Άλλαξε λουκ με τη δύναμη της φράντζας!

Θέλεις μια αλλαγή στα μαλλάκια σου και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Σκέφτηκες ότι η κατάλληλη φράντζα σε μεταμορφώνει και αλλάζει τελείως το λουκ σου σε λίγα μόνο λεπτάκια; Ανάλογα με το στιλ των μαλλιών σου βρες τη φράντζα που θα σου αλλάξει στιλ και θα σε μεταμορφώσει σε ιέρεια του στιλ. Διάβασε παρακάτω και βρες ποια είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Γενικά: το σχήμα του προσώπου σου παίζει τεράστιοι ρόλο στην επιλογή της κατάλληλης φράντζας! Σχήμα καρδιάς ή ολοστρόγγυλο προσωπάκι; Μην ξεχνάς ότι η σωστή φράντζα έχει τη δυνατότητα να σου αφαιρέσει ακόμη και τα κιλάκια που πήρες τις γιορτές. Εξάλλου η φράντζα δε βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και είναι μια πολύ καλή λύση για να ανανεώσεις εύκολα και γρήγορα το λουκ σου. Γενικά αν δεν έχεις γωνίες και έχεις ένα γεμάτο πρόσωπο μην επιλέξεις τη φράντζα για να αλλάξεις το λουκ σου. Οι αφέλειες που είναι πιο χαλαρές(λιγότερο αυστηρές δηλαδή) είναι καλύτερη λύση αφού δεν δίνουν στο πρόσωπο σου αυστηρή γραμμή αλλά ταυτόχρονα αλλάζουν όλο σου το λουκ. Το μήκος της φράντζας επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την τελική επιτυχία ή αποτυχία της! 
Η Τζορντάνα Μπούστνερ ξέρει ότι  η φράντζα είναι η αλλαγή που  ψάχνει για να ανανεώσει το λουκ της!
Η Τζορντάνα Μπούστνερ ξέρει ότι
η φράντζα είναι η αλλαγή που
ψάχνει για να ανανεώσει το λουκ
της!
Φράντζα και κοντό γίνεται; Φυσικά και γίνεται είναι η απάντηση!  Αν έχεις γωνίες και δεν έχεις γεμάτο σχήμα προσώπου τότε το κοντό καρέ και η φράντζα σε βάζουν στην πρώτη γραμμή της μόδας αλά Ντάνι Μινόγκ! Πρόκειται για ένα classy κούρεμα που εκτός του ότι είναι πολύ σικάτο και τρέντι δε θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτάκια για να φορμάρεις.
Μακρύ μαλλάκι: έχεις μακρύ μαλλάκι και θέλεις μια αλλαγή; Τότε η φράντζα είναι η λύση που ψάχνεις! Η μακριά φράντζα αν είναι ασύμμετρη χαρίζει σε ένα μονότονο ίσιο μαλλάκι ιδιαίτερη γραμμή και στιλ και καλά θα κάνεις να την τολμήσεις.
Σγουρά και φρατζούλα; Η απάντηση είναι ναι! Το σγουρό μαλλάκι είναι ιδανικό για φράντζα αφού δεν έχεις παρά να την ισιώσεις λιγάκι- χωρίς να είναι ίσια "πρόκα"- φορμάροντας την λίγο με το πιστολάκι και όλοι θα σε ρωτούν σε ποιο κομμωτήριο πηγαίνεις.
Από τη μία έτσι και από την άλλη αλλιώς: η δύναμη της φράντζας στο ένα πλάι είναι μεγάλη και σε βάζει στο επίκεντρο του στιλ θέλεις δε θέλεις! Εξάλλου μην ξεχνάς ότι είναι ο ιδανικός τρόπος να φορμάρεις τη φράντζα που θέλεις να μεγαλώσει.
Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου βρες τη φράντζα εκείνη που θα απογειώσει το στιλ σου!
Με έμφαση στις γωνίες: αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο! Το έντονο πηγούνι και τα σχεδόν συμμετρικά τέλεια χαρακτηριστικά σου έχουν κάνει πολλές φίλες σου να σκάσουν από τη ζήλια τους, τι γίνεται όμως όταν θέλεις να κόψεις την φράντζα σου;Πες ναι στη φράντζα στο πλάι που θα δώσει άλλο αέρα στο κούρεμα σου και θα δεις όλο σου το πρόσωπο να αλλάζει. έτσι θα καταφέρεις να "χαλαρώσεις" τις πολύ έντονες γωνίες και όλοι θα σε κοιτάζουν εκεί ακριβώς!
Στρογγυλό σαν αυγό: η μακριά φράντζα κάνει το στρογγυλό σου πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ και άρα σε βοηθάει να αλλάξεις τελείως στιλ! Εκτός αυτού θα νομίζουν όλοι ότι έχασες κιλάκια αφού το πρόσωπο σου θα δείχνει πολύ μακρύ και διαφορετικό.
Μεγαλο-κουτέλα: ok είσαι μια κουκλίτσα αλλά ο καλός Θεούλης σου χάρισε ένα μέτωπο που θυμίζει το Ελ.Βενιζέλος! Είδες την Αντζελίνα να πάθει τίποτα; Απλά έκοψε τη φράντζα της σε αυστηρό στιλ και κάλυψε περίτεχνα το μεγάλο κούτελο της! Ακολούθησε το παράδειγμα της και θα δεις τη διαφορά ενώ όλοι θα σε φωνάζουν "Αντζελίνα"!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
 

Η Ντάνι Μινόγκ λέει ναι  στη φράντζα και στο καρέ και τραβάει τα βλέμματα!
Η Ντάνι Μινόγκ λέει ναι
στη φράντζα και στο καρέ
και τραβάει τα βλέμματα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...