'Αρωμα και πώς να το διαλέξεις

Καθώς το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός ήρθε και η στιγμή να διαλέξεις και το σωστό άρωμα που σου ταιριάζει.

Για τις γυναίκες αυτό είναι και ένα πολύ ωραίο σπορ καθώς οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες, με τεράστια ποικιλία αλλά χωρίς επί της ουσίας πολλές και διαφορετικές επιλογές γιατί ως γνωστών η ποσότητα δεν συνεπάγεται αναγκαστικά και την ποιότητα.



Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι πόσα πολλά αρώματα μυρίζουν παρόμοια, αλλά και πόσο η τέχνη της αρωματοποιίας αναλώνεται σε μυρωδιές αμφιβόλου ποιότητας και ουσιαστικής χρήσης.
Η μυρωδιά είναι ο πρώτος και σημαντικός παράγοντας που «τραβάει» τους ανθρώπους μεταξύ τους. Στον ερωτικό τομέα σας διαβεβαιώνω ότι πρώτα η «μύτη» ερωτεύεται το έτερο ήμισυ και μετά η καρδιά ή ο εγκέφαλος.
Πως όμως θα διαλέξετε το σωστό άρωμα χωρίς να θυμίζετε αποσμητικό χώρου για super market;
Πρώτα θα κάνετε ένα ψυχογράφημα του εαυτού σας. Τι χρώματα σας αρέσουν, τι αίσθηση θέλετε να αποπνέεται, που κινείστε και προπάντων πως ντύνεστε. Αν είστε η κλασική περίπτωση «μεταλλαγμένης» σεξοβόμβας καλό είναι να βάζετε διακριτικά αρώματα και όχι με βάση την γαρδένια, την καραμέλα και το μαλλί της γριάς. Βρείτε ένα πιπεράτο, γήινο άρωμα που μοιάζει σαν φυσική μυρωδιά του δέρματος σας μετά από μπάνιο. Είναι πολύ πιο ερωτικό και σίγουρα καθόλου ανταγωνιστικό. Πρέπει όταν κάποιος είναι κοντά σας να μην κινδυνεύει από ασφυξία ή εγκαύματα, γιατί μαζί με το πλαστικό μαλλί μπορεί και να αυτοπυρποληθείτε άθελα σας.
Γυναίκες με λευκές επιδερμίδες -πολύ της μόδας τελευταία- δοκιμάστε φρουτώδη αρώματα ή μυρωδιές που θυμίζουν την παλιά καλή πούδρα της γιαγιάς. Αν το ντύσιμο σας συνδυάζεται και ανάλογα -pin up girl, burlesque, Dita Von Teese κλπ- να είστε σίγουρες ότι όλοι μα όλοι θα εντυπωσιαστούν θετικά στο πέρασμα σας. Οι, δε, άνθρωποι τη μόδας θα σας κάνουν είδωλα.
Μελαχρινές γήινες κανονικές γυναίκες τολμήστε κάτι με βάση τη βανίλια, για εξωτικό, περιπετειώδες στυλ που θα κάνει τους άνδρες να σας ακούν κι όχι μόνο να σας βλέπουν να μιλάτε. Ψάξτε το άρωμα προσεκτικά και φροντίστε να μην είναι διαθέσιμο παντού. Κλασικά όταν σας ρωτάνε λέτε άλλα ντ' άλλων, γιατί το άρωμα είναι όσο προσωπικό και το εσώρουχο. Δεν το «δανείζετε» ποτέ.
Αν είστε λίγο του εναλλακτικού και όχι απαραίτητα η εύπεπτη καλλονή με την πρώτη ματιά, εσείς είτε και οι πιο τυχερές. Γιατί οι avant-garde fashion designers έχουν λανσάρει εξαιρετικά αρώματα βασισμένα σε ανορθόδοξες πρώτες ύλες, αλλά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα που θα κάνουν τον κοινωνικό σας κύκλο να σας ποθεί διαφορετικά.
Αποφύγετε το πατσουλί για καλοκαίρι και τολμήστε ακόμη και τις ειδικές boutiques που φτιάχνουν αρώματα με βάση τον τύπο του δέρματος σας και την επιθυμητή μυρωδιά που επιθυμείτε και ο ειδικός θα εγκρίνει ότι σας πάει.
Αν και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται θα το πω μία αλλά θα το κάνετε ευαγγέλιο: Δεν υπάρχει πιο σέξι, θελκτική εμφάνιση από μία γυναίκα που μοσχοβολάει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας «φρεσκαδούρα», με περιποιημένα άκρα και φυσικά λαμπερά μαλλιά και ας φοράει τσουβάλι με ζώνη στη μέση ως απόηχο της κλασικής σιλουέτας Lanvin.
Mόνο αυτό τρελαίνει τους άνδρες και τίποτα παραπάνω. Το πολύ «μπογιάτισμα» σε συνδυασμό με κιλά ενοχλητικού αρώματος, μπορεί να κάνει και τις κατσαρίδες να λιποψυχήσουν. Θέλετε να είστε μόνο εσείς που θα επιβιώσετε μετά από πυρηνική καταστροφή; Ή θέλετε να κατακτήσετε τους γύρω σας για πάντα θυμίζοντας τους πόσο τελικά απαραίτητη τους είστε σε κάθε τους δραστηριότητα; It's up to you.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...