Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!

Ναι! Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και πάμε για την πρώτη μας βουτιά.
Φορέσαμε από το σπίτι κιόλας το αντιηλιακό μας, παιδικό γαλάκτωμα με βούτυρο καριτέ του Κορρέ, επειδή διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ σε συνδυασμό με το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης προστατεύει την επιδερμίδα του μωρού μας (από τον 6ο μήνα) από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.


Τα εκχυλίσματα Χαμομηλιού και Καλέντουλας απαλύνουν την επιδερμίδα και την προστατεύουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες, με δείκτη προστασίας φυσικά 50.
Δεν ξεχνάμε και πάλι το καπέλο μας. Μπέιζμπολ ή του ψαρά? Ψάθινο ή βαμβακερό? Θα έχετε καταλάβει ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα καπέλα και ευτυχώς την έχω μεταδόσει και στον γιο μου.
Δείτε παρακάτω μερικά για να πάρετε ιδέες.
ermoumag ermoumag photo02 Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
Μαγιό. Ναι μαγιό, γιατί μας αρέσει και σε πολυσύχναστες παραλίες προστατεύουν και από μολύνσεις. Κορμάκια για το surf που προστατεύουν τα μικρά μας από τον ήλιο και για τα κοριτσάκια ολόσωμα και μπικίνι!
Προστασία με στυλ από τον ήλιο, με την σειρά ρούχων και αξεσουάρ για τη θάλασσα SUNUVA, μέρος της οποίας θα βρείτε στο www.kindergallery.gr. Μαγιό μπλούζες θάλασσας με προστασία UV.
Η Έμιλυ και η Σαμπρίνα, οι δημιουργοί της SUNUVA, είναι και αυτές μαμάδες και έχοντας μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της ασφάλειας και της προστασίας των παιδιών, μας προτείνουν και εκείνες να μην αφήνουμε τα παιδιά στο ήλιο από της 12:00μμ.-16:00μμ που ο ήλιος είναι ιδιαίτερα δυνατός!
Οι μπλούζες και τα μαγιό SUNUVA, φτιάχνονται στην Ιταλία από υφάσματα που παρέχουν 50+ UPF για τα παιδιά. Το UPF είναι η μονάδα μέτρησης του συντελεστή προστασίας UV που δίνεται στο δέρμα από το ύφασμα. Το UPF 50+ παρέχει άριστη προστασία UV, μπλοκάροντας το 97,5% -98% της ηλιακής ακτινοβολίας. Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται, πληρεί και σέβεται τις αυστηρές προδιαγραφές και κατευθυντήριες γραμμές περί ηλιακής προστασίας, της Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας (ΑS/ΝΖS 4399:1966).
Αγορίστικα!
ermoumag ermoumag photo031 Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
Κοριτσίστικα!
ermoumag ermoumag photo04 Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
Τα παιδιά έχουν αυξημένη ανάγκη για νερό, ιδιαίτερα όταν παίζουν ή τρέχουν, αλλά ακόμη κι αν απλώς κάθονται στον ήλιο. Όσο πιο μικρό είναι το παιδί, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη του για υγρά. Τα μωρά αν εκτεθούν στον ήλιο, έστω και για λίγο, επειδή η απροστάτευτη επιφάνειά τους, δηλαδή το κεφαλάκι τους, αποτελεί το 1/3 του συνολικού τους όγκου, είναι πολύ πιο εύκολο να χάσουν αρκετή ποσότητα υγρών από εφίδρωση.
Γι’αυτό λοιπόν, δεν ξεχνάμε να παίρνουμε μαζί μας νερό και το ποτηράκι mOmma.Θα το βρείτε στο www.kindergallery.gr και αν είστε τυχερός ή τυχερή μπορείτε να το κερδίσετε εδώ!
ermoumag ermoumag feeding bottle Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!ermoumag ermoumag photo05 Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
ermoumag ermoumag photo05b Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
Όλα τα παραπάνω θα μας προστατέψουν από τον ήλιο! Μέσα στη θάλασσα τι θα μας προστατέψει;
Το SwimFin φυσικά που δημιούργησε ο Kevin Moseley, ένας Βρετανός δάσκαλος κολύμβησης με πολυετή πείρα με τα παιδιά. Μετά από χρόνια έρευνας,  το σωσίβιο έχει όλες τις διεθνείς προϋποθέσεις και προδιαγραφές ασφαλείας. Θα το βρείτε από τα μέσα Ιουνίου και στην Ελλάδα, μόνο από το www.kindergallery.gr!
Τo SwimFin είναι το απόλυτο “σωσίβιο” για να μάθουν τα μικρά παιδιά κολύμπι. Σε αντίθεση με τα μπρατσάκια ή άλλα σωσίβια, που κρατούν τα παιδιά σε όρθια θέση, το SwimFin δουλεύει αρμονικά με το σώμα, βοηθώντας να αναπτυχθεί καλύτερα η σωστή στάση του σώματος μέσα στο νερό.
Εμείς θα αρκεστούμε στο baby swiming, δηλαδή μπάνιο- αγκαλιά με τη μαμά. Είμαστε ακόμα πολύ μικροί για το SwimFin. Σε 2-3 χρονάκια, σίγουρα ο Ήλίας μου θα είναι ένας μικρός καρχαρίας, που θα μαθει να κολυμπάει με το SwimFin.
ermoumag ermoumag swim fin Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!ermoumag ermoumag photo06b Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
ermoumag ermoumag photo06a Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα!
Στυλ και προστασία, ο καλύτερος συνδυασμός για τις πρώτες μας βουτιές.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...