Νυφικές ομπρέλες που δημιουργούν στυλ

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας, ενώ παλαιότερα ήταν αγαπημένες εποχές για τους γάμους, τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει σε σημαντικό βαθμό την προτίμηση των ζευγαριών. Παραμένουν όμως όμορφες εποχές και επιπλέον προσφέρονται για ένα γάμο που μπορεί πιο εύκολα να ξεχωρίσει.



Και θα ξεχωρίσει τόσο από το γεγονός ότι δεν θα γίνει σε μια περίοδο που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι, όσο και από το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχες ιδέες για τον στολισμό και τη διακόσμηση, όσο και για την εμφάνιση της νύφης και του γαμπρού. Και φυσικά όλο αυτό το ιδιαίτερο σκηνικό θα έχει ως αποτέλεσμα φωτογραφίες που θα διαφέρουν «σκηνοθετικά», αλλά και φωτογραφικά άλμπουμ γάμου γεμάτα με στοιχεία που δεν θα συναντήσετε συχνά στα γαμήλια άλμπουμ των περισσότερων φίλων σας.
Ένα από αυτά είναι η νυφική ομπρέλα. Ως πηγή έμπνευσης παρουσιάζουμε στη συνέχεια χαρακτηριστικές φωτογραφίες γάμου.

Νυφικές ομπρέλες υπάρχουν στο κλασικό λευκό ή ιβουάρ, αλλά και σε απίθανα χρώματα που θα εμπνεύσουν τον φωτογράφο σας, από απλό ύφασμα, ή ύφασμα επενδυμένο με δαντέλα, κλασικές ή μοντέρνες, με βολάν και άλλες διακοσμήσεις, με μεγαλύτερο άνοιγμα για δύο άτομα ή με μικρό, με ξύλινη λαβή ή με λαβή επενδυμένη με ύφασμα.
Γενικά, αν κάνετε μια έρευνα αγοράς στο Internet θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε ομπρέλες που μπορούν να συμπληρώσουν την εμφάνιση της νύφης, αλλά και να χρησιμοποιηθούν για καθαρά πρακτικούς λόγους, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο στοιχείο στην εικόνα του ζευγαριού.
Η ομπρέλα δεν παύει να είναι ένα όμορφο αξεσουάρ ακόμη και για έναν καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο γάμο.
Σε αυτή την περίπτωση θα αναζητήσετε ομπρέλα για τον ήλιο ή parasol στην αγγλική ορολογία. Πρόκειται για ομπρέλες που έχουν μικρή καμπύλη, γιατί ο ρόλος τους είναι προστατευτικός για τον ήλιο και όχι για την βροχή.
Chinese wedding parasol umbrella
Κινέζικες ομπρέλες
Σε αυτό το είδος ομπρέλας, ένας τύπος που κερδίζει την προτίμηση πολλών γυναικών είναι αυτός της κινέζικης ομπρέλας, αλλά και οι ομπρέλες από δαντέλα είναι ιδανικές για να προστατέψουν από τον ήλιο και τη ζέστη, αφήνοντας παράλληλα τον αέρα να κυκλοφορεί.
Μάλιστα οι χάρτινες ομπρέλες συνηθίζεται να προσφέρονται και ως δώρο στους καλεσμένους και είναι σίγουρα μια χειρονομία κι ένα δώρο που όλοι θα εκτιμήσουν. Αρκετές φορές συνοδεύονται και από την αντίστοιχη βεντάλια, όπως συμβαίνει και με τις ομπρέλες από δαντέλα.
Δείτε πόσο όμορφο στοιχείο είναι η ομπρέλα στις φωτογραφίες γάμου και γιατί όχι… φανταστείτε κι εσείς τον εαυτό σας να κρατά μία σε όποιο χρώμα και στυλ σας ταιριάζει! Οι επιλογές σας ευτυχώς είναι πάρα πολλές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...