Όχι εγώ, εμείς

Έχετε προσέξει ποτέ τον τρόπο που μιλάτε στον αγαπημένο σας; Αν όχι, τότε σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, καθώς ο τρόπος με τον όποιο μιλάτε στον αγαπημένο σας και συγκριμένα ορισμένες λέξεις που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία και των δύο συντρόφων.

Είστε έτοιμη για φλερτ;

Μόλις χωρίσατε. Η ζωή όπως την ξέρατε τελείωσε. Κι όμως, μέσα στην αισθηματική καταχνιά, ξεπροβάλλει το επόμενο φλερτ. Μπορείτε να το αντέξετε;

Raxevsky 2011: Τα Καλοκαιρινά της Αξεσουάρ!

Η νέα υπέροχη καλοκαιρινή συλλογή της εταιρίας Raxevsky, δεν περιλαμβάνει μόνο κομψά σύνολα, αλλά και όμορφα αξεσουάρ!

Αναβάθμισε την εμφάνισή σου επιλέγοντας αξεσουάρ που ταιριάζουν στο στιλ και ντύσιμο σου και δημιούργησε τις πιο stylish εμφανίσεις!

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο...

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου; Τα επαγγελματικά; Σε ευνοεί ο Ιούλιος ή όχι και τόσο. Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης αναλύει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις...

8 τρόποι για να προλάβετε την ουρολοίμωξη

Έντονος πόνος, τσούξιμο και συχνοουρία.  Το καλοκαίρι εμφανίζεται συχνότερα αν δεν πάρετε τα μέτρα σας εγκαίρως!

Η ουρολοίμωξη είναι λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται με κυστίτιδα ή με ουρηθρίτιδα στην απλή της μορφή ενώ στην πιο σοβαρή με πυελονεφρίτιδα και προστατίτιδα.

Eυρυαγγείες

Πώς μπορώ να πω «αντίο» στις ευρυαγγείες;
Μια φίλη μου, μου πρότεινε να καταφύγω στο λέιζερ για την αντιμετώπιση κάποιων ευρυαγγειών που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό είναι όμως;

Aloha: Τροπικά χρώματα

Ετοιμαστείτε για ταξίδι στα τροπικά νησιά με τα χρώματα του Dior στα νύχια.

Summer Yellow! Το χρώμα που αποθεώνουν οι celebrities...

Το φετινό καλοκαίρι ζητάει έντονα χρώματα, τολμηρές αποχρώσεις και νέον τόνους! Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις αλλά ακόμα δεν έχουμε χορτάσει...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Kέρδισε δωροεπιταγή 400€ από τα attrattivo

Η καλοκαιρινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας είναι απαραίτητη και το ιδανικό μέρος για αυτήν είναι τα αγαπημένα μας καταστήματα, attrattivo.

Τα πρώτα βήµατα για έναν οργανικό λαχανόκηπο

Πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να καλλιεργήσετε µόνοι σας λαχανικά; Αν διαθέτετε τον απαραίτητο χώρο και όρεξη για… κηπουρική, θα έχετε σύντοµα τη δική σας, λαχταριστή σοδειά.

Ακούτε «καμπανούλες»;

Η Jo Malone, ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο αρωματικό της λανσάρισμα το Σεπτέμβριο.
Τα αρώματα της Jo Malone, αποτελούν μία μεγάλη αγάπη. Με την απλότητα και την καθαρότητα τους, κερδίζουν το κοινό τους που μένει πιστό σε αυτά.

Ψηλοτάκουνα VS φλατ! Τι αλλάζει σε ένα look όταν αλλάξεις παπούτσια;

Ψηλά τακούνια εναντίον φλατ! Φοριέται το ίδιο look με ψηλά τακούνια αλλά και με φλατ; Ποιο παπούτσι ταιριάζει περισσότερο με τα trends του καλοκαιριού; Κάνουμε ένα crash test ανάμεσα σε σέξι σανδάλια, πλατφόρμες, μπαλαρίνες και oxfords και μαθαίνουμε ποιο είδoς παπουτσιού ταιριάζει σε κάθε look! Σου λύνουμε κάθε απορία σχετικά με το σωστό παπούτσι που ταιριάζει στα φορέματα του καλοκαιριού, στις μίνι φούστες, στα καυτά σορτσάκια.

Μελάνωµα

∆ωρεάν εξετάσεις και ιστοσελίδα αυτοεξέτασης
Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται σηµαντική αύξηση των νέων κρουσµάτων µελανώµατος. Ωστόσο, αν και πρόκειται για µια απειλητική για τη ζωή νόσο, το 90% των περιπτώσεων που εντοπίζονται εγκαίρως θεραπεύονται.

Νέα επαναστατική μέθοδος λεύκανσης που σε απαλλάσσει από τις πανάδες και το καλοκαίρι!

Κανόνας: αν χτυπήσεις την πόρτα του γιατρού σου να του ζητήσεις μια θεραπεία λεύκανσης κατά των πανάδων εν μέσω καλοκαιριού σίγουρα θα σου δείξει την πόρτα και θα ανανεώσει το ραντεβού σας από Οκτώβριο.

H Heidi Klum σχεδιάζει τη δική της σειρά κοσμημάτων!

Συνεργάζεται με το site QVC

Η Ηeidi Klum δε σταματά να εργάζεται και να πειραματίζεται! Αυτή τη φορά επέλεξε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό κοσμημάτων, μιας καινούριας σειράς που ονομάζεται Wildlife by Heidi Klum.

Chanel No 19 Poudré

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ CHANEL NO 19, ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CHANEL NO 19 POUDRé.

Πλύθηκε με αίμα χήνας για το καλό του γάμου της!

Είναι μία από τις κορυφαίες stars της μουσικής βιομηχανίας, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για την καθημερινότητά της. Ο πρώην σύζυγός της αποκάλυψε ότι στο παρελθόν πλύθηκε με αίμα χήνας, συμμετέχοντας σε θυσίες ζώων, για να σώσει τον γάμο της! Ποια είναι;

Σπυράκια: Αντιμετωπίστε τα με το αλάτι της θάλασσας

Αν έχετε σπυράκια ή γενικότερα πρόβλημα ακμής στο πρόσωπο, το μπάνιο στη θάλασσα θα σας βοηθήσει αρκετά, αφού το αλάτι κατευνάζει το υπάρχον πρόβλημα.

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για τη σχέση του πρώην της με τη Σήλια Δραγούνη

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί η φήμη για τη νέα σχέση του Γιάννη Ολιζιέρσκυ και της σχεδιάστριας μόδας Σήλιας Δραγούνη.
Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε σχολιαστεί από την εκπομπή της Μελέτη. Σήμερα το πρωί με αφορμή τους νέους έρωτες του καλοκαιριού συμπεριέλαβαν από την εκπομπή και τη νέα σχέση του πρώην αγαπημένου της Ελεονώρας.

Μόνο οι θερμίδες μετρούν

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ 300 ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΣΧΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ποιες παρασπονδίες είναι επικίνδυνες για την υγεία σας;

Το να μη βουρτσίσετε τα δόντια σας ένα βράδυ, να ξεχάσετε κάποιο χάπι ή να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ενώ θηλάζετε δεν είναι πρόβλημα. Όμως υπάρχουν κάποιες συνήθειες που μπορούν να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία σας. Ποιες είναι αυτές;

'To πιο ερωτικό σημείο του Κωστόπουλου είναι οι πατούσες του!''

Ούτε ένα ψέμα δεν είπε η Τζένη Μπαλατσινού, ως καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του στο Mad χθες βράδυ. Παίζοντας το παιχνίδι It's a Sin!-Confide in me, η Τζένη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς φόβο και πάθος. Και είπε πολλά και καταρχάς για τις πατούσες του Πέτρου Κωστόπουλου...

Η Νταϊάνα στα 50: Αν ήταν εδώ...

Η ΤΙΝΑ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ NEWSWEEK -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΔΙΑ
ΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ- ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «DIANA AT 50: IF SHE WERE HERE NOW».

Πως θα κάνετε το τέλειο ερωτικό μασάζ!!

Το καλό μασάζ αρχίζει με συζήτηση. Χωρίς καν να αγγίξεις το άτομο μίλησε του. Μάθε πως αισθάνεται, πως πήγε η ημέρα του, σε ποια σημεία στο σώμα του αισθάνεται κόπωση κ.λπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...