Η Νταϊάνα στα 50: Αν ήταν εδώ...

Η ΤΙΝΑ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ NEWSWEEK -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΔΙΑ
ΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ- ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «DIANA AT 50: IF SHE WERE HERE NOW».


Εχουμε και λέμε, λοιπόν. Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα του Newsweek, το οποίο υπογράφει η Τίνα Μπράουν, η ζωή της Νταϊάνα σήμερα, θα αναλύονταν στα εξής 10 σημεία:

1.Θα διατηρούσε το προσώπό της λαμπερό και ατσαλάκωτο με botox.
2.Θα είχε παντρευτεί -το πιθανότερο- δύο φορές.
3.Θα είχε κουραστεί από τους αδιόρθωτους playboys (π.χ. Ντόντι Αλ Φαγιέντ) και θα είχε στραφεί σε άντρες με λεφτά και εξουσία (π.χ. χρηματιστές).
4.Θα είχε βαρεθεί τον σύζυγο – χρηματιστή και θα διατηρούσε κρυφό δεσμό με κάποιον πιο ελκυστικό (π.χ. μια οικονομική μεγαλοφυία γαλλικής καταγωγής με «προεδρικές» βλέψεις).
5.Θα ζούσε στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη.
6.Θα είχε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
7.Θα αδιαφορούσε πλήρως για την ύπαρξη της Καμίλα -η εμφάνισή της συζύγου του Καρόλου στο γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ με καπέλο – σκίαστρο, θα της προσέφερε επαρκή ικανοποίηση.
8.Θα ήταν ανταγωνιστική προς την Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί και τη βασίλισσα Ράνια, οι οποίες θα απειλούσαν την πρωτοκαθεδρία της μεταξύ των πιο λαμπερών γυναικών του κόσμου.
9.Θα επιδείκνυε μεγαλύτερη εξυπνάδα -όσον αφορά την προέλευση των δωρεών προς το φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομά της- από το London School of Economics -το οποίο διασύρθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι εισέπραττε χρήματα από την οικογένεια Καντάφι.
10.Θα αναλάμβανε την υπεράσπιση της οικογένειας Μίντλετον έναντι της βρετανικής αριστοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...