Η Kate Winslet μιλά για την ανατροφή των παιδιών της

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Kate Winslet, μίλησε για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο της παιδιά, τη Mia Honey, που μόλις πάτησε τα δέκα, και τον Joe Alfie, που τώρα είναι εφτά χρονών.

Η Winslet δήλωσε: «η πραγματική πρόκληση βρίσκεται στο να προσπαθώ να κοντρολάρω το ότι δεν έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τον υπόλοιπο κόσμο. Θέλω να είναι απλά παιδιά, που νιώθουν ευγνωμοσύνη και σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους. Θέλω να έχουν απόλυτη επίγνωση ότι, κάθε φορά που πετάμε στην business class, είναι επειδή είναι τυχερά». 

       Στα 35 της χρόνια, η Winslet θεωρεί ότι έχει πετύχει τον σκοπό της. «Κάθε φορά που κάποιος μου λέει ότι τα παιδιά μου έχουν καλή συμπεριφορά και δείχνουν σεβασμό, μου έρχεται να κλάψω από συγκίνηση». 

       Η ηθοποιός συνεχίζει, λέγοντας ότι τρέμει την ημέρα που τα παιδιά της θα μπορούν να σερφάρουν στο Internet και θα διαβάζουν όλα τα άρθρα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνην και τον επίπονο χωρισμό από τον άντρας της, Sam Mendes. “Θα ήθελα να μάθουν την αλήθεια από μένα και μόνο. Άλλωστε, η πλειοψειφία των πληροφοριών από το internet σχετικά με αυτό το θέμα, είναι αναληθής». 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...