Hairstyles

Παρακολουθείτε τις τσούχτρες οι οποίες θα σας κρατάνε ενήμερες με εύκολα και έξυπνα hairstyles και tips τα οποία θα σας κάνουν πάντα να ξεχωρίζετε! Εμείς σας παρουσιάζουμε τις ιδέες, εσείς τα επιλέγετε αυτά που σας εκφράζουν! Και μη ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει να αναλύσουμε!





Hairstyles

Η Sassy διαθέτει ένα ζωντανό κόκκινο hairstyle! Το ύφος αυτό θα σας ταιριάξει μόνο αν είστε έτοιμες να τραβήξετε τα βλέμματα! Εκφράζει το στυλ και την προσωπικότητά σας, οπότε ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου σας, δεν έχετε απλά παρά να το υποστηρίξετε!
Πώς να το εφαρμόσετε:
Σε στεγνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε κερί φορμαρίσματος τραβώντας τα μαλλιά σας στη θέση που θέλετε. Η χρήση του είναι πραγματικά πολύ εύκολη.


Το hairstyle αυτό αφορά σε μαλλιά μεσαίου μήκους με μύτες. Ιδανικό χτένισμα για πρόσωπα με σχήμα προσώπου στρογγυλό ή σε σχήμα καρδιάς.
Πώς να το πετύχετε:
Ένα απλό προϊόν για ίσια μαλλιά και το ειδικό σίδερο με κεραμικές πλάκες είναι όλα όσα χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι τελείως στεγνά πριν εφαρμόσετε το επίπεδο σίδερο, και στο τέλος χρησιμοποιήστε ένα σπρέι φινιρίσματος για έξτρα κράτημα.


http://www.tsouxtres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...