Σέξι στάσεις για ερωτευμένα ζευγαράκια

Η νύχτα (και όχι μόνο)  θέλει έρωτα κι εσύ οφείλεις να δοκιμάσεις τις πιο αγαπησιάρικες και παθιάρικες στάσεις του σεξ.


Κολλήσαμε από τα μέλια:
Η μπανιέρα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα!
Η μπανιέρα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα!
Εκείνος γονατίζει πάνω στο κρεβάτι όσο εσύ τον παίρνεις αγκαλιά και τυλίγεις τα πόδια και τα χέρια σου γύρω του. Εννοείται πως όσο τον αγκαλιάζεις χαμηλώνεις το σώμα σου και κάθεσαι πάνω στο πέος του. Εκείνος υποβοηθά τους γλουτούς σου για να ανεβοκατεβαίνεις ρυθμικά.
Το θετικό: είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο και με την τριβή, μπορεί να έρθει και ο πολλαπλός οργασμός.
 Με το δάχτυλο στην σκανδάλη:
Εκείνος κάθεται στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά μπροστά και τοποθετεί τα χέρια του πίσω. Εσύ έρχεσαι πάνω του, διεισδύσεις και γέρνεις κι εσύ προς τα πίσω.
Το θετικό: το πέος του έρχεται σε τέτοια θέση που μπορεί να χτυπήσει το σημείο G. Πρόσεξε μόνο γιατί ενώ έχετε γείρει και οι δύο πίσω, μπορεί το πέος να φύγει από τη θέση ηδονής που έχει μέσα σου.
 Σαν τον τίγρη πίσω μου:
Πέσε στα τέσσερα και άφησέ τον να διεισδύσει ερχόμενος από πίσω σου ενώ ακουμπά το βάρος του σώματός του στην πλάτη σου.
Το θετικό: τα χέρια του είναι ελεύθερα να ερεθίσουν και την κλειτορίδα σου ενώ μπορεί να σου ψιθυρίζει στο αυτάκι ότι πιο πρόστυχο σκεφτεί.
Τα ανάποδα κουταλάκια:
Ξαπλώστε στο κρεβάτι αντικριστά ο ένας με τον άλλο. Αρχικά σπρώξε τα πόδια του ανάμεσα στα δικά σου και στη συνέχεια αγκάλιασε με τα πόδια σου τους γλουτούς του. Εκείνος θα έχει έτσι όλο το χώρο να διεισδύσει.
Το θετικό: η διείσδυση είναι βαθιά και δυναμική
Ο μάγος του Οοοοοοοοο:
Ξάπλωσε ανάσκελα κι εκείνος πρέπει να γονατίσει μπροστά σου. Έπειτα, ανεβάζει τα πόδια σου στο ύψος των ώμων του κι εσύ αγκαλιάζεις το λαιμό του, όχι πολύ σφιχτά. Καθώς διεισδύσει, σηκώνει τους γλουτούς σου, τόσο ώστε να έχει τον έλεγχο της διείσδυσης.
Το θετικό: ο οργασμός θα έρθει μαγικά!
Ερωτική έκσταση:
Εκείνος ξαπλώνει κι εσύ σκαρφαλώνεις επάνω του. Εκείνος διεισδύει κι εσύ γέρνεις προς τα εμπρός μέχρι να φτάσεις σχεδόν παράλληλα στο δικό του σώμα.
Το θετικό: τα κορμιά σας γίνονται ένα και ο οργασμός έστω και κλειτοριδικά είναι εγγυημένα.
 Σέρφινγκ στα κύματα του έρωτα:
Πάρε πρωτοβουλία. Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ σκαρφαλώνεις επάνω του. Σιγά σιγά περιστρέφεις το σώμα σου μέχρι να κάνεις μια πλήρη στροφή 360 μοιρών.
Το θετικό: Όσο περιστρέφεσαι αργά και σταθερά κύματα ηδονής σε παρασύρουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...