Κρυσταλλοθεραπεία: Θεραπεύσου με «πολύτιμους λίθους»

Αλήθεια, σε ποια γυναίκα δεν ασκούν ιδιαίτερη γοητεία οι «πολύτιμοι» λίθοι; Ήρθε η στιγμή να μάθεις και για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία.

Στα...χαρακώματα

Η επιστροφή του μιλιτέρ είναι γεγονός. Είστε έτοιμες όμως να ντυθείτε στα χακί ρούχα; Μας το προτείνουν σχεδιαστές μόδας όπως οι Louis Vuitton, Balmain, Celine, Chloe και ο πολύ hot αυτή την εποχή Alexander Wang, αλλά από τη πασαρέλα μέχρι το δρόμο η απόσταση είναι μεγάλη.

Οικονομία στο σπίτι; Yes, we can!

ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ BUDGETING ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ. 

Σέξι στάσεις για ερωτευμένα ζευγαράκια

Η νύχτα (και όχι μόνο)  θέλει έρωτα κι εσύ οφείλεις να δοκιμάσεις τις πιο αγαπησιάρικες και παθιάρικες στάσεις του σεξ.

Τα Καλά Λιπαρά: Πολύτιμος Σύμμαχος Ομορφιάς.

Tα καλά λιπαρά ω3 και ω6 είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία όλων των κυττάρων του οργανισμού, το ενδοκρινικό σύστημα και την μείωση της χοληστερίνης. Είναι όμως αδιαμφισβήτητα και ένας πολύτιμος σύμμαχος της ομορφιάς μας μιας και επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο την λειτουργία του οργανισμού μας έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι ορατά και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Θετική αύρα στο υπνοδωμάτιο σας!

Μη ξεχνάτε πως στο υπνοδωμάτιο σας περνάτε σχεδόν τις περισσότερες ώρες της ζωής σας.
Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που κοιμάστε, που κάνετε έρωτα, που χουζουρεύετε, που περνάτε πολλές ώρες... Γι’ αυτό το λόγο μέσα σε αυτό το δωμάτιο πρέπει να αισθάνεστε όχι μόνο άνετα αλλά και όμορφα.

Viva Glam

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ GLAMOUR ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ VIVA GLAM ΤΗΣ MAC, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ AIDS.

Αντιμετώπισε τα προεόρτια της περιόδου ένα-ένα!

Η επιστημονική κοινότητα χαρακτηρίζει ως προεμηνορρυσιακό σύνδρομο (ΠΕΣ) μια σειρά δυσάρεστων σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που κάνουν την εμφάνισή τους περίπου 5 ημέρες πριν την εμμηνορρυσία και διαρκούν έως και 4 ημέρες μετά την εμφάνισή της.

Σούπερ τροφές που εξαφανίζουν τις ρυτίδες

ένα από τα στοιχεία κλειδιά στη μάχη για τη διατήρηση της νεότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας μας είναι το κολλαγόνο. Αυτή η απλή πρωτεΐνη που ισοδυναμεί με το ¼ της πρωτεΐνης που υπάρχει στο δέρμα μας, σταματά να παράγεται με τους ρυθμούς που γινόταν στο παρελθόν (ειδικά μετά την ηλικία των 25)!

Άνοιξη Make up report: Γήινες αποχρώσεις

Το καφέ, το bronze και το λαδί έχουν δυναμική παρουσία και αυτή τη σεζόν και σε βοηθούν να δημιουργήσεις από τα πιο σέξι look μέχρι τα πιο girly μακιγιάζ.

Εξουδετέρωσε εύκολα τη μυρωδιά του τσιγάρου

Το ότι το κάπνισμα όντως βλάπτει σοβαρά την υγεία δεν είναι κάτι που τίθεται προς αμφισβήτηση ως δεδομένο, όπως επίσης και το ότι ο καθένας αποφασίζει υπεύθυνα για τον εαυτό του αν θα καπνίσει ή όχι.

Χάσε με τον ιδρώτα σου

Ε: Έχω ακούσει ότι η άσκηση που με κάνει και ιδρώνω πολύ δεν είναι καλή για τον οργανισμό μου. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Πρόκειται για έναν πολύ συνηθισμένο μύθο, τον οποίο ήρθε η στιγμή να καταρρίψεις. Για να πειστείς, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδρώτα.

Γιατί μπλέκω πάντα σε σχέσεις δίχως αύριο;

Ο Φρόιντ υποστήριζε πως οι γυναίκες έχουν μια τάση προς τον μαζοχισμό. Αν και αρχικά η άποψη αυτή πυροδοτεί αντιδράσεις, αν το σκεφτείς, θα δεις πως η εικόνα μιας γυναίκας που υποφέρει για την αγάπη είναι οικεία σε όλους μας.

Κάνε ό,τι κάνουν!

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί μία νεανική και καλής ποιότητας επιδερμίδα; Υπάρχει τρόπος να την αποκτήσουμε!
Zητήσαμε τη βοήθεια τεσσάρων γυναικών, οι οποίες δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά και ως δερματολόγοι ειδικές στο θέμα της ομορφιάς. Μοιράστηκαν μαζί μας τη δική τους καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, τα προϊόντα και τις θεραπείες που χρησιμοποιούν και μας αποκάλυψαν τα  μυστικά της λάμψης τους. Τι λες; Είσαι έτοιμη να κλέψεις τα μυστικά τους;

Άλλαξε λουκ με τη δύναμη της φράντζας!

Θέλεις μια αλλαγή στα μαλλάκια σου και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Σκέφτηκες ότι η κατάλληλη φράντζα σε μεταμορφώνει και αλλάζει τελείως το λουκ σου σε λίγα μόνο λεπτάκια; Ανάλογα με το στιλ των μαλλιών σου βρες τη φράντζα που θα σου αλλάξει στιλ και θα σε μεταμορφώσει σε ιέρεια του στιλ. Διάβασε παρακάτω και βρες ποια είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Άγγιξε τ' όνειρό σου...

Η φαντασία είναι το κλειδί για να βάζεις στόχους, που θα σε διακινήσουν να κάνεις μικρές θυσίες σήμερα για την πραγμάτωση των ονείρων σου αύριο... 

Οι πιο καυτές λεσβίες του Hollywοod (Photos)

Τους αρέσουν οι γυναίκες και δεν φοβούνται να το δείξουν. Δείτε τις πιο καυτές λεσβίες του Hollywοod!









Το ιδανικό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες καλλονές!

Είσαι φλογερή κοκκινομάλλα και θέλεις να δείξεις ακόμη πιο σέξι; Το κατάλληλο μακιγιάζ θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη σέξι πλευρά του εαυτού σου και να ξεχωρίσεις ανάμεσα από το πλήθος. Διάβασε παρακάτω ποια σύνεργα μακιγιάζ έχεις με το μέρος σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στο στήθος

Συμβαίνει συχνά να νιώθεις πόνο στο στήθος. Η αντίδρασή σου: άλλοτε πανικός –"τώρα το παθαίνω το καρδιακό"– κι άλλες φορές απλή ανησυχία – "περιμένω περίοδο". Όμως, τι μπορεί να κρύβει αυτός ο πόνος; Πότε είναι αθώος και πότε χρειάζεται επείγουσα διερεύνηση;

Απλουστεύοντας τη ζωή μας...

Όλοι έχουμε ανάγκη από μερικές νέες και δημιουργικές ιδέες για να μειώσουμε το χάος που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Ιδού, λοιπόν, μερικοί θαυμάσιοι τρόποι για να κάνετε την ...καλή αρχή!

Βελονισμός: Ακολουθώντας τους μεσημβρινούς

Σίγουρα κάποιος σού έχει μιλήσει για τα αποτελέσματα του
βελονισμού σε πάθηση που αντιμετώπιζε.

Και σίγουρα προβληματίστηκες σχετικά με το αν πρέπει κι εσύ να ενδώσεις στις θεραπευτικές δυνάμεις του. Θα συμφωνήσουμε και απλώς θα σου συστήσουμε να είσαι προσεκτική στην επιλογή του ειδικού. Από εκεί κι έπειτα, τα οφέλη θα είναι ορατά.

Σχέση :7 τρόποι για να την ανανεώσεις

Έχεις μακροχρόνια σχέση και νιώθεις ότι έχει βαλτώσει; Aν και δεν είσαι ελεύθερη έχεις καιρό να κάνεις σεξ; . Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι σχέσεις, ειδικά οι μακροχρόνιες, θέλουν πολύ δουλειά για να διατηρηθούν ζωντανές.

LIVING modern

Στις αρχές του εικοστού αιώνα η μοντέρνα αρχιτεκτονική προχώρησε σε μια ριζοσπαστική τομή με το παρελθόν, προτείνοντας ένα νέο, φουτουριστικό τρόπο ζωής. Oι πρωτοπόροι του μοντερνισμού υιοθέτησαν νέες τεχνολογίες και υλικά, όπως το μπετόν και ο χάλυβας, αναζητώντας καινοτόμες εφαρμογές τους.

Αθηνά Οικονομάκου: «Οι αποτυχίες είναι κι αυτές δημιουργικές»

Η Αθηνά Οικονομάκου πιστεύει ακράδαντα πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όπως ακριβώς και οι αποτυχίες.

Οι γυναίκες επικοινωνούν καλύτερα και μιλούν λιγότερο!

Οι γυναίκες επικοινωνούν καλύτερα από τους άνδρες και μάλιστα μιλούν λιγότερο, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές. Οι άνδρες χρησιμοποιούν περισσότερο τον λόγο καθημερινά, αλλά τον χειρίζονται χειρότερα σε κοινωνικές περιστάσεις...

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα
     1.     Μην ξεχνάς να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπό σου.
     2.     Δεν φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς να βουρτσίζεις τα δόντια σου!

Σίσσυ Φειδά: Πόσο χρονών είναι;

«Είμαι 37 ετών» δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha στην εκπομπή «Life&Style» όπου ήταν καλεσμένη. «Γιατί να μην το πω; Είναι ντροπή;»,

Το καλό πρωινό...δεν είναι καλή διαίτα!

Γερμανοί ερευνητές αμφισβητούν το «γεγονός» ότι με το γερό πρωινό τρώμε λιγότερο στη διάρκεια της ημέρας και, κατά συνέπεια, χάνουμε πιο εύκολα κιλά σε περιόδους δίαιτας.


Εν λευκώ





Είναι το πιο διαχρονικό, το πιο sleek και το πιο κομψό χρώμα. Σε ότι αφορά τη διακόσμηση, το λευκό είναι η πρώτη και η προφανής επιλογή για τους τοίχους και πολλά από τα έπιπλά μας - ωστόσο σπάνια το décor του σπιτιού μας θυμίζει… αυτό της φωτογραφίας.

Το γάλα εχθρός του καρκίνου

Σύμφωνα με νέα μελέτη που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία, τα παιδιά που πίνουν γάλα αντιμετωπίζουν ως και 40% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του εντέρου στην ενήλικη ζωή τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...