Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011

Η σειρά Ondade Mar περιλαμβάνει τα απαραίτητα casual καθημερινά κομμάτια αλλά και πολυτελή beachwear και αξεσουάρ για ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο, αναδεικνύοντας έτσι την κομψότητα, την φινέτσα και τη θηλυκότητα της γυναίκας.



Για το καλοκαίρι του 2011, η Ondade Mar προτείνει πολύχρωμα σχέδια με gipsy και tribal αναφορές, σε αντιπαράθεση με neutral καφτάνια και τουνίκ.
ermoumag ermoumag ondade mar2 Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011ermoumag ermoumag ondade mar3 Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011
Bikini με ζωηρά εμπριμέ prints συνδυάζονται με αέρινα καφτάνια από δαντέλα και βαμβακερή γάζα σε γήινα χρώματα, μπλέκοντας το casual με το εκλεπτυσμένο και δίνοντας μια νέα κομψότητα στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση, εντός ή εκτός παραλίας. Αξεσουάρ όπως oversize ψάθινα καπέλα και δερμάτινα σανδάλια δημιουργούν ένα άνετο look με bohemian στοιχεία από το πρωί μέχρι το βράδυ.
ermoumag ermoumag ondade mar4 Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011ermoumag ermoumag ondade mar5 Τα καινούρια σχέδια της Ondade Mar για το Καλοκαίρι 2011
Η συλλογή μαγιών και αξεσουάρ Ondade Mar διατίθεται στο concept store SHOP Ερμού 112 Α, 210 32 31 683.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...