Τα NEAL’S YARD REMEDIES στην Ελλάδα!

Τα οργανικά καλλυντικά αποκτούν όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην γυναικεία φροντίδα και πειρποίηση σήμερα. Η Neal's Yard Remedies ανήκει στην κατηγορία αυτή και ενθουσιαστήκαμε μόλις μάθαμε ότι έρχονται στην Ελλάδα.

Η Neal’s Yard Remedies ιδρύθηκε πριν 30 χρόνια στο Covent Garden του Λονδίνου, με κεντρικό στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, εκπαιδεύοντάς τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν πιο φυσικά, υγιεινά και ολιστικά χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης.
Κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η ομορφιά αποτελεί την εξωτερική έκφραση της εσωτερικής υγείας και ζωτικότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή, η Neal’s Yard Remedies είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πώλησης θεραπευτικών βοτάνων στο χώρο του λιανεμπορίου, ενώ παράλληλα διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων οργανικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς.
Όλα τα προϊόντα NYR είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Όλα είναι χειροποίητα και παράγονται  στο ειδικά σχεδιασμένο βιοκλιματικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Ντόρσετ, σε μικρές ποσότητες, εξασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους.

Η εταιρεία Neal’s Yard Remedies καλλιεργεί πολλά από τα φυτά και βότανα που χρησιμοποιεί στο εργοστάσιο του Ντόρσετ, αλλά και σε οργανική φάρμα στο Μπέρκσαϊρ, ενώ επενδύει ιδιαίτερα στην έρευνα και την ανάπτυξη, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα σημαντικά βραβεία που κερδίζει κάθε χρόνο (μόνο το 2009, κέρδισε 36 βραβεία για την ποιότητα  και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της).
Οι σειρές προϊόντων Neal’s Yard Remedies καλύπτουν κάθε ανάγκη φροντίδας και ομορφιάς του προσώπου και του σώματος και περιλαμβάνουν:
• Φροντίδα προσώπου (κρέμες, serum, mist, scrub, καθαριστικά, λάδια προσώπου, για όλους τους τύπους δέρματος, φροντίδα αντιγήρανσης, λεύκανση / λάμψη, αντηλιακά)
• Φροντίδα σώματος (αφρόλουτρα, κρέμες ενυδάτωσης σώματος και χεριών, scrub, λάδια, άλατα, χειροποίητα σαπούνια)
• Αιθέρια έλαια και αρωματοθεραπευτικά μίγματα
• Ειδική σειρά φροντίδας για τη μητέρα και το μωρό
• Ανδρική φροντίδα (ξύρισμα και περιποίηση)
• Προϊόντα για εσωτερική φροντίδα (τσάγια, βάμματα, remedies)
Τα προϊόντα Neal’s Yard Remedies μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop www.nealsyardremedies.gr , καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα (πληροφορίες: 210 67 29158).

Για την πρώτη σας αγορά μέσω του e-shop, έχετε έκπτωση 15% και δωρεάν μεταφορικά  σε όλες τις αστικές περιοχές της Ελλάδας για παραγγελίες άνω των 60 €.


http://www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...