«Ανοίξτε» το χρώμα των μαλλιών σας

Όσα πρέπει να έχετε κατά νου

Ανταύγειες σε γλυκιές αποχρώσεις του ξανθού θεωρούνται must. Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν να «ανοίξουν» τα μαλλιά τους, όταν «ανοίγει» και ο καιρός. 


Δεν είναι μια συνήθεια που απλώς καθιερώθηκε αλλά κάτι εύλογο, αφού τα ανοιχτά μαλλιά ταιριάζουν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί σχεδόν πάντα πριν από το καλοκαίρι πιάνει τις γυναίκες η επιθυμία να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά. Επειδή λοιπόν τα πολύ σκούρα χρώματα ταιριάζουν σε πιο χειμερινά «σκηνικά», νικητές ανακηρύσσονται οι ανταύγειες και οι ανοιχτοί τόνοι.

Τι πρέπει να προσέχετε

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή του χρώματος και στο χρόνο εφαρμογής του. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη απόχρωση στο μυαλό σας, θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθείτε με τον κομμωτή σας.

Αν είναι πολύ πιο ανοιχτό από το υπάρχον χρώμα, μπορεί να ξανοίξει με τον ήλιο. Τότε θα είναι καλό να «κινηθείτε» σταδιακά και όχι μια κι έξω. Επίσης αποφύγετε το σαντρέ γιατί ενδέχεται να πρασινίσουν, όπως και το πολύ ανοιχτό ξανθό γιατί καταλήγει πολλές φορές άσπρο.

Προστασία
Η κατάλληλη φροντίδα συνδυάζει την ενυδάτωση, την αντηλιακή προστασία και τη διαφύλαξη του χρώματος. Η αγορά είναι γεμάτη με προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες.http://www.womencity.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...