Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο...

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου; Τα επαγγελματικά; Σε ευνοεί ο Ιούλιος ή όχι και τόσο. Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης αναλύει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις...


ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με την Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο και εσένα σε διάθεση να ασχολείσαι με ταξίδια ή με σπουδές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς. Για να σου παρουσιάσω το μήνα με εικόνα, φαντάσου πως είμαστε στην εποχή που στο σπίτι ή στη δουλειά σου σκάνε βόμβες και εσύ είτε κάνεις πως δεν τις βλέπεις, είτε προσπαθείς να τις αποφύγεις βρισκόμενη εκτός αυτών των χώρων.
Μεγάλο ρόλο σε αυτό μπορεί να παίζει και ένας νέος έρωτας που ήρθε στη ζωή σου και καταναλώνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας σου αφού θέλεις να αφοσιωθείς στο άτομο που δεν σου προκαλεί νευρικό κλονισμό. Συνέχισε να ασχολείσαι με όλα τα θέματα -εκτός του έρωτα- με το μυαλό σου και θα δεις πως σύντομα θα φτάσεις στην άκρη του νήματος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 και η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο έχουν κάνει το λόγο σου πιο τρυφερό και συναισθηματικό με αποτέλεσμα εκτός από την προώθηση επαγγελματικών θεμάτων να έχεις αρχίσει να ελκύεις κοντά σου και άτομα με ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, η αισιοδοξία σου είναι παρούσα εδώ και λίγο καιρό με το Δία στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως σχεδιάζεις διακοπές με ταυτόχρονες σκέψεις για ένα επαγγελματικό άνοιγμα που σε άλλες εποχές θα σου φάνταζε ιδιαίτερα παράτολμο.
Αν έχεις τακτοποιήσει θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια και έχεις βάλει σε μια σειρά τις εργασιακές σου καθημερινές υποχρεώσεις, τότε έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με την αναψυχή σου που σίγουρα έχει στο μενού και το άτομο με το οποίο είσαι ερωτευμένη ή προσπαθείς να κερδίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης θα βρίσκεται όλο το μήνα στο ζώδιό σου και αυτό είναι ένα καλό νέο γιατί θα σε γεμίσει με ενέργεια και διάθεση να κινήσεις διαδικασίες που τόσο καιρό έμεναν στάσιμες. Από την άλλη όμως πλευρά, αυτό μπορεί να σε βάλει και σε μια διαδικασία εξόδων που φαίνονται να μην έχουν σταματημό.
Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 σε προειδοποιεί να πατάς και το φρένο ενίοτε σε υπερβολές σε αγορές υλικών αγαθών αλλά και συναισθημάτων που δείχνουν πως παλεύεις να βρεις διέξοδο για τους τόνους ενέργειας που σε έχουν κατακλύσει. Ο μήνας προσπαθεί να σου διδάξει την οικονομία στην τσέπη και στην καρδιά γιατί είσαι επιρρεπής σε υποσχέσεις και λόγια που δεν έχουν καμία βάση κι αυτό στην πορεία θα το πληρώσεις με αντίποινα από τα άτομα που εξέθεσες ή σε πίστεψαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι για άλλη μια χρονιά σταθμός για σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στο ζώδιό σου είναι ένα καμπανάκι για να θυμηθείς και πάλι τις υποσχέσεις που έδωσες για να αλλάξεις τη ζωή σου, κάπου στις αρχές του έτους.
Η Αφροδίτη είναι σύμμαχος σε ενάρξεις σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών, αρκεί να γνωρίζεις πως αυτή τη φορά το σκηνικό θα λειτουργήσει διαφορετικά. Δεν κάνεις μια σχέση για να βρεις δεκανίκι για τη ζωή σου, δεν ξεκινάς μια επαγγελματική πορεία που δεν σε βοηθά να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν σου. Δημιούργησε το κατάλληλο πλαίσιο γνωριμιών, χωρίς πισωγυρίσματα στην Πανσέληνο της 15/7, γιατί σε λίγο θα πρέπει να δράσεις ή να αντιδράσεις σε αυτές τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής στο ζώδιό σου, ο Δίας στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου και η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο λειτουργούν ως τη βουτιά σε παγωμένη θάλασσα για να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου. Θα πεις πολλά, θα τολμήσεις ακόμα περισσότερα αλλά μέσα στην ψυχή σου θα υπάρχει ένας φόβος και μια ανασφάλεια αφού θα πρέπει να αφήσεις και κάτι έξω από τα πλάνα σου.
Αυτά τα σχέδια με τις σπουδές ή με το εξωτερικό είναι πλέον επίφοβα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως δεν πρέπει να ρισκάρεις τόσο πολύ αφού ίσως να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον έρωτα στη ζωή σου. Αφού ξεπεράσεις την Πανσέληνο στα μισά του μήνα, από εκεί και πέρα θα δεις πως τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά με αποτέλεσμα στο τέλος του μήνα να είσαι έτοιμη να τολμήσεις αυτό το νέο ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν γνωρίζω πως είναι δυνατό να χωρέσεις επαγγελματική και ερωτική ζωή αυτό το μήνα στη ζωή σου χωρίς το ένα να προκαλέσει ασφυξία στο άλλο, αλλά θα χρειαστείς όλη σου την τέχνη. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 είναι μια φιλική προς εσένα κατάσταση αφού σου τονίζει τον τομέα που υπάρχει αρκετή ασφάλεια για να κινηθείς (φιλικά ή ερωτικά), αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και ένα ηλεκτροσόκ ως προς τις πηγές οι οποίες παρέχουν την οικονομική ή συναισθηματική στήριξη για τους παραπάνω τομείς.
Ένα δάνειο με φίλους για μια κοινή δουλειά ή η απαίτηση του συντρόφου για να δεσμευτείς στη σχέση σας λειτουργούν σαν τη μέγγενη που σε πιέζει μέχρι του σημείου που θα μελανιάσεις από την έλλειψη οξυγόνου. Το θέμα για εσένα αυτήν την εποχή είναι να ξεκαθαρίσεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου και μετά να βάλεις μπροστά τα πλάνα για νέες ενάρξεις. Μη φοβηθείς να το κάνεις προς το τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο κι εσύ βάλθηκες να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν ούτε κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου. Είναι τελικά μύθος η άποψη πως οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και φοβισμένοι μπροστά σε προκλήσεις αλλαγών.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως πιάνουν τους άλλους στον ύπνο και κάνουν την κίνηση ματ τη στιγμή που δεν περιμένει κανείς. Αν ανήκεις σε αυτούς τους Ζυγούς, τότε η δουλειά ή η σχέση σου δέχονται επιρροές που δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν αλλαγές στον τρόπο που εξελίσσονται. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που είναι όντως αναπόφασιστοι, τότε κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση έχει βαλθεί να σου χαλάσει το καλοκαίρι αφού προσπαθεί να σε ξεβολέψει. Σκέψου λίγο καλύτερα αυτά που σου λέει ή σου τονίζει να δεις, ίσως και να έχει δίκιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 στον Καρκίνο σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο σε πλημμυρίζουν με συναισθήματα και διάθεση να σχεδιάσεις το ερωτικό σου μέλλον. Ο Άρης από τους Διδύμους σε πυρπολεί με τόνους σεξουαλικότητας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ικανοποίηση του ερωτισμού σου.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν οι προκλήσεις στο συγκεκριμένο τομέα πολλαπλασιάζονται, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν και οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα ή όταν είσαι σε διαδικασία προγραμματισμού του γάμου σου μέσα σε μια περίοδο που βλέπεις πως ο επαγγελματικός τομέας αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν καζάνι που βράζει. Ίσως να πρέπει να αναβάλεις για αυτό το μήνα τις διακοπές σου, να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα δουλειάς αφού φαίνεται να ανατρέπονται κάποια πράγματα και τον επόμενο μήνα το σύμπαν είναι μαζί σου για ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης όλο το μήνα στους Διδύμους προσπαθεί να τεστάρει την ικανότητά σου να κρατήσεις πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Θα έχεις καταλάβει πλέον πως η πολυδιάστατη ζωή σου απαιτεί ικανότητες ακροβάτη για να φέρει εις πέρας μια καθημερινότητα που έχει γίνει ο γολγοθάς σου.
Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι μόνη, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις αλλά και να προχωρήσεις και παρακάτω, χωρίς όμως να γνωρίζω αν θα βρίσκεις το ιδανικό που αναζητάς. Στον επαγγελματικό τομέα, συζητήσεις και μελλοντικά σχέδια είναι στο ημερήσιο πλάνο αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσεις και την υπάρχουσα δουλειά σου. Γενικότερα, ρύθμισε τις πηγές χρημάτων αλλά και αισθημάτων σου ώστε να μη χρεωκοπήσουν κάποια στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι είναι αυτό που υπάρχει στη ζωή σου και σε βοηθά να κάνεις τις αλλαγές που σε μεταμορφώνουν και τόσο καιρό φοβόσουν; Ένας νέος έρωτας, η ενασχόληση με τα παιδιά σου, μια νέα ασχολία που ήρθε στη ζωή σου και τη γέμισε με ενέργεια; Το γεγονός είναι πως αισθάνεσαι να είσαι και πάλι τυχερή, ίσως ακόμα και επειδή άτομα ή και καταστάσεις που λειτουργούσαν με τρόπο γκαντεμιάς πάνω σου απομακρύνθηκαν.
Η Πανσέληνος στις 15/7 στο ζώδιό σου λειτουργεί δυναμικά αφού αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ένας κύκλος ζωής (ίσως και απλά μιας κατάστασης του περασμένου μήνα), αλλά το θέμα από εκεί και μετά είναι να πιστέψεις στη συντροφικότητα, στη στήριξη και στη συνεργασία και να προχωρήσεις μπροστά. Αν όμως αποκτήσεις και πάλι την αλαζονική σου πίστη πως ξέρεις τα πάντα, μάλλον χαμένη θα βγεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 έχει ως στόχο να σου υπενθυμίσει πως υπάρχει και το σώμα και η υγεία στη ζωή σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις πέσει με τα μούτρα σε κινήσεις που αφορούν επιδιορθώσεις και αλλαγές στον τομέα του σπιτιού ή/και της δουλειάς, ενώ αυτό το μήνα θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον τομέα του έρωτα ή των παιδιών αφού θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.
Με όλα αυτά ο όρος καθημερινότητα και υγεία/διατροφή περνούν σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα το σύμπαν να σου στέλνει σημάδια για να ρίξεις και εκεί το ενδιαφέρον σου. Για να είσαι έτοιμη να κάνεις τις κινήσεις ματ στον επαγγελματικό ή/και ερωτικό τομέα από το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχεις λύσει θέματα στο σπίτι ή/και τη δουλειά.

ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανότατα να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έναρξης και λήξης καταστάσεων στη ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις από τι να ξεκινήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη της 1/7 σου λέει να δεις τη σχέση σου ή τα βαλτωμένα σου αισθηματικά ώστε να ξαναβάλεις τον έρωτα στη ζωή σου. Από την άλλη όμως πλευρά ο Άρης σε πιέζει να αλλάξεις την κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά σου, χωρίς όμως να σου δίνει και τη λύση στο πρόβλημα που σου θέτει.
Έχεις τη δύναμη να σκεφτείς τι πρέπει να πετάξεις από τη ζωή σου για να αισθανθείς πως απελευθερώνεσαι, αλλά ξαφνικά άρχισες να φοβάσαι πως πετώντας τα παλιά σου βιβλία και σημειώσεις, ρούχα που βαρέθηκες και φωτογραφίες με αναμνήσεις νεότητας θα μείνεις γυμνή στα μάτια του κόσμου. Μα δεν έχεις ακόμα καταλάβει πως δεν πρέπει να φοβάσαι να δείξεις το τραύμα που κουβαλάς, αλλά να συγχωρέσεις τον εαυτό σου που το κουβαλά;


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...