Μετά απο 100 πλαστικές

Η κοπέλα είναι το πρώην μοντέλο Alicia Douvall.Δεν μπορεί να ζήσει πια χωρίς πλαστική.Η πρώτη φορά που έκανε πλαστική ήταν μόλις έκλεισε τα 15.Απο τότε,έχει κάνει 100 πλαστικές.Φανταστείτε πως μπορεί να δείχνει σήμερα.!!!!!

Γυμνή στην παραλία......

Όταν δεν είναι κανείς στην παραλία,μπορούμε να κάνουμε ο,τι θέλουμε.Αυτό,μάλλον,σκέφτηκαν τα κορίτσια παρακάτω και τα πέταξαν όλα...........

Σέξι νεράϊδες.....! [PICS]

Έαν αυτές ήταν νεράιδες των δοντιών, θα ήθελα να μου βγουν όλα τα δόντια, έτσι ώστε να μπορούν να με επισκέπτονται κάθε βράδυ !!!!!!!!!

Ινδές σε πίνακα

Οι πίνακες που θα δείτε παρακάτω,είναι εμπνευσμένοι, απο τις γυναίκες στα χωρία της Ινδίας,την εργασία που κάνουν στα χωράφια και την καθημερινή τους ζωή.

Όταν κρατούμενες φωτογραφίζουν τον εαυτό τους στην φυλακή.......

Ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα έγινε σε μια Ρουμάνικη γυναικεία φυλακή.Οι τρόφιμες έλαβαν 6 φωτογραφικές μηχανές Canon και διδάσκονταν πως να την χρησιμοποιούν.Κατά την διάρκεια των πρώτων 2 μηνών,τραβήχτηκαν 14.000 φωτογραφίες.Η ζωή τους όλη,μέσα απο μια κάμερα, και εμείς θεατές.......

Πανέμορφες νύφες της Ασίας

Η Ασία είναι φημισμένη για την ομορφιά της.Οι νύφες της όμως είναι πραγματικά,εκθαμβωτικές.

Ημικρανίες λόγω… στρινγκ!

Αν φοράτε στρινγκ και έχετε πονοκεφάλους, ημικρανίες και πόνους στους μύες τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίζετε να φοράτε το αγαπημένο σας εσώρουχο αφού θεωρείται αίτιο για τα παραπάνω συμπτώματα.

Μοντέρνο Κόσμημα- Bluetooth

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε δίλημμα για το τι δώρο να κάνετε στην κοπέλα σας?Οι περισσότερες κοπέλες θα προτιμούσαν κάποιο κόσμημα,αλλά κάποιες θα ήθελαν ένα αξεσουάρ.Για αυτές τις κοπέλες το ιδανικό θα ήταν ένα κόσμημα - bluetooth.Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε πως είναι και να πάρετε μια ιδέα.

Σας περιμένει φυλακή αν την φιλήσετε............

Όμορφη δεν είναι; Δυστυχώς, αν θέλατε να βγείτε ραντεβού μαζί της,στη χώρα της ,υπάρχει μεγάλη  πιθανότητα  να ριχτείτε στη φυλακή γι'αυτό.Η κοπέλα είναι από το Λάος, όπου οι νόμοι απαγορεύουν στους ντόπιους να έχουν οικιότητες,ή άλλου είδους σχέσεις με αλλοδαπούς.

Δείξε μου τα εσώρουχά σου να σου πω τι ζώδιο είσαι

Άραγε τι επιλέγει κάθε ζώδιο να φορέσει στις προσωπικές στιγμές του; Η ιστορία των εσωρούχων χάνεται στα βάθη της ιστορίας .

Η πρώτη αναφορά για εσώρουχα έρχεται από την Αίγυπτο 7000 χρόνια π.Χ.

Έρευνα για τις Προοπτικές Απασχόλησης

Διστακτική -αλλά με πρόθεση διατήρησης των θέσεων εργασίας- εμφανίζεται η αγορά εργασίας στην Ελλάδα για το Β΄ Τρίμηνο του 2011

Στο -10% ο Δείκτης των Συνολικών Προοπτικών Απασχόλησης


 Απαισιόδοξες είναι οι προβλέψεις των εργοδοτών στην Ελλάδα για το Β’ Τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τριμηνιαίας Έρευνας για τις Προοπτικές Απασχόλησης που ανακοίνωσε σήμερα η Manpower.

H τσάντα που κρατούν οι celebrities τώρα

Όταν μέσα σε λίγες ημέρες, 3 stars, που θεωρούνται fashion icons, η καθεμία με το στυλ της, κρατούν την ίδια τσάντα, σημαίνει ότι μια νεα it-bag ξεκινάει (την σύντομη ή όχι - θα δείξει) άνοδό της στο βαρόμετρο της μόδας. Ο λόγος για την τσάντα "Madras" του οίκου Prada.

Τι είναι η Ikebana;

Η Ikebana είναι μια ανθοδετική τέχνη. Μια τέχνη που ταιριάζει αρμονικά κομμένα λουλούδια και κλαδιά σε βάζα ή άλλα δοχεία και που πρωτοαναπτύχθηκε στην Ιαπωνία πριν από επτά αιώνες. Για να συνθέσεις τα κλαδιά και τα λουλούδια ακριβώς όπως επιθυμεί ο καθένας, μια εξοικείωση με πολλούς τρόπους στερέωσης και τοποθέτησης, είναι απαραίτητη.

Τα μωρά θυμούνται τις μελωδίες που άκουγαν στην κοιλιά της μαμάς τους

Nέα γαλλική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα έμβρυα αποτυπώνουν στους νευρώνες του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου τους τις μελωδίες που ακούνε όσο βρίσκονται στη κοιλιά της μαμάς τους και τις θυμούνται μετά τη γέννησή τους.

Συμπεράσματα για το sex από το Dailyfucks

Το Dailyfucks σου γνωστοποιεί τα δημοφιλέστερα μέρη που κάνουν σεξ οι γυναίκες για να μην είσαι “αλλού”!
Το 10% των γυναικών έχει κάνει σεξ με κάποιον άγνωστο.
Το 20% των ανδρών έχει κάνει σεξ σε περίεργο μέρος.

6 ανθισμένοι κήποι στον κόσμο

Σε μια περίοδο που πολλές συζητήσεις –αλλά λίγα έργα– γίνονται για το δημόσιο χώρο και το ρόλο του στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη –λίγο το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, λίγο κάποιες αναπλάσεις πλατειών που πολύ ακούμε και λίγο βλέπουμε, λίγο το trend της πλατείας του μετρό στο Γκάζι– αναζητήσαμε τις εικόνες εκείνες που θα αντιπροσώπευαν τον ιδανικό στη φαντασία μας δημόσιο χώρο μιας πόλης.

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν με έχει απορρίψει ποτέ άντρας»

Κατασταλαγμένη στα ερωτικά της και έχοντας πλέον εμπειρία, η Βάνα Μπάρμπα δεν θα έκανε σχέση με μικρότερο άντρα: «το έχω δοκιμάσει και δεν μου ταιριάζει. Ένα νέο παιδί σου δίνει πολλά, αλλά εγώ δεν μπορώ να επικοινωνήσω».

Το μυστήριο της ομορφιάς και η επίλυση (;) του

Χιλιετίες ολόκληρες φιλοσοφικών και όχι μόνο συζητήσεων περί ομορφιάς ενδέχεται να έφτασαν επιτέλους σε ένα συμπέρασμα, καθώς σύμφωνα με το BBC η επιστήμη πιστεύει ότι κατέληξε στις διαστάσεις του πλέον ελκυστικού γυναικείου προσώπου.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι μόνη μου εδώ και δύο χρόνια»

Μιλάει στο περιοδικό Downtown

Η περσινή νικήτρια του «Dancing with the Stars» είναι ένα τηλεοπτικό «φαινόμενο» – το κοινό την αγαπάει, τα κανάλια και οι παραγωγοί τη θεωρούν hot stuff, αλλά εκείνη ζυγίζει προτάσεις με «συναισθηματικό αντίβαρο» και δηλώνει πως θέλει να γεύεται «την ωραία πλευρά» της τηλεόρασης. Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλάει στο DT για παραμύθια χωρίς δράκους.

Πες το ψέματα: Οι φράσεις που σώζουν... σχέσεις

Ένας ευρύτατα διαδεδομένος αστικός θρύλος –που ενδέχεται να εμπεριέχει κάποια δόση αλήθειας– λέει ότι οι γυναίκες, όταν ερωτηθούν για τον αριθμό των προηγούμενων συντρόφων τους, ή για να είμαστε πιο ακριβείς των ερωτικών παρτενέρ τους, διαιρούν το πραγματικό νούμερο με τον μαγικό αριθμό τρία, ενώ οι άνδρες πολλαπλασιάζουν τον αριθμό των κατακτήσεών τους με το ίδιο νούμερο.

Θεραπεία κιρσών με Laser

Η θεραπεία των κιρσών με ενδοφλέβιο Laser* είναι μία αναίμακτη επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση, με ασφάλεια και ακρίβεια.

Τελικά , το μέγεθος μετράει;

Eχουν γίνει χιλιάδες συζητήσεις για το αν και πόσο το μέγεθος του αντρικού πέους παίζει σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες και για την ικανοποίηση τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι αναλύοντας ξανά και ξανά το θέμα ενώ παράλληλα εκατομμύρια ευρώ ξοδεύονται ετησίως στην προσπάθεια των αντρών να βελτιώσουν το μέγεθος των προσόντων τους. Είπαμε να συμβουλευτούμε τη γνώμη ενός ενός ειδικού σεξολόγου.

Μυστικά και ψέματα του έγγαμου βίου

Ο σύντροφός σας, κατά πάσα πιθανότητα θα έκανε -αν μπορούσε- σεξ με την καλύτερή σας φίλη (ενίοτε και με την δεύτερη καλύτερή σας φίλη, ίσως και με την τρίτη). Αγαπητοί κύριοι, να σας αποκαλύψουμε κάτι που θα σας σηκώσει «την τρίχα κάγκελο;»:

Πες το στη νύφη!

Αν ετοιμάζεις το γάμο σου, ζεις στην επαρχία, ψάχνεις το ιδανικό νυφικό και το τέλειο makeup&hairstyle για τη μεγάλη μέρα, αυτό το post σε ενδιαφέρει:

Υποθυρεοειδισμός: όταν ο θυρεοειδής αδένας…τεμπελιάζει

Μπορεί ο θυροειδής μας να τεμπελιάσει; Μάλλον ναι, απαντούν οι επιστήμονες και προτείνουν τρόπους για να τον...κρατήσουμε σε εγρήγορση.

Feng Shui για λουλούδια και φυτά μέσα στο σπίτι μας.

Feng Shui για φυτά.
Τα φυτά παράγουν την δική τους ειδική ροή από την ενέργεια chi δημιουργώντας μια δροσερή ατμόσφαιρα και βοηθούν να αποζημιωθείτε από τα νεκρά υλικά που βρέθηκαν στο σπίτι σας, όπως οι πλαστικές και οι συνθετικές ουσίες.

10 μύθοι για την εγκυμοσύνη καταρρίπτονται

Η εγκυμοσύνη, όπως υποστηρίζουν όσες την έχουν βιώσει, μπορεί να φέρει μοναδικά αισθήματα ευφορίας στις περισσότερες γυναίκες. Για άλλες, όμως, μπορεί να μεταφραστεί και ως εννέα μήνες παράνοιας και πανικού.

33 ιδέες για το νέο σας σπίτι

Η διακόσμηση και η επίπλωση του σπιτιού μας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Μέσα από αυτό μπορούμε να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας και το προσωπικό μας στυλ. Αυτές οι λίγες αλλά πολύτιμες συμβουλές πιστεύουμε πως θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αφού είναι γεμάτες από ιδέες και πρακτικές πληροφορίες.

Το μασάζ είναι ευεργετικό για την υγεία;

Η άποψη ότι το μασάζ αποτελεί πολυτέλεια που απευθύνεται σε λίγους, είναι λανθασμένη. Αντίθετα, πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.

Ω3: Γιατί τα έχουμε ανάγκη;

Διαφημίζονται σχεδόν παντού ως τα πλέον ωφέλιμα λιπαρά για τον οργανισμό μας. Τα Ω3, που ανήκουν στα λεγόμενα «καλά» λιπαρά ανήκουν στην κατηγορία των πολυακόρεστων και επειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό μας, τα αναζητούμε σε διάφορες τροφές

Η Πατρίτσια μετάνιωσε για την sexy φωτογράφηση

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη σκέφτεται «στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα» όσον αφορά …εκείνη την πολύ sexy φωτογράφηση που είχε κάνει για περιοδικό μερικά χρόνια πριν.

H νεαρή Adele ισοφάρισε τη Madonna!

Οπως και η Madonna έμεινε 9 εβδομάδες στο βρετανικό τσάρτ που είναι ο μεγαλύτερος χρόνος για μια γυναίκα τραγουδίστρια.

Αρωμα στιλέτο

ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. Ο CESARE PACIOTTI, ΙΤΑΛΟΣ ΜΕΤΡ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.

Τα σπίτια - θαύματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής

Όλοι κάπου τα έχουμε δει. Είναι τα «σπίτια του κόσμου» που λαμβάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε e-mail, και σκεφτόμαστε ότι μάλλον πρόκειται για ηλεκτρονική επεξεργασία. Αλλιώς, πώς γίνεται να στέκεται ένα σπίτι υπερυψωμένο που στηρίζεται μόνο στη μία του πλευρά ή μια ξύλινη κατασκευή ύψους 40 και βάλε μέτρων που δείχνει τόσο ετοιμόρροπη όσο ένας πύργος από τραπουλόχαρτα;

Τα κρυφά μυστικά του λεμονιού

Aς δούμε αναλυτικά, τις ιδιότητες του λεμονιού και τι μπορεί να μας προσφέρει πραγματικά τόσο στον τομέα της καθαριώτητας, όσο και στην εξουδετέρωση της κακοσμίας:
Βελτιώνει τη γεύση
Βάζοντας λεμόνι στο πράσινο τσάι σας ή στα χόρτα που τρώτε, μειώνετε την πικρή τους γεύση, ενώ παράλληλα βοηθάτε τον οργανισμό σας να απορροφήσει καλύτερα τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν και είναι τόσο απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Φαρδιά παντελόνια;Σε ποιες πάνε!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ παντελονιού, το οποίο ξεφεύγει από τις κλασικές επιλογές. Ωστόσο, δεν ταιριάζει σε όλες. 

Σεξ; Όχι ευχαριστώ

"Όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο", "πρέπει να επιστρέψω νωρίς στο σπίτι", "αδύνατον, είμαι κουρασμένη" είναι μερικές από τις συνηθισμένες μορφές άρνησης σε μία διόλου δελεαστική ερωτική πρόταση. Δικαιολογίες άρνησης τελικά, που κρύβονται πίσω από την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας.

Διώξτε τις μυρωδιές από το σπίτι

Η ευχάριστη αύρα που πλημμυρίζει το σπίτι μας, είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για να το κάνει ακόμα πιο όμορφο.  Η μυρωδιά του χώρου άλλωστε, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει ένας επισκέπτης.

Μαμά γερνάω (πριν την ώρα μου)

Οι λευκές τρίχες μας κάνουν επίσκεψη όλο και πιο νωρίς.
Ξέρετε σε τι ποσοστό οι γυναίκες της Βρετανίας αποκτούν λευκές τρίχες προτού καλά καλά κλείσουν τα 30; Μεγάλο. 32% συγκεκριμένα, δηλαδή 14% παραπάνω από όσο πριν δύο δεκαετίες.

Ευκινησία στο Φουλ!!!!!!!!

Μετά την Zlata ,η συνέχεια κοριτσιών που το σώμα τους είναι κάτι παραπάνω απο ευλύγιστο...

Οι νέες τάσεις στα γυαλιά!

Λίγο πριν μπει και επίσημα η Άνοιξη δεν μπορούμε να κρατηθούμε και να μην κάνουμε μια έρευνα για το απόλυτο φετίχ που μας φερνούν οι λιακάδες: τα γυαλιά!
Από το Burlesque και το Mad Men μέχρι τα 80s και τα επιτεύγματα της τεχνολογίας, τα γυαλιά (ηλίου και μυωπίας) έρχονται για να αναβαθμίσουν το στιλ σου.

Γυναίκες με Όσκαρ

Οι 10 Νικήτριες Όσκαρ που παραθέτουμε,όχι μόνο είναι πανέμορφες,αλλά είναι και ανάμεσα στις καλύτερες που έχει δει ποτέ το Hollywood.Η Sophia Loren, η Elizabeth Taylor και η Grace Kelly κυριαρχούν στους θρύλους ,ενώ η  Kim Basinger, η Halle Berry και η  Charlize Theron ηγούνται της λίστας των " πρόσφατα θεικών γυναικών"

H Tasha Reign δουλεύει στον καναπέ....

Εργάζεται ,και μάλιστα,πολύ σκληρά η Tasha και μας δείχνει τα αποτελέσματα του μόχθου της...

Πανέμορφα Γυναικεία Γραφικά

Θα μπορούσαν να είναι αληθινές.Οι περισσότερες απο αυτές τις εικόνες έγιναν με πρόγραμμα 3D αλλά ειναι και αρκετές πού σχεδιάστηκαν με Photoshop.Είναι υπέροχα σχεδιασμένες,και η φαντασία των καλλιτεχνών είναι εμφανή.Δείτε την συλλογή...

Πως ήσουν και πως έγινες!!!!!!!!!

Η Αmy Winehouse είναι μία απο τις καλύτερες συνθέτριες και μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου.Είναι απίστευτο πως η δόξα,μπορεί να γίνει καταστροφική.Έχει καταφέρει να γίνει απο ένα πανέμορφο κοριτσάκι ,σε μια κατεστραμμένη ροκ σταρ.Η πορεία της παρακάτω....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...