Το νέο sexy... και πως θα το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!

Η ταυτότητα του sexy επαναπροσδιορίζεται φέτος το καλοκαίρι και η σύγχρονη γυναίκα επιδεικνύει την αυτοπεποίθησή της... χαλαρά!

Τα μήκη αλλάζουν, το σχήμα του ντεκολτέ παίζει περισσότερο με τους κανόνες της γεωμετρίας, η κοιλιά (ξανα)βγαίνει στο προσκήνιο και τα σορτσάκια γίνονται πιο κοντά!



Bella Belly

Μετά από πολλές σεζόν απουσίας η κοιλιά επανέρχεται στις τάσεις του καλοκαιριού καθιστώντας τα ροκανίσματα (ή όποια άλλη μέθοδο γυμναστικής προτιμάς) επιτακτική ανάγκη! Οι celebs όπως οι Rihanna, Leona Lewis, Jennifer Lopez και Leighton Meester έχουν αρχίσει ήδη να μας εκθέτουν τους κοιλιακούς τους από τις πρώτες μέρες της άνοιξης! Κοντά τοπ και κοφτά τζάκετ εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των Albino, Paul & Joe και Angelo Marani.

Sharp Shorts

Ξέχασε τα κοντά τζιν σορτσάκια με ξέφτια (ή φόρεσέ τα μόνο στην παραλία) γιατί τα φετινά σορτσάκια είναι πολύ πιο κοντά ακουμπώντας τη γραμμή του εσώρουχου! Στο ίδιο σημείο καταλήγουν και οι κοντές φόρμες τύπου playsuit όπως τις είδαμε στα show των Anteprima καιD&G! Τα sexy σορτσάκια κατέλαβαν και τη συλλογή του οίκου Chanel με πιο βραδινές και glam προθέσεις!

V for Very Sexy


Η εκδίκηση του μικρού στήθους! Ανάμεσα στα στράπλες και τα τολμηρά ντεκολτέ φέτος ξεχωρίζουν τα τεράστια V. Τα είδαμε στις ολόσωμες φόρμες των οίκων Chaputin και Hakaanκαι φυσικά στον οίκο Louis Vuitton σε ένα βραδινό φόρεμα κατασκευασμένο με κρόσσια. Το θράσος των τολμηρών V φτάνει μέχρι την περιοχή των άνω κοιλιακών και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του εσώρουχου. Μπορείς να φορέσεις μαγιό από κάτω στις διακοπές αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις το layering! Ακόμα και τα κολιέ θα "βαρύνουν" τη μίνιμαλ φιλοσοφία του V!

Loose Control


Τα ασυφκτικά στενά φορέματα και φούστες περνούν σε δεύτερη μοίρα αφού την πρωτιά κερδίζουν οι πιο χαλαρές, άνετες, αέρινες φόρμες. Αυτές που όταν περπατάς αναδεικνύουν την κίνηση, αυτές με τα δροσερά υφάσματα που διαγράφουν στο σώμα "ύπουλα". Τα φορέματα του οίκου Miu Miu ταξιδεύουν το σεξαπίλ σου στη δεκαετία του εβδομήντα, οι φαρδιές φούστες του Tommy Hilfiger δίνουν girly αέρα στη ντουλάπα σου ενώ τα φολκλόρ μοτίβα του Emilio Pucci προδίδουν αέρα διακοπών στην καθημερινότητά σου!


http://womensecret1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...