Beyonce: Τέσσερα αστέρια

Τέσσερις μεγάλοι σταρ είναι οι μνηστήρες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του μιούζικαλ «Ενα αστέρι γεννιέται» του Κλιντ Ιστγουντ.


Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ετοιμάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον Λεονάρντο ντι Κάπριο, τον Ράσελ Κρόου, τον Χιου Τζάκμαν και τον Γουίλ Σμιθ, ενώ όποιος επιλεγεί θα παίξει στο πλευρό της Μπιγιονσέ.
Την αποκάλυψη των τεσσάρων υποψηφιοτήτων έκανε η ιστοσελίδα κινηματογραφικών ειδήσεων Deadline.com, αναφέροντας ότι η ζυγαριά του σκηνοθέτη γέρνει περισσότερο προς τον Ντι Κάπριο.
Και όχι επειδή οι άλλοι τρεις υποψήφιοι δεν είναι ισάξιοι, αλλά μάλλον επειδή έχει μάθει τον τρόπο που δουλεύει ο Ντι Κάπριο, δεδομένου πως συνεργάζονται ήδη. Ο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί στη βιογραφική ταινία «J Edgar», που αναφέρεται στον γνωστό πολιτικό και διευθυντή του FBI Τζον Εγκαρ Χούβερ, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2012.
Λάτρης της τζαζ και συνθέτης των soundtracks πολλών από τις ταινίες του, ο Ιστγουντ σκέφτεται το δικό του ριμέικ να θυμίζει εκείνο του 1976 με πρωταγωνιστές την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Κρις Κριστόφερσον, των οποίων ο έρωτας μεταφέρθηκε από τη βιομηχανία του κινηματογράφου σε εκείνη της μουσικής.
Στην αρχική έκδοση της ταινίας, το 1937, πρωταγωνιστούσαν η Τζάνετ Γκέινορ και ο Φρέντρικ Μαρτς, ενώ στο πρώτο ριμέικ το 1954 πρωταγωνιστές ήταν ο Τζέιμς Μέισον και η Τζούντι Γκάρλαντ, η ερμηνεία των οποίων ήταν καταπληκτική και θεωρήθηκε η καλύτερη.


http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...