Μαύρισμα με αερογράφο για τις πρώτες μέρες στην παραλία! Μάθε τα πάντα!

Οι πρώτες μέρες στην παραλία μας κάνουν πάντοτε να νιώθουμε λίγο άβολα. Κυτταρίτιδα που "ξεφεύγει" από τα πλαϊνά του μαγιό σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο χρώμα επιδερμίδας που κάνει τις ατέλειες να φαίνονται επί δέκα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα.


Το self tan είναι μια από αυτές (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), αλλά αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί αξίζει να δοκιμάσεις το μαύρισμα με αερογράφο. Το έκανα ήδη και βρίσκομαι στην day one τροπικού μαυρίσματος. Φυσικά και έπρεπε να κάνω όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις πριν. Πόσο κοστίζει, πόσο διαρκεί, πώς γίνεται... Η Δήμητρα Γούλα, αισθητικός και ιδιοκτήτρια του DG Beauty, ήταν παραπάνω από αναλυτική. Δες, λοιπόν, τι πρέπει να ξέρεις προτού αποφασίσεις αν θα το δοκιμάσεις κι εσύ.
 
Αερογράφος: γίνε τροπική θεά με ασφάλεια!
Ο αερογράφος βασίζεται σε μια ουσία με ένα ένζυμο από ζαχαροκάλαμο, το οποίο όσο πιο συμπυκνωμένο το βάζουμε μέσα στο προϊόν τόσο περισσότερο μαυρίζουμε. Ηθικό δίδαγμα νούμερο ένα: μπορούμε να ελέγξουμε απόλυτα τις αποχρώσεις και από την πρώτη κιόλας φορά να αποκτήσουμε όσο βαθύ μαύρισμα θέλουμε!
Plus: η ουσία που χρησιμοποιείται είναι απόλυτα φυσική γεγονός που σημαίνει ότι σε αντίθεση με το solarium είναι απόλυτα ασφαλές για το δέρμα και δεν τίθεται ζήτημα υγείας!

Διάλεξε την τέλεια απόχρωση 
Ξανθιές, μελαχρινές, με ανοιχτή επιδερμίδα, πιο σκουρόχρωμη... Κάθε μια από εμάς έχει εντελώς διαφορετικές ανάγκες οπότε και ο αερογράφος προσαρμόζεται απόλυτα και μας χαρίζει το χρώμα που θέλουμε ανάλογα με τον τόνο μας. Υπάρχει, λοιπόν, η bronze για πιο λευκές επιδερμίδες, υπάρχει η dark, η extra dark και για πάρα πάρα πολύ λευκές επιδερμίδες η white. Έτσι το αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στο σώμα μας είναι απόλυτα φυσικό.

Γιατί να επιλέξεις τον αερογράφο 
Δεν κιτρινίζει, δίνει πάρα πολύ ωραίο σοκολατί χρώμα, έχει τέλεια εφαρμογή γιατί εφαρμόζεται μ'ένα πιστόλι που λέγεται αερογράφος το οποίο διαχέει το χρώμα σαν σύννεφο και δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.
Γίνεται με την απόλυτη προσοχή του θεραπευτή-αισθητικού οπότε δεν είναι θάλαμος που μπαίνει ο πελάτης μέσα και ψεκάζεται μόνος του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τι γίνεται και μπορεί να γίνει κάποιος λεκές, για παράδειγμα.

Πόσο θα κρατήσει το μαύρισμά σου... και άλλες λεπτομέρειες!
- Ο κάθε ψεκασμός κρατάει
10 ημέρες, μπορεί και παραπάνω, εάν μετά απο το ψεκασμό το δέρμα ενυδατώνεται πάρα πολύ καλά και οπωσδήποτε να μπαίνει μια κρέμα μετά από κάθε ντους.
- Μετά απο κάθε ψεκασμό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βγεις στον ήλιο. Πρέπει όμως να φοράς το αντηλιακό σου κανονικά! "Ο κόσμος δεν πρέπει να παρερμηνεύει και να νομίζει πως με τον πρώτο ψεκασμό το δέρμα αποκτά άμυνα στις ακτίνες του ηλίου και μπορεί να βγαίνει χωρίς αντηλιακό ή οτι μπορεί να κάτσει περισσότερη ώρα στον ήλιο χωρις αντηλιακό χωρίς να καεί!", μας λέει η Δήμητρα Γούλα και συνεχίζει: "Πρόκειται για ένα ένζυμο όπως είπαμε το οποίο δημιουργεί αυτο το εφέ- απόχρωση στην επιδερμίδα. Ισα ίσα κάνει και καλό στην επιδερμίδα αλλά δεν προστατεύει, δεν είναι ας πούμε όπως το make up που το βάζουμε και έχει ένα είδος προστασίας απο τον ήλιο. Το αντηλιακό, λοιπόν, είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση!".
- Το χρώμα φεύγει ομοιόμορφα και δεν αφήνει λεκέδες γιατί κατανέμεται πάρα πολύ σωστά το χρώμα πάνω στο δέρμα.
- Πριν από κάθε ψεκασμό θα πρέπει να έχεις κάνει ντους κι ένα peeling με σφουγγάρι για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, έτσι ώστε να έχει σωστή κατανομή το χρώμα.
- Την πρώτη στιγμή που το κάνεις καλό θα είναι να φοράς φαρδιά ρούχα.

Κόστος
Η τιμή του αερογράφου κυμαίνεται περίπου στα €50, ενώ αν πάρεις ένα πακέτο συνεδριών μπορείς να εξασφαλίσεις καλύτερη τιμή. Στο DG beauty, για παράδειγμα, οι 5 συνεδρίες θα σου κοστίσουν €150.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...