Sexy δωμάτια: Επτά επιλογές... αποπλάνησης

Κλείστε για λίγο τα μάτια σας και φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει σε μια πολυτελή σουίτα, με μοντέρνα διακόσμηση διαφορετική απ΄ό,τι έχετε συνηθίσει, με θέα κάποια μαγευτική παραλία ή ακόμα και μια ολόκληρη πόλη, με συνοδεία χαλαρής μουσικής, ξαπλωμένο αναπαυτικά σε ένα μαλακό υπέρδιπλο κρεβάτι και φυσικά τον/την αγαπημένο/η σας σύντροφο αγκαλιά.

Το νέο sexy... και πως θα το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!

Η ταυτότητα του sexy επαναπροσδιορίζεται φέτος το καλοκαίρι και η σύγχρονη γυναίκα επιδεικνύει την αυτοπεποίθησή της... χαλαρά!

Τα μήκη αλλάζουν, το σχήμα του ντεκολτέ παίζει περισσότερο με τους κανόνες της γεωμετρίας, η κοιλιά (ξανα)βγαίνει στο προσκήνιο και τα σορτσάκια γίνονται πιο κοντά!

L’Oreal Paris: Βάλε (απίστευτο) χρώμα στο νεσεσέρ!

Ο καιρός έφταιξε .. γιατί εντάξει είπαμε αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας .. όλα έχουν όριο. Γι αυτό και εγώ και πριν από λίγο στο Facebook και τώρα εδώ θέλω απλά και χωρίς πολλά λόγια να σας δείξω κάποια προϊόντα από τις συλλογές Glam Shine της L’Oreal Paris, που περισσότερο μου θυμίζουν καραμέλες, ζαχαρωτά, γρανίτες από φράουλα και λεμόνι –παρά προϊόντα μακιγιάζ – για να δω λίγο έντονο χρώμα και να ξορκίσω και τον καιρό!

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

K. Moss: Δες στο πρόσωπό της τις συνέπειες του αλκοόλ και των ναρκωτικών!

Οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται στα 17 της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις σημερινές.

Οι προτάσεις μας για μαγιό!

Εκπληκτικά και με πολλά σχέδια ΤΑ ΜΑΓΙΟ του 2011. Οι τσούχτρες ψάχνουν και προτείνουν μερικά από τα καλύτερα σχέδια στις καλύτερες τιμές!!!
Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε αυτή τη φορά για εσάς:

Οι " κακές " διάσημες

Όλες τους είναι διάσημες, όλες είναι δακτυλοδεικτούμενες, όλες τους μπαινοβγαίνουν στις κλινικές αποτοξίνωσης και δεινοπαθούν από τους παπαράτσι, αλλά ως Κακά Κορίτσια πηγαίνουν παντού, ακόμη και στην κόλαση. Είσαι σίγουρη ότι θες να τις ακολουθήσεις; 

Ντυθείτε με τη μαγεία του λευκού

Το λευκό είναι το must χρώμα και του φετινού καλοκαιριού. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να αποκτήσετε το κατάλληλο μαύρισμα για να λανσάρετε εκείνο το λευκό φορεματάκι που μόλις αποκτήσατε –αν και, εδώ που τα λέμε, στο μαυρισμένο κορμί το λευκό είναι ακόμα πιο ωραίο.

O Korres μεγάλωσε και έγινε 15 χρονών!

Μας στέλνει διακοπές σε Νάξο, Σάμο, Χίο

Η Κορρές γιορτάζει φέτος τη 15η επέτειό της, και με αφορμή αυτό προσφέρει δεκαπέντε τριήμερα ταξίδια σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, που ανήκουν στο δίκτυο «ηθικών συνεργασιών» της στις βιολογικές καλλιέργειες.

Η κρίση βλάπτει και την υγεία μας !

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων


Ζοφερές καταγράφονται οι επιπτώσεις από το σοκ της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία των Ελλήνων.

Για τα μάτια μας μόνο…γυαλιά ηλίου 2011

Το πιό απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι φυσικά τα γυαλιά ηλίου!
Όχι μόνο γιατί αναδεικνύει το στύλ και την προσωπικότητά μας αλλά
κυρίως για την προστασία  που μας προσφέρουν απο της βλαβερές ακτίνες
του ήλιου.  Φέτος οι τάσεις είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, και ναι, υπάρχει
κάτι για όλα τα γούστα.Δείτε αναλυτικά μερικές απο τις πιο hot προτάσεις για τα μάτια
σας μόνο…VOGUE , PRADA , ROBERTO CAVALLI , VICTORIA BECKHAM .

Οικολογική συνείδηση και στην παραλία

Η οικολογική συνείδηση, η ηθική και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, δεν είναι κάτι που θυμόμαστε μόνο όταν οι συνθήκες το ευνοούν. Μας – ή θα έπρεπε να μας – ακολουθούν σε όλες τις στιγμές της ζωής μας, σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε δραστηριότητα μας.
Επομένως και στην παραλία… Γι’αυτό και εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία, φτιαγμένα από υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

EMOBI BOW BANDEAU YELLOW FLORAL PRINT BIKINI SET £ 69.00

Ασκήσεις για γυναίκες

Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα μας, καθιστά ολοένα και περισσότερο αναγκαία την ύπαρξη της άσκησης στη ζωή μας. Μιλώντας συγκεκριμένα για τον τρόπο ζωής της γυναίκας, είναι εύλογο να σημειώσουμε , την πίεση και το άγχος που δέχεται, προκειμένου να είναι υπεύθυνη απέναντι στις υποχρεώσεις της,  συμπεριλαμβανομένων της εργασίας και της οικογένειας.

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

Το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για κάθε "είδους" μάτια

Γιατί τα μάτια είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων μας, μπορούν από μόνα τους να μαγνητίσουν το συνομιλητή μας χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ και επιπλέον - όπως λένε κορυφαίοι make up artists- το λάθος μακιγιάζ των ματιών είναι πολύ χειρότερο από το λάθος ρούχο ή μια άστοχη επιλογή στο χτένισμα. 

Καπέλο το καλοκαίρι: Μόδα και στα καπέλα

Το καπέλο υπήρξε ανέκαθεν σύµβολο κοινωνικής τάξης και υποδήλωνε την ιδεολογία αλλά και οικονοµική θέση του ανθρώπου που το φορούσε. Τα πρώτα καπέλα εµφανίζονται στην αρχαία Ελλάδα. Οπως µαρτυρούν τοιχογραφίες στη Θήβα και σε άλλες περιοχές, το κάλυµµα του κεφαλιού υπεδείκνυε σκλάβους που κατάφεραν να απελευθερωθούν από τα δεσµά».

Συστατικά-σύμμαχοι για επιτυχή απώλεια βάρους

Κατά τη διάρκεια μίας προσπάθειας απώλειας βάρους το αίσθημα της πείνας είναι ιδιαίτερα αντιπαραγωγικό. Τρόφιμα πλούσια σε επεξεργασμένους και απλούς υδατάνθρακες, όπως είναι το λευκό αλεύρι, το ρύζι και τα μακαρόνια, τα γλυκά και τα αναψυκτικά, μεταβολίζονται πολύ γρήγορα από το σώμα.

10 tips για να μην πονάει η μέση σας

Η αλήθεια είναι ότι ο πόνος στη μέση είναι ένας από τους χειρότερους, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την κατάστασή σας!
Διαβάστε τα παρακάτω 10 tips και εφαρμόστε όσα περισσότερα μπορείτε!


Eva Longoria: Πιο όμορφη από ποτέ..

Για γενική περιποίηση σε σαλόνι ομορφιάς του Beverly Hills πήγε η 36χρονη Eva Longoria χθες το πρωί (2 Ιουνίου) φορώντας ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και ροζ μιλοτάκουνες γόβες.

PΙLATES: Η HAUTE COUTURE ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Στα '80s ήταν η αεροβική, στα '90s τα βάρη και με τη νέα χιλιετία ανακαλύψαμε το power plate και τα είδη γυμναστικής που συνδυάζουν την άσκηση με την ηρεμία του πνεύματος. Και ενώ όλα δείχνουν να ξεφουσκώνουν, το πιλάτες και οι λάτρεις του, που συνεχώς αυξάνονται, αποδεικνύουν ότι αυτή η γυμναστική ήρθε για να μείνει για πάντα.

Υπεριδρωσία

Αποτελεί βασική «ένδειξη διαμαρτυρίας του οργανισμού μας αλλά και τρόπο εκτόνωσής του.
Τι ακριβώς μαρτυρά όμως;
H έντονη εφίδρωση αποτελεί ένα σύμπτωμα με πολλές αιτίες. Ανάλογα δε με τον τρόπο που εκφράζεται, εμπνέει ανησυχία ή περνάει... απαρατήρητο.

Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!

Ναι! Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και πάμε για την πρώτη μας βουτιά.
Φορέσαμε από το σπίτι κιόλας το αντιηλιακό μας, παιδικό γαλάκτωμα με βούτυρο καριτέ του Κορρέ, επειδή διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ σε συνδυασμό με το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού μας (από τον 6ο μήνα) από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Μαστιγα οι διατροφικες διαταραχες στην Ελλαδα

Ανησυχητική έκταση λαμβάνει πλέον και στην Ελλάδα το πρόβλημα των διατροφικών διαταραχών, οι οποίες αποτελούν μια σοβαρή πάθηση, και εμφανίζονται κυρίως στην περίοδο της εφηβείας. 

Διακόσμηση σαλονιών: πρωτότυπες ιδέες που δεν κοστίζουν.

Ποιος είπε ότι η πρωτοτυπία πρέπει να κοστίζει ακριβά; Το αντίθετο συμβαίνει μια που η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης, η φαντασία, είναι δωρεάν! Στη διακόσμηση σαλονιών η αγορά ακριβών επίπλων δεν είναι απαραίτητη πλέον. Καινοτόμες ιδέες, έξυπνη χρήση των αντικειμένων που ήδη έχετε στην κατοχή σας και μικρές αλλαγές στο χώρο, μπορούν να ανανεώσουν το σαλόνι σας στη στιγμή. Δείτε μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε, εδώ!

Σχέσεις από απόσταση. Γίνεται??


Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις από απόσταση έχουν ημερομηνία λήξης. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ζευγάρι είναι σίγουρα μεγάλες. Η ρήξη της σχέσης μπορεί να ξεκινήσει από αμφιβολίες και ζήλια που πολύ συχνά γεννιούνται όταν ο σύντροφος βρίσκεται μακριά. Αρκετά συχνά ο ένας από τους δύο υποκύπτει στον πειρασμό μίας άλλης κρυφής σχέσης. Αυτά είναι μόνο μερικά προβλήματα που μπορεί να επιφέρει η απόσταση.

Σεξ κάναμε και τι έγινε;

Το έκανε γιατί είχε καιρό να κάνει, το έκανε γιατί έκατσε η φάση, το έκανε για να κάνει καριέρα, το έκανε γιατί βαριότανε. Όπως και να ’χει, η νέα τάξη πραγμάτων ορίζει πως το σεξ είναι σπουδαίο ως απόλαυση και τόσο αυτονόητο όσο μια χειραψία. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...