Γυναικείος Οργασμός. Όσα θέλετε να μάθετε.

Τι είναι τελικά ο γυναικείος οργασμός;
Ο οργασμός στη γυναίκα είναι ένα αντανακλαστικό που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και καταλήγει στα γεννητικά της όργανα. 


7ήμερο πλάνο οργασμού

Και όμως, μια βδομάδα `ειδικής` εκπαίδευσης είναι αρκετή για να απολαύσετε το σεξ όπως ποτέ άλλοτε
Όλοι συμφωνούν. Το σεξ είναι καλό. Αλλά ο οργασμός είναι... καλύτερος. Γιατί λοιπόν να μπείτε στη διαδικασία τού να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας προτείνουμε, στο οποίο για επτά ημέρες απαγορεύεται να πλησιάσετε τις καυτές ζώνες σας;  

Γαλλικό μανικιούρ

Γαλλικό μανικιούρ ... από τα χέρια σας

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να έχει προσεγμένη εμφάνιση, που σημαίνει και προσεγμένα χέρια και νύχια, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φαντάζει δύσκολο, ιδιαίτερα για όσες γυναίκες δεν μπορούν να περιποιηθούν μόνες τα νύχια τους, αλλά στο εμπόριο κυκλοφορούν french manicure kit γνωστών εταιριών για να κάνετε εύκολο γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι, μόνες ή με φίλες σας.

Παπούτσια Badgley Mischka, τα ερωτεύεσαι!

Συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 10 καλύτερους σχεδιαστές της Αμερικής σύμφωνα με το περιοδικό Vogue. Τα κομψά και λαμπερά φορέματα τους αποπνέουν αέρα από βραδιά  βραβείων Οσκαρ.

Πόσο νορμάλ είναι η σχέση σας με τον γυναικολόγο;

Ώρα για το γυναικολογικό check-up; Μάθετε πόσο φυσιολογική είναι η σχέση των γυναικών μαζί του. 

Μάθε τα κόλπα του ταμπόν

Τα ταμπόν κάνουν την ζωή σου εύκολη στις δύσκολες μέρες του μήνα. Καμία αντίρρηση. Αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις προσεκτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολόγου σου, προκειμένου να μην κινδυνεύεις από μολύνσεις ή άλλου είδους περιπέτειες.

Σέξι καλοκαιρινά αρώματα που συγκλονίζουν

Το άρωμα είναι κάτι πολύ προσωπικό που σε χαρακτηρίζει και είναι ικανό να κάνει πολλά (αντρικά) κεφάλια να γυρίσουν και να μείνουν για πάντα εκεί. Πώς θα διαλέξεις το τέλειο άρωμα για το καλοκαίρι που θα είναι σαν να φόρεσες όλη τη φρεσκάδα της θάλασσας και όλα τα αρώματα των λουλουδιών επάνω σου;

«Ανοίξτε» το χρώμα των μαλλιών σας

Όσα πρέπει να έχετε κατά νου

Ανταύγειες σε γλυκιές αποχρώσεις του ξανθού θεωρούνται must. Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν να «ανοίξουν» τα μαλλιά τους, όταν «ανοίγει» και ο καιρός. 

Άρωμα Bottega Veneta

Ο κλασικός ιταλικός οίκος πολυτελείας, Bottega Veneta ήθελε μόνο ένα ακόμη πράγμα για να ολοκληρώσει τη lifestyle πρότασή του απέναντι στις πελάτισσές του: ένα άρωμα.

Into the Blue

Το καλοκαίρι το επιβάλλει! Το μπλε χρώμα, σε όλες του τις αποχρώσεις, έχει γίνει σύμμαχος των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων. Επιλέξαμε τα 25 top θαλασσινά κομμάτια που δεν θα μπορέσετε να αποχωριστείτε φέτος. Βουτήξτε άφοβα!

Ώρα χαλάρωσης για σένα


Έχετε συσσωρεύσει όλη τη κούραση, τη πίεση και το άγχος της εβδομάδας και αυτό που χρειάζεστε οπωσδήποτε για να χαλαρώσετε είναι ένα αφρόλουτρο για να σας ανακουφίσει.

Νυφικές ομπρέλες που δημιουργούν στυλ

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας, ενώ παλαιότερα ήταν αγαπημένες εποχές για τους γάμους, τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει σε σημαντικό βαθμό την προτίμηση των ζευγαριών. Παραμένουν όμως όμορφες εποχές και επιπλέον προσφέρονται για ένα γάμο που μπορεί πιο εύκολα να ξεχωρίσει.

Χρεωκοπία στο σουπερμάρκετ;

Τα σουπερμάρκετ χρησιμοποιούν έξυπνους τρόπους για να μας «πείσουν» να ξοδέψουμε. Δουλειά τους είναι. Εμείς πάλι σας δείχνουμε πώς να αποφύγετε τις… ενέδρες και να ψωνίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Δουλειά μας είναι.

Το απόλυτο μακιγιάζ της παραλίας

Το μακιγιάζ σου, σε απασχολεί συχνά-πυκνά και όχι άδικα αφού είναι εκείνο που αναδεικνύει τέλεια τα φυσικά σου χαρακτηριστικά και σε μεταμορφώνει σε απόλυτη καλοκαιρινή θεά.

Burberry Lip Mist

Το μακιγιάζ του οίκου Burberry χαρακτηρίζεται από τα διαχρονικά στοιχεία της χαρακτηριστικής γκαμπαρντίνας του οίκου. Αέρινο, ανάλαφρο και μοντέρνο, όπως ακριβώς το διάσημο πανωφόρι.

Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011

Η σειρά Ondade Mar περιλαμβάνει τα απαραίτητα casual καθημερινά κομμάτια αλλά και πολυτελή beachwear και αξεσουάρ για ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο, αναδεικνύοντας έτσι την κομψότητα, την φινέτσα και τη θηλυκότητα της γυναίκας.

Πρόσωπο… κρύσταλλο

Η μέθοδος δερμοαπόξεσης με τους μικροκρυστάλλους (ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, ενώ παράλληλα μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος.

5 υπερτροφές για πιο επίπεδη κοιλιά

Εκτός από τη φυσική δραστηριότητα, ρόλο κλειδί στην προσπάθεια πολλών για την επίτευξη μιας πιο επίπεδης κοιλιάς διαδραματίζει και η διατροφή. Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, πολλές τροφές λειτουργούν ως σύμμαχοι στην προσπάθεια απώλειας λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Συμπεριλάβετε αυτές τις πέντε υπερτροφές στην καθημερινή σας διατροφή και προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι!

Agua de Loewe Mediterráneo

Φανταστείτε ένα ταξίδι στη θάλασσα της Μεσογείου. Σκεφθείτε την αίσθηση ελευθερίας, τη γαλήνη και την ευεξία που θα νιώσετε.

Υψηλές δημιουργίες

Γέμισε λάμψη, χρώμα αλλά και επώνυμους επισκέπτες το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, στις παρυφές του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά την έκθεση «High-Lights: Ιστορικά Κοσμήματα και Υψηλή Ραπτική».

Με ισχυρή πρόθεση κάνουμε τα πάντα

Πρόθεση ονομάζουμε τη θέληση που πηγάζει από την ολοκληρωτική κατεύθυνση του νου, του σώματος και της καρδιάς προς κάποιο στόχο.

Για να ενεργοποιηθεί η οποιαδήποτε πρόθεση απαιτούνται αρκετά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουμε.

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.


Η διαμόρφωση κήπων έχει να κάνει με την αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων. Για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα πρέπει να γίνει πρώτα σωστή μελέτη, για την οποία απαιτούνται γνώσεις. 

Beyonce: Τέσσερα αστέρια

Τέσσερις μεγάλοι σταρ είναι οι μνηστήρες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μιούζικαλ «Ενα αστέρι γεννιέται» του Κλιντ Ιστγουντ.

Βρες το ρόλο που σου ταιριάζει

Στο σεξ όλα επιτρέπονται, έτσι λένε τουλάχιστον και αυτό ισχύει.
Καμαριέρα, καλόγρια, μαθήτρια, καθηγήτρια, γραμματέας, όργανο της τάξης.. αυτοί είναι λίγοι μόνο από τους ρόλους που μπορεί μια γυναίκα να υποδυθεί στο κρεβάτι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...