Διατροφή & γήρανση της επιδερμίδας

Η επιδερμίδα αποτελείται από 75% κολλαγόνο, βασικό δομικό συστατικό που παράγει το 33% των πρωτεϊνών του σώματος. Στηρίζει τους ιστούς και τα όργανα ενώ παράλληλα συγκρατεί το μυϊκό ιστό κοντά στα οστά, τα οποία αποτελούν σύνθεση κολλαγόνου και μετάλλων όπως Ασβέστιο και Φώσφορο. Η ύπαρξη φυσιολογικών επιπέδων κολλαγόνου προσφέρει υγιή, λεία και σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα σας.

Η νέα κολεξιόν του Δούκα Χατζηδούκα Φθ/Χειμώνας 2010-2011

Ο Δούκας Χατζηδούκας, ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής παπουτσιών και αξεσουάρ, δημιούργησε και φέτος μια κολεξιόν που εντυπωσιάζει! Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν είναι κλασσικά,το μαύρο, γκρι αλλά και το καφέ, το ροζ και φούξια.

Γυναίκες πριν και μετά το junk food (Photos)

Δείτε πως μερικές όμορφες κοπέλες φόρτωσαν το κορμί τους με πολλά περιττά κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Η διαφορά του πριν με το μετά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σοκαριστική!








Πόσο σεξ κάνεις και πόσο είναι αρκετό

Το σεξ είναι παντού γύρω μας. Δεν υπάρχει ταινία και ζευγάρι σε ταινία, σειρά, ακόμα και βίντεο κλιπ, που να μην το κάνουν, όλη την ώρα, κάθε μέρα και κάθε στιγμή μην σου πω. Κι όμως: εσύ πόσες φορές το κάνεις με τον καλό σου; Τελικά, πόσο σεξ είναι αρκετό;

Έξυπνες αλλαγές στην κρεβατοκάμαρα

Νιώθετε ότι η κρεβατοκάμαρά σας, έχει κάτι... που σας κουράζει;

Θέλετε κάτι να αλλάξετε, αλλά δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες;


Η λύση μπορεί και να είναι απλή.
Χρειάζεστε μια μικρή αλλαγή ύφους στο χώρο κι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος γι’ αυτό, είναι να αλλάξετε το κεφαλάρι στο κρεβάτι σας.
Το κρεβάτι, είναι το κυρίαρχο έπιπλο σε μια κρεβατοκάμαρα.

Καθημερινά αντικείμενα σε νέο ρόλο

Το να μπορείς να εφευρίσκεις νέες χρήσεις για συνηθισμένα αντικεί­μενα ή για πράγματα που περισ­σεύουν ή για προϊόντα που λήγουν είναι θέμα οικολογικής συνείδησης, αλλά κυρίως φαντασίας. Πολλά μικροπράγματα που πετάμε από ’δώ και από ’κεί ή καταλήγουν στα σκουπίδια μπορούν να αποδειχτούν άκρως χρηστικά, αλλά και διασκεδαστικά για εσάς και τα παιδιά σας, αρκεί να τα δείτε... αλλιώς! 




Γυμναστική για πάσα... νόσο!

Λένε ότι η γυμναστική είναι φάρμακο που βελ­τιώνει την υγεία και ανεβάζει τη διάθεσή μας. Μπορεί, όμως, να «συνταγογραφηθεί» για συγκεκριμένες παθήσεις; Μπορούν τα συμπτώματα συνηθισμένων προβλημάτων, που ταλαιπωρούν τους περισσότερους από εμάς, να μειωθούν από συγκεκριμένα είδη γυμναστικής; Μήπως τελικά κάθε πάθηση, πέρα από τον ειδικό, θέλει και τη… γυμναστική της; 

Το καλύτερο sex της ζωής σας

Δεν θα θέλατε να γνωρίζετε τα τρικ που χρησιμοποιούν άλλες γυναίκες για να ικανοποιούνται, μόνες ή με τον παρτενέρ τους;

Ζητήσαμε από απενοχοποιημένες φίλες, που βρίσκονται στο σεξουαλικό τους peak, να μας αποκαλύψουν τι είναι αυτό που τις φτιάχνει ερωτικά, είτε πρόκειται για αθώα sexy SMS είτε για προκλητικά S&M σενάρια στο κρεβάτι.

«Ο πιο αυστηρός κριτής η Γκαλένα»

Την ζήτησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Μανωλίδου

Για το ρόλο της Γκαλένα Βελίκοβα στην εκπομπή που θα παρουσιάσει, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου.

Δείξτε αδύνατη με κόλπα express

Όσες δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε δίαιτα αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε το σωστό ντύσιμο που θα σας αφαιρέσει αρκετά κιλά και θα σας προσθέσει πολλή αυτοπεποίθηση. Ανακαλύψτε τα κολπάκια που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη και πιο λαμπερή.
Προτιμήστε φορέματα σε ίσια γραμμή: Αυτό το κόψιμο κάνει τους ώμους να δείχνουν πιο στενοί, αποφεύγοντας να δημιουργεί χωρίσματα στην κοιλιά, τα οπίσθια και τους γοφούς.

Αλογοουρά. Μυστικά για την τέλεια κοτσίδα.

Είναι κυρίαρχη τάση. Τη λατρεύουν μοντέλα, σχεδιαστές και στυλίστες. Είναι θηλυκή. Είναι εύκολη και πρακτική. Γλιτώνει τα μαλλιά από την ταλαιπωρία του εξαντλητικού styling και επιπλέον δίνει αξεπέραστο στιλ. Δημιουργήστε άψογη ponytail με δέκα χρηστικά tips και απολαύστε το τέλειο αποτέλεσμα.

Διαζύγιο: 2 σπίτια, 2 ανατροφές;

Μετά από ένα διαζύγιο, σχεδόν όλα αλλάζουν. Μία από τις αλλαγές είναι ότι πλέον έρχονται στην επιφάνεια, με πολύ έντονο πολλές φορές τρόπο, όλες οι διαφορές των δύο πρώην συζύγων. Αυτό συμβαίνει και σε ό,τι αφορά τα παιδιά και την ανατροφή τους. Είναι συχνά αναπόφευκτο, γι’ αυτό είναι σημαντικό οι γονείς να προσπαθούν όσο γίνεται να προστατέψουν το παιδί τους από τις μεταξύ τους «εχθροπραξίες». 

Όταν το σεξ γίνεται ρουτίνα

Θυμήσου εκείνα τα ξέγνοιαστα βράδια τότε που είχες εικόνισμα το "Sex and the City" και γεμάτη ενθουσιασμό ξεκινούσες δειλά δειλά τη σεξουαλική σου ζωή. Τότε που μελετούσες για ώρες το Κάμα Σούτρα και δεν άφηνες στάση για στάση που να μην τη δοκιμάσεις. Τώρα ο ενθουσιασμός χάθηκε κι εσύ είναι πιθανό να κάνεις το πιο βαρετό σεξ που υπάρχει. Προτού πάρει τα βουνά και ο τελευταίος εραστής σου, άλλαξε συνήθειες για να μην τον χάσεις!

Πως να μειώσετε τις ρυτίδες

Είτε είστε 35 ετών και αρχίζετε να βλέπετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης είτε 55 και έχετε δέρμα που δείχνει την ηλικία σας σίγουρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σας το θέμα της αποφυγής των ρυτίδων. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλοί από μας χάνουμε τη μάχη παρακολουθώντας τη νιότη να απομακρύνεται και το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια πίσω του…

Αλεξάνδρα Συμεωνίδου:η κοινωνία αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως δεκανίκι

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι η συνέντευξη που αναρτούμε σήμερα. Η Αλεξάνδρα  Συμεωνίδου–Αλ Μαντίλ είναι η πλέον κατάλληλη για να μας μιλήσει για την κόλαση που έζησε η ίδια και βιώνουν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Τέλος στα άλατα στο πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιείστε υλικά από την κουζίνα σας!

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε το πανάκριβο προϊόν ενάντια στα άλατα του πλυντηρίου πιάτων.


10 λόγοι για τους οποίους είναι ωραίο να είσαι γυναίκα

Ένα από τα πιο συνηθισμένα φραστικά κλισέ θέλει την γυναίκα, της οποίας την παγκόσμια ημέρα γιορτάζουμε σήμερα, να είναι το «αδύναμο» φύλο. Κι όμως, υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι –χάριν συντομίας αποφασίσαμε να εστιάσουμε μόνο σε δέκα- που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι γυναίκες όχι μόνο δεν είναι αδύναμες, αλλά υπερέχουν των ανδρών στα… σημεία. Δείτε σε ποια:

Τάσεις μακιγιάζ για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011

  •  Natural look
Φυσικό και σχεδόν αόρατο μακιγιάζ. Θα το πετύχετε με ανοιχτόχρωμη σκιά και σκούρα σκιά κάτω από το κόκκαλο για βάθος στο μάτι,σκούρο καφέ μολύβι ματιών,τερακότα στα ζυγωματικά και φυσικά χείλη.





Τυφλώνει στ’ αλήθεια ο έρωτας;

Περί τυφλότητας του έρωτα πολλά λέγονται, όπως και περί τρέλας, ανοησίας, ξεμωράματος, επιπολαιότητας του ερωτικού πάθους. Μοιάζει να είναι αυτά τα αναμενόμενα, αλλά ταυτόχρονα και ασυγχώρητα σφάλματα των ερωτευμένων. 

8 Μαρτίου. Γιορτή ή Ευκαιρία για διεκδίκηση;

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και συνειδητά επιλέγω να απέχω από όλη αυτή την κοροϊδία τα τελευταία χρόνια. Γυναικοπαρέες στα μπουζούκια να «κάνουν επανάσταση». Αυτό είναι; Αυτό χρειαζόμαστε; Να βάλουμε τα καλά μας και να πάμε στο μπαράκι ή στα μπουζούκια με τις φίλες μας, να βρίσουμε τους άντρες-γουρούνια, να αισθανθούμε ικανοποίηση που θα τους δούμε ταπεινωμένους να φορούν ποδιά και να πλένουν πιάτα; Δηλαδή εμείς που τα πλένουμε κάθε μέρα είμαστε ξεφτίλες;

Eva Longoria: Λαμπερή μετά τον χωρισμό

Η Eva Longoria φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού Sky, εντυπωσιακή και ανανεωμένη. Η «νυκοκοιρά σε απόγνωση» έχει στο πλευρό της το νέο της σύντροφο, τον Eduardo Cruz...

Ναταλία Λιονάκη: η νέα της ζωή μακριά από το μοναστήρι

Απομονωμένη από όλους και από όλα, έχοντας στο πλευρό της το φύλακα άγγελο της, τη μητέρα της, η Ναταλία Λιονάκη προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της. Από τον Ιούνιο του 2010 τα ίχνη της έχουν χαθεί. Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα αναρωτιούνται αν βρίσκεται ακόμα στο μοναστήρι.

Κορίτσια με πλούσια προσόντα (Photos) #4

Απολαύστε ένα ακόμη πλούσιο αφιέρωμα σε sexy κορίτσια με πληθωρικά προσόντα....











Μελίνα Μερκούρη: Να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς...

''Τι είναι αυτό που μπορεί να σας δαμάσει;'' τη ρώτησε η δημοσιογράφος. ''Μόνο ο θάνατος'' απάντησε. Εκείνο το κυριακάτικο πρωινό της 6ης Μαρτίου του 1994, η είδηση μεταδόθηκε σαν αστραπή από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα. Κι έκανε τους πάντες να παγώσουν...

Ροδόνερο: ωφέλιμο και για τα μαλλιά

Προσθέστε μερικές σταγόνες ροδόνερο σε μια λεκάνη  νερό  και λουστείτε μ’ αυτό. Θα απαλύνει οποιαδήποτε δερματικό ερεθισμό και θα σας ανακουφίσει σε περίπτωση που έχετε φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Σχεδόν τέλειες

25 πράγματα στα οποία θα θέλαμε να ήμασταν καλύτερες.
1. Στις διαπραγματεύσεις. Θα θέλαμε να ήμασταν ανένδοτες αλλά συμπαθητικές.
2. Στα απροσποίητα stylish looks. Τα δικά μας μοιάζουν είτε σαν να περιμένουμε να μας ανακαλύψει ο Sartorialist είτε σαν να μη βγήκαμε ποτέ από το σπίτι.
3. Στο να συνδυάζουμε φαινομενικά ασυνδύαστους φίλους και τελικά όλοι να βρίσκουν κοινά μεταξύ τους και να περνάνε τέλεια.

Μείγματα με μπαχαρικά για να μοσχομυρίσει το σπίτι

Αντί να έχετε ένα ντουλάπι γεμάτο με σακουλάκια από ποικιλίες καρυκευμάτων – τα οποία συνήθως ξεχνάτε ότι είναι φυλαγμένα σε κάποιο ντουλάπι σας και επιστρέφετε με καινούρια κάθε φορά που γυρνάτε από τα ψώνια – προσπαθήστε να φτιάξετε μόνες σας τα δικά σας καρυκεύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πώς αντέδρασε ο πατέρας της όταν έκανε γυμνή φωτογράφηση;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση όμως πώς αντέδρασε ο πατέρας της; «Ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, ο ήρωάς μου, τα πάντα. Ρωτάω πάντα την γνώμη του για ότι είναι να κάνω…» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ-ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

1. Κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι.

Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι το κύριο σημείο εστίασης σε κάθε κρεβατοκάμαρα και γιαυτό δεν πρέπει να παραβλέπεται. Τυχόν απουσία του μπορεί να αναπληρωθεί αν βάψετε τον τοίχο με ένα έντονο χρώμα, κρεμάσετε ένα ή περισσότερα κάδρα, ή χρησιμοποιήσετε μία εντυπωσιακή ταπετσαρία.

Μητέρα, σύζυγος, υπάλληλος!

H γυναίκα της σημερινής εποχής θα πρέπει να επιτελέσει πολλούς ρόλους: πάνω απ' όλα είναι γυναίκα, επίσης είναι σύζυγος, νοικοκυρά, μητέρα και υπάλληλος. Λογικό, λοιπόν είναι, κάποιοι ρόλοι να αποδυναμώνονται ή να μην εφαρμόζονται πολύ σωστά και από την άλλη η γυναίκα να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα από την ύπαρξη τόσων ρόλων στη ζωή της. Μερικά από τα προβλήματα αυτά είναι τα εξής:

Ας νιώσουμε φρεσκάδα στη δουλειά μας

Ακόμη κι αν ο χρόνος μας πιέζει, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι το 24ωρο δεν αρκεί για να τα προλάβουμε όλα, στη δουλειά μας μπορούμε να νιώσουμε δημιουργικές και παραγωγικές. Αν μάλιστα το πετύχουμε αυτό, η αίσθηση αυτή θα μας επιστραφεί ως ψυχική ανταμοιβή στον εσωτερικό μας κόσμο, στην ιδιωτική σφαίρα της  ζωής μας. 

Κατασκευές: Πώς να φτιάξετε ένα μαλλιαρό πατάκι (κουρελού)

Αν έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε κουρελούδες πλεκτές με βελονάκι είναι καιρός να περάσετε σε κάτι πιο εντυπωσιακό αλλά το ίδιο εύκολο. Τι θα λέγατε να φτιάξετε μόνες σας ένα μαλλιαρό πατάκι (κουρελού) με παχύ πέλος; Αυτή εδώ η μέθοδος δίνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και οι κουρελούδες είναι πιο ευχάριστες στην αφή.

Τσάντα...το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!

Η τσάντα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στο γυναικείο ντύσιμο και πολύτιμο όπλο στις καθημερινές μας εξόδους. Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν κάνουμε πια χωρίς την ανάλογη τσάντα για κάθε περίσταση. Μα πώς να αντισταθείς στον πειρασμό; Αφού στολίζουν την εμφάνισή μας και ολοκληρώνουν το ντύσιμό μας, πώς να μη τις αγαπήσουμε; 

Ποιά είναι, επιτέλους, η κυρία της (ιταλικής και γαλλικής) Vogue;

H Saskia de Braw είναι το μοντέλο που φιγουράρει στο εξώφυλλο δυο διαφορετικών εκδόσεων της Vogue τον ίδιο μήνα.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

4 αλήθειες που κάθε γυναίκα πρέπει να θυμάται.
1. Οι αντιπαθητικοί άντρες δεν είναι αναγκαία πιο σέξι.
2. Τα ρούχα ας είναι φτηνά. Η τσάντα οφείλει να είναι ακριβή.
3. Η πιστωτική δεν είναι ένα μαγικό λυχνάρι που μου χαρίζει χρήματα..

Καλύτερη η επικοινωνία των γυναικών

Οι γυναίκες επικοινωνούν καλύτερα από τους άνδρες και μάλιστα μιλούν λιγότερο, σύμφωνα με βρετανική μελέτη.Οι άνδρες χρησιμοποιούν περισσότερο τον λόγο καθημερινά, αλλά τον χειρίζονται χειρότερα σε κοινωνικές περιστάσεις, χρησιμοποιούν επανειλημμένως τις ίδιες λέξεις και κάνουν μη πειστικές φιλοφρονήσεις, ανακοίνωσαν οι ερευνητές που μελέτησαν τον τρόπο επικοινωνίας ανδρών και γυναικών.

Η Kate Winslet μιλά για την ανατροφή των παιδιών της

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Kate Winslet, μίλησε για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο της παιδιά, τη Mia Honey, που μόλις πάτησε τα δέκα, και τον Joe Alfie, που τώρα είναι εφτά χρονών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...