Μύθοι και αλήθειες για το σεξ!

Το σεξ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και τα πιο αγαπημένα θέματα των ανθρώπων όλων των ηλικιών! Οι συζητήσεις επί συζητήσεων πολλές φορές δημιουργούν ασάφειες , απορίες , μύθους αλλά πολλές φορές κρύβουν και μεγάλες αλήθειες. Στο άρθρο αυτό θα δείτε αλήθειες και μύθους σχετικά με το σεξ από σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε στα Νέα. Απαντήστε στις ερωτήσεις και δείτε αν πραγματικά γνωρίζετε την αλήθεια!


Οδηγός επιβίωσης για να βγείτε αλώβητες από τα one night stand

Αυτοί είναι οι δέκα εντολές για το τι πρέπει (και τι δεν πρέπει) να κάνετε το επόμενο πρωί μετά από μια νύχτα περιστασιακού σεξ.

Όλοι μας συχνά ή μη, κάνουμε σεξ μιας βραδιάς με αγνώστους, που την επόμενη ημέρα θέλουμε απλά να ξεφορτωθούμε. Αποφάσισα, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας αυτόν τον οδηγό επιβίωσης, έτσι ώστε και εσείς να βγείτε αλώβητες, αλλά και οι δυο μας να μη νιώσουμε αμήχανα το πρωί από ένα one night stand.

Lookbook: Bershka Ιούνιος 2011

Τις νέες αφίξεις της εταιρίας  Bershka για το μήνα Ιούνιο, θα δεις παρακάτω στο νεό και άκρως καλοκαιρινό Lookbook.

Σορτσάκια, ολόσωμες φόρμες και φορέματα maxi, έντονα χρώματα και το ριγέ, είναι όσα πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή.

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι κυρίως αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις.

Μαύρισμα με αερογράφο για τις πρώτες μέρες στην παραλία! Μάθε τα πάντα!

Οι πρώτες μέρες στην παραλία μας κάνουν πάντοτε να νιώθουμε λίγο άβολα. Κυτταρίτιδα που "ξεφεύγει" από τα πλαϊνά του μαγιό σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο χρώμα επιδερμίδας που κάνει τις ατέλειες να φαίνονται επί δέκα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα.

Η πολυχρωμία θέλει προσοχή για να μην γίνει κιτς!

Όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε τη νέα τάση με τις έντονες αποχρώσεις. Το μόνο που χρειάζεται για να αποφύγετε τις κακοτοπιές είναι η παρακάτω λίστα.

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας σε σειρά συχνότητας είναι δεύτερος μετά τον καρκίνο του μαστού ιδιαίτερα στις νεαρές γυναίκες. Κάθε ώρα που περνάει 3 γυναίκες χάνονται από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Η Σ. Φειδά αποκαλύπτει πως καταπολεμάει την κυτταρίτιδα..."

Η γνωστή αρχιτέκτονας και παρουσιάστρια της εκπομπής ''Σπίτι απ' την αρχή'', Σίσσυ Φειδά, αποκαλύπτει με ποιους τρόπους καταπολεμάει την κυτταρίτιδα! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''STARS DIET'', μιλά για την διατροφή της, τις θεραπείες με μηχάνημα laser - που όπως δηλώνει, είναι το μυστικό της για ένα άψογο σώμα - και τη σύσφιξη.

Πώς θα εξαφανίσετε τις ραγάδες

«Σπάει» το δέρμα, «ανοίγει» και εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζει και γίνεται ουλώδης ιστός. Οι ραγάδες ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες γυναίκες -αλλά και άντρες- που θέλουν να τις ξεφορτωθούν! Μάθετε πώς μπορείτε να τις προλάβετε ή να βελτιώσετε την όψη τους.

Θαυματουργό ελαιόλαδο και στα μαλλιά

Είναι αλήθεια ότι το ελαιόλαδο στην καθημερινή διατροφή μας είναι ένα απαραίτητο και θρεπτικό συστατικό. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μας. 

       Μισή ώρα πριν λούσετε τα μαλλιά σας, βάλτε τους λίγο ζεστό ελαιόλαδο και χτενίστε τα ώστε να πάει παντού, δίνοντας έμφαση στις άκρες, όπου και συνήθως τα μαλλιά καταστρέφονται.

Η βιβλιοθήκη που σας παρακαλάει να τη διαβάσετε

Αφήστε τις δικαιολογίες και κάντε ό,τι σας λέει η βιβλιοθήη σας.
Όσο παράδοξο κι αν σας ακούγεται μια βιβλιοθήκη που σου λέει να τη διαβάσεις είναι το δημιούργημα της Saporiti, σχεδιασμένο από την Eva Alessandrini και τον Roberto Saporiti.


Hairstyles

Παρακολουθείτε τις τσούχτρες οι οποίες θα σας κρατάνε ενήμερες με εύκολα και έξυπνα hairstyles και tips τα οποία θα σας κάνουν πάντα να ξεχωρίζετε! Εμείς σας παρουσιάζουμε τις ιδέες, εσείς τα επιλέγετε αυτά που σας εκφράζουν! Και μη ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει να αναλύσουμε!


ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤΙΕΝ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Εμείς τα κοριτσάκια, αιώνες τώρα χρησιμοποιούμε το σουτιέν, για να στηρίξουμε και να αναδείξουμε το στήθος μας. Ξαφνικά βέβαια, ξεκίνησαν ένα σωρό μύθοι για την χρήση ή μη του σουτιέν ειδικά τις ώρες του ύπνου. Μήπως πρέπει να μάθεις την αλήθεια για τους μύθους γύρω από το θέμα;

Celebrities και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαρί το μακιγιάζ  μας πρέπει να είναι ανάλαφρο και λαμπερό. Κρύψτε τα σκούρα αϊλάινερ και τα πολύ έντονα κραγιόν και αποφύγετε το make up. Οι ζεστές μέρες απαιτούν μια καλή κρέμα προσώπου με αντιηλιακό δείκτη προστασίας και απαλά, φυσικά, φωτεινά και αέρινα χρώματα για τα μάτια και τα χείλη.


'Αρωμα και πώς να το διαλέξεις

Καθώς το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός ήρθε και η στιγμή να διαλέξεις και το σωστό άρωμα που σου ταιριάζει.

Για τις γυναίκες αυτό είναι και ένα πολύ ωραίο σπορ καθώς οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες, με τεράστια ποικιλία αλλά χωρίς επί της ουσίας πολλές και διαφορετικές επιλογές γιατί ως γνωστών η ποσότητα δεν συνεπάγεται αναγκαστικά και την ποιότητα.

ΥSL vs Louboutin: ο πόλεμος της κόκκινης σόλας

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο "Christian Louboutin" και Οίκος "Yves Saint Laurent". Αφορμή οι κόκκινες σόλες στα γοβάκια που διεκδικεί κατά αποκλειστικότητα ο Λουμπουτέν.
Κι επειδή ο Κριστιάν Λουμπουτέν θέλει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, διεκδικεί μέσω αγωγής 1 εκατομμύριο δολάρια από τον YSL με την αιτιολογία πως έχει κοπιάρει το σήμα κατατεθέν του πρώτου, την κόκκινη σόλα κάτω από τα πολυτελή γυναικεία υποδήματα που δημιουργεί.

Η Lady Gaga …Fashion Icon;

Με βραβείο θα τιμηθεί η  Lady Gaga σε μία από τις μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων στον κόσμου της μόδας στην Αμερική την επόμενη εβδομάδα.

Σβήνουν οι άσχημες μνήμες;

Βρέθηκε η ειδική ουσία που μπορεί και αφαιρεί τις άσχημες αναμνήσεις από τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ονομάζεται μετυραπόνη κι έχει την ιδιότητα να «σβήνει» τα οδυνηρά περιστατικά που έχουμε βιώσει και έχουν χαραχθεί στην μνήμη μας. 

Tα συχνά καλοκαιρινά προβλήματα εφίδρωση- αφυδάτωση

Το νερό είναι απαραίτητο για μας και για το σώμα μας!
Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μέτρα προστασίας έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας, καθώς ο ήλιος μπορεί να επηρεάσει -εκτός του δέρματος- και άλλα μέρη του σώματος.

BEAUTY DEAL: 190€ για Botox και Γέμισμα Ρυτίδων!

Μια ανεπανάληπτη προσφορά ομορφιάς που καμμιά γυναίκα δεν πρέπει να χάσει! Όλοκληρωμένη συνεδρία Αναδόμησης Προσώπου με συνδυασμό BOTOX και Υαλουρονικού Οξέος  αρχικής αξίας 700€, μόνο με 190€ !

Ανάγκες σε υγρά κατά την άσκηση

Οι αθλητές γενικά κατανοούν και αποδέχονται την ανάγκη για επαρκή κατανάλωση υγρών κατά την διάρκεια της άσκησης, καθώς και τη σημασία της προσθήκης υδατανθράκων και νατρίου στα μέσα ενυδάτωσης.

Σκέψου σαν αδύνατη: 7 κανόνες για να το πετύχεις

Οι περισσότερες νομίζουμε ότι δίαιτα σημαίνει να αλλάξεις αυτό που τρως. Δεν είναι έτσι, λένε οι ειδικοί και υποστηρίζουν ότι δίαιτα σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.


Το άρθρο βασίστηκε στο βιβλίο Η Λύση της Δίαιτας Μπεκ (The Beck Diet Solution) της γνωστικής ψυχολόγου δρος Τζούντιθ Μπεκ
 

Η ντουζιέρα στο μπάνιο και ιδέες διακόσμησης της

Τα σύγχρονα μπάνια, διαθέτουν συχνά εκτός από μπανιέρα, και επιπλέον ντουζιέρα, ή πολλά από αυτά μόνο ντουζιέρα με πολυτελείς καμπίνες μπάνιου που αποτελούνται από ανθεκτικό υλικό.

Το Φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε σε Δημοπρασία

Διασημότητες και λάτρεις της Μέριλιν Μονρόε ενωνουν τις δυνάμεις τους σε μια απελπισμένη προσπάθεια με την ονομασία «Save-the-dress» για  να σώσουν το περίφημο λευκό φόρεμα που φόρεσε το πιο διάσημο sex symbol των εποχών στη  πασίγνωστη  ταινία της «Επτά χρόνια φαγούρας».

X-Files: τι δείχνει το ερωτικό του παρελθόν

Μπορεί ο Μόλντερ να τέλειωσε με τα "X- Files" και τώρα να το παίζει σεξομανής συγγραφέας στο "Californication", όμως τα ερωτικά αρχεία του καλού σου, πρέπει να ανοίξουν!
Το μητρώο σχέσεων ενός άντρα, μπορεί να σου πει πολλά και για τις μελλοντικές σχέσεις του. Αν εσύ είσαι η επόμενη τυχερή, φρόντισε να ανοίξεις τα "X-files" και να μάθεις τι μπορούν να σου αποκαλύψουν οι παλιές του σχέσεις για εκείνον:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...