Beautyworks: Εντυπωσιακά εγκαίνια!

Τα νότια προάστια απέκτησαν το δικό τους hot spot ομορφιάς, αφού τα Beautyworks εγκαινίασαν ένα καινούργιο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Μπορεί ο καιρός να τα έκανε χθες μούσκεμα, τα Beautyworks, όμως, δεν πτοήθηκαν: άνοιξαν λευκές ομπρέλες, ανέβασαν τα μουσικά vibes και ξεχείλησαν θετική ενέργεια. Όταν πέρασε η μπόρα, οι διάσημοι guests άρχισαν να δίνουν το παρών, στο λαμπερό αυτό opening της ομορφιάς.


Όλες οι διάσημες κυρίες είχαν να βρουν και από ένα αγαπημένο τους προϊόν από τα ψαγμένα beauty brands που φιλοξενεί στα ράφια του το κατάστημα, από Diptique και Laura Mercier, μέχρι Rodial, Aesop, Dr. Hauschka, Nougat, Coudray, κ.α. Ο γνωστός  make-up artist  Αχιλλέας Χαρίτος, έδωσε beauty συμβουλές και επιμελήθηκε το μακιγιάζ στις κυρίες που εμπιστεύτηκαν τα διάσημα χέρια του, όπως η Μαρία Σταματέρη, ενώ η Δούκισσα Νομικού δεν παρέλειψε ν'αγοράσει τα αγαπημένα της λάδια σώματος Hei Poa και τις διάσημες κρέμες σώματος Body Souffle της Laura Mercier.


Η Τζένη Μπαλατσινού, άψογη οικοδέσποινα, ήταν εκεί από νωρίς προκειμένου να υποδεχθεί τους καλεσμένους της και να δώσει και εκείνη τις δικές της συμβουλές ομορφιάς. Στη beauty βραδιά έδωσε ρυθμό, ανεβαίνοντας στα decks η Ναταλία Γερμανού.

Το ειδικευμένο προσωπικό του Beautyworks, ξενάγησε τους προσκεκλημένους στην φιλοσοφία και τα best sellers των brands και αγόρασαν τα αγαπημένα τους beauty products,  "κλείνοντας" το επόμενο ραντεβού τους με το νέο στέκι της  Γλυφάδας. H Κατερίνα Στικούδη αγόρασε την αγαπημένη της μάσκα προσώπου "Le Masque" ενώ ο Σπύρος Σούλης δήλωσε addicted με τα αρώματα Diptique αλλά και τις κρέμες προσώπου dr. Sebagh. Τα εγκαίνια στο κατάστημα της Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του «Μήνα Αγάπης». Τι σημαίνει αυτό;  Μέρος των εσόδων από τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν όλο το μήνα (και φυσικά από τη χθεσινή βραδιά) θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Να ένας ακόμα λόγος για να κάνεις μια βόλτα από το καινούριο Beautyworks στην Γλυφάδα, να ανανεώσεις το "οπλοστάσιο" της ομορφιάς σου και να στηρίξεις το σκοπό αυτό.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...