Είστε έτοιμη για φλερτ;

Μόλις χωρίσατε. Η ζωή όπως την ξέρατε τελείωσε. Κι όμως, μέσα στην αισθηματική καταχνιά, ξεπροβάλλει το επόμενο φλερτ. Μπορείτε να το αντέξετε;

       1. Αν όλη την ώρα μιλάτε για τον πρώην, καλό θα ήταν να περιοριστείτε με τις κολλητές σας για ένα διάστημα, και όχι με ένα φλερτ, που δεν σας έφταιξε και τίποτα, μεταξύ μας. 

       2. Συγκρίσεις. Αν ακόμη πιστεύετε ότι ο πρώην ήταν ο καλύτερος, ομορφότερος, εξυπνότερος άντρας στον κόσμο, τότε είναι σίγουρο ότι ο καινούριος δεν θα έχει την ευκαιρία που πιθανώς να του αξίζει. Αφήστε τον χρόνο να πάρει μακριά τις αναμνήσεις και να δώσει την πραγματική υπόσταση στον ex και μετά επιχειρείτε μία νέα σχέση.

       3. Αν ο θυμός βράζει μέσα σας, αν επιθυμείτε να εξαφανιστούν όλοι οι άντρες από προσώπου Γης, τότε αφήστε τα φλερτ στην άκρη, γιατί θα την πληρώσει κάποιος που δεν το αξίζει και δεν θα ξέρει και από πού του ήρθε.

       4. Αν ακόμη δεν μπορείτε να πετάξετε τις φωτογραφίες του πρώην, ή τα σπίρτα που σας χάρισε σε μια κρίση συναισθηματισμού, τότε μάλλον ο έρωτας για τον πρώην, καλά κρατεί. Αφήστε τα καινούρια σορολόπια και κοιτάξτε να απαλλαγείτε από όσα σας τον θυμίζουν.

       5. Απόγνωση. Αν είστε από τις γυναίκες που δε μπορούν να μείνουν ούτε ένα δευτερόλεπτο μόνες, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν αισθάνεσθαι απόγνωση και στην ιδέα μόνο ότι θα πάτε για ποτό με τη φίλη σας και όχι με ένα νέο φλερτ, τότε καλό θα ήταν να το ρίξετε και λίγο στη αυτογνωσία, γιατί οι άντρες μυρίζουν την απελπισμένη γυναίκα από μακριά και όπου φύγει, φύγει. Δώστε λίγο χρόνο να φύγει ο πρώην από μέσα σας, να χαλαρώσετε και να δείτε πιο καθαρά τον επόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...