Πες το στη νύφη!

Αν ετοιμάζεις το γάμο σου, ζεις στην επαρχία, ψάχνεις το ιδανικό νυφικό και το τέλειο makeup&hairstyle για τη μεγάλη μέρα, αυτό το post σε ενδιαφέρει:
η Ορσαλία Παρθένη, από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαίου πρόκειται να επισκεφθεί πέντε μεγάλες πόλεις για την παρουσίαση της νέας (θεϊκής) συλλογής νυφικών Parthenis Bridal Collection και συγκεκριμένα, την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, την Πάτρα , το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Τις νυφικές δημιουργίες της θα συνοδεύσουν με ιδέες για νυφικό μακιγιάζ και χτενίσματα οι makeup&hair styling experts της Lancôme και της L’Oréal Professionnel αντίστοιχα, οι οποίοι θα προτείνουν σε κάθε bride-to-be το ιδανικό look για την προσωπικότητα και το νυφικό που την ενδιαφέρει. Εκεί θα είναι και η Triumph που θα φροντίσει για τον εσωτερικό σου κόσμο, με τα κατάλληλα, θηλυκά εσώρουχα.
Πιστεύω πως αξίζει να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία και να κλείσεις ένα ραντεβού, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη σχεδιάστρια από κοντά, να δοκιμάσεις τις ονειρεμένες δημιουργίες της (σημείωσε πως όλα τα νυφικά ράβονται κατά παραγγελία) και να συζητήσεις μαζί της πώς ονειρεύεσαι το δικό σου νυφικό. Plus: μπορεί να είσαι εσύ εκείνη στην οποία, μετά από κλήρωση, θα χαρίσει η Ορσαλία Παρθένη το νυφικό που έχει διαλέξει!
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για να κλείσεις ραντεβού, μπορείς να επικοινωνήσεις με την κυρία Ζωή Λιβιτσάνου στο 210-2713844 εσωτερικό 1 ή στο 6973203554.



www.beautylicious.gr/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...