7ήμερο πλάνο οργασμού

Και όμως, μια βδομάδα `ειδικής` εκπαίδευσης είναι αρκετή για να απολαύσετε το σεξ όπως ποτέ άλλοτε
Όλοι συμφωνούν. Το σεξ είναι καλό. Αλλά ο οργασμός είναι... καλύτερος. Γιατί λοιπόν να μπείτε στη διαδικασία τού να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας προτείνουμε, στο οποίο για επτά ημέρες απαγορεύεται να πλησιάσετε τις καυτές ζώνες σας;  


Γιατί ο οργασμός που θα έχετε μετά από τις επτά ημέρες ανικανοποίητης επιθυμίας θα είναι τόσο έντονος, που οτιδήποτε έχετε νιώσει μέχρι τώρα θα μοιάζει με απλό φτάρνισμα (περίπου).
Η δοκιμασία που θα ακολουθήσετε είναι κάτι σαν ένας μεγάλος πειρασμός, που τον χτίζετε σιγά-σιγά και σας βάζει σε μια διαδικασία να ποθείτε το σεξ όλο και περισσότερο. Όλη αυτή η ψυχολογική ένταση, φέρνει και σωματική ένταση, που θα τη νιώσετε στο τέλος με τον μεγάλο «Ο». Με το να απομακρύνετε το μυαλό σας αρχικά από τον οργασμό, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε νέα πράγματα που σας ερεθίζουν, να μάθετε καλύτερα το σώμα τόσο το δικό σας όσο και του παρτενέρ σας, να αφεθείτε σε φαντασιώσεις και να αποκτήσετε τη γνώση που χρειάζεται για να χαρίζετε έντονες στιγμές ο ένας στον άλλον. Σκεφτείτε το σαν μια επταήμερη «κρουαζιέρα στη λίμπιντο» που θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή, μια και κάθε μέρα είναι διαφορετική, πάντα πικάντικη (αλλά όχι τόσο ώστε να ανακουφίζεστε), και που όσο σας οδηγεί προς τη νίκη, τόσο πιο πολύ θα είστε έτοιμοι να εκραγείτε από ευχαρίστηση!
Ημέρα #1
Σπλις σπλαςΞεχάστε ό,τι ξέρετε. Η σημερινή ημέρα είναι για τα βασικά. Δηλαδή να εστιάσετε στα σώματά σας και στον τρόπο που αντιδρούν σε ερεθίσματα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μπείτε μαζί στην μπανιέρα (ή στο ντους αν δεν έχετε). Μόλις μπείτε στο νερό, πάρτε το αγαπημένο σας σαπούνι/αφρόλουτρο και απλώστε το ο ένας στον άλλον. Θα δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση όταν ακουμπιέστε, αφού θα γλιστράτε και τα χάδια θα είναι... διαφορετικά. Το δύσκολο θέμα στην ιστορία τώρα είναι να κρατηθείτε και να μην πλησιάσετε σε σούπερ ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι τα γεννητικά όργανα ή το στήθος. Ο σκοπός σας δεν είναι να ερεθιστείτε, αλλά να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το σώμα του άλλου και το δικό σας.
Ημέρα #2
Ώρα για μασάζ

Εννοείται ότι τον οργασμό τον βλέπετε ακόμη με το κιάλι. Μπορείτε όμως να έχετε λίγη περισσότερη ελευθερία στο τι και πού ακουμπάτε. Τα γεννητικά όργανα έχουν πάλι ένα μεγάλο Χ πάνω τους, αλλά τα οπίσθια, το στομάχι, οι πλάτες, τα χέρια, τα πόδια και τα πρόσωπα είναι όλα στη διάθεσή σας. Το σίγουρο είναι λοιπόν ότι δεν θα βαρεθείτε. Αγοράστε το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι, βγάλτε τα όλα και ξαπλώστε. Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον εναλλάξ. Απαλές, σταθερές κινήσεις. Ξεκινήστε με την πλάτη και κατεβείτε μέχρι τα πόδια και τα χέρια, δίνοντας έμφαση στα δάχτυλα, τον λαιμό και τα οπίσθια. Δώστε οδηγίες ή δεχτείτε ανενόχλητη οδηγίες, για το τι σας αρέσει και τι του αρέσει. Όταν φτάσετε στο σημείο όπου δεν αντέχετε άλλο την ένταση, σταματήστε. Κανείς δεν σας είπε ότι θα είναι εύκολο...
Ημέρα #3Ταντρικό = καλόΣτο ταντρικό σεξ –λένε οι γνώστες– η υπομονή που θα πρέπει να επιδείξετε είναι τεράστια, αλλά ανταμείβεστε με εξίσου τεράστιους οργασμούς. Δεν χρειάζεται να γίνετε γκουρού του τάντρα, μπορείτε όμως να κάνετε μια βασική άσκηση, που στην αρχή θα σας φανεί λίγο χαζή, αλλά αν μπείτε στο πετσί του ρόλου, θα δείτε διαφορά. Καθίστε γυμνοί απέναντι ο ένας από τον άλλο, βάλτε απαλή μουσική που σας αρέσει και ...ξεκινήστε να κοιτάζεστε. Αυτό. Μόνο. Μη γελάτε. Χαλαρώστε όσο προσπαθείτε να μπείτε στο κλίμα. Μετά μπορείτε να αρχίσετε τα χάδια, όπου αυτή τη φορά επιτρέπονται το στήθος και οι θηλές, αλλά όχι οτιδήποτε από τη μέση και κάτω. Αν τα πράγματα γίνουν ...σκληρά και έντονα, διακόψτε, πιείτε μια γουλιά νερό/χυμό και συνεχίστε. Επαναλάβετε τη διαδικασία. Φιληθείτε όσο θέλετε, αρκεί όλη η δράση να είναι από τη μέση και πάνω.


http://www.glamourmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...