Φυτά και υγεία

Αν νομίζετε ότι τα φυτά δεν κάνουν απλώς το περιβάλλον μας πιο όμορφο, τότε ας διαβάσετε παρακάτω! Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου συντελούν σε σημαντικό βαθμό στη βελτίωση της υγείας, του ευ ζην μας και ειδικότερα στην καταπολέμηση του στρες.










O βιασμός

**Το κείμενο που ακολουθεί είναι βασισμένο σε ορισμένα αληθινά γεγονότα.Πολλές ξεχωριστές ιστορίες περιπλέκονται σε μια.Σκοπός του κειμένου είναι τα νοήματα και όχι το καθ'αυτό περιεχόμενο.Τα ονόματα είναι πλασματικά και οι καταστάσεις είναι εξαιρετικά αλλαγμένες για να μην φωτoγραφίσουν κανέναν.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.


Nicole Scherzinger - Στο Λονδίνο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Στο Λονδίνο βρέθηκε η sexy pop star Nicole Scherzinger  γιά να προωθήσει το νέο της single (που δεν πάει καθόλου καλά) στο Radio 2 του BBC.
 Όπως πάντα sexy, φορώντας μίνι φόρεμα στο χρώμα του δέρματος και ένα ζευγάρι kinky μπότες που έφταναν μέχρι ψηλά στα πόδια της, πάνω από το γόνατο.
Η 32χρονη σταρ, το όνομα της οποίας ακούγεται έντονα για την κριτική επιτροπή στην επόμενη σεζόν του αμερικάνικου X-Factor, βρίσκεται στο Λονδίνο, γιά να προμοτάρει το νέο της single, αλλά και το άλμπουμ της.




Μύθοι και αλήθειες περί σεξ (και άλλων δαιμονίων)

Στα 5 μας δεν είχαμε ιδέα. Στα 15 μας απλά νομίζαμε. Στα 25 μας ήμασταν σίγουροι πως τα ξέραμε όλα και στα 35 μας συνειδητοποιήσαμε πως τελικά δεν ξέρουμε τίποτα. Σε έναν κόσμο που γυρνάει γύρω από το σεξ είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται μύθοι και ανακρίβειες που μας αποπροσανατολίζουν, μας αγχώνουν, μας προβληματίζουν και μας γεννούν απορίες… πεντάχρονου.

Η γλυκαντική ύλη σουκραλόζη δεν αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης στον άνθρωπο

Ερευνητές από την Αυστραλία επιβεβαίωσαν ότι η σουκραλόζη, μια εγκεκριμένη γλυκαντική ύλη που παράγεται από τη ζάχαρη αλλά δεν αποδίδει θερμίδες, δεν αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης στο λεπτό έντερο. Στην περίπτωση που η ταυτόχρονη κατανάλωση σουκραλόζης και υδατανθράκων αύξανε την απορρόφηση της γλυκόζης, αυτό θα σήμαινε ότι θα αύξανε και τα επίπεδά της στο αίμα, γεγονός με ιδιαίτερη κλινική σημασία (π.χ. για τους διαβητικούς).



8+1 γυναίκες που δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους

Ψάχνεις για μια ήρεμη και υγιή σχέση; Τότε για το καλό σου, μείνε μακριά από αυτές τις γυναίκες. Θα σε τρελάνουν, θα σου σπάσουν τα νεύρα, θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου αλλά και τον εαυτό σου. Αξίζει; .

Η ερασιτέχνης ψυχολόγος:







Κλειτοριδεκτομή

Η κλειτοριδεκτομή, ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων δηλαδή, είναι το πλέον πολιτικό θέμα των υπηρεσιών γυναικείας υγείας. Μπορεί στην χώρα μας να μην (θέλουμε να) μας αγγίζει πολύ ωστόσο εκεί έξω υπάρχουν πάνω απο 100 εκατομμύρια ακρωτηριασμένες γυναίκες.





Παγωμένες λιχουδιές για την γαμήλια δεξίωση

Αποδομήστε την γαμήλια τούρτα, παγώστε την και μοιράστε την στους καλεσμένους.
To παγωτό είναι μια από αυτές τις λιχουδιές που κανένας άνθρωπος στον πλανήτη (ίσως και σε άλλους), μικρός ή μεγάλος, δε μπορεί να αντισταθεί. Αλλά αν πήγε το μυαλό σας σε τούρτα παγωτό, κάνετε λάθος, δεν έχουμε σκοπό να σας προτείνουμε κάτι τόσο κοινότοπο. Αντιθέτως, η δική μας πρόταση είναι σε μικρότερο μέγεθος αλλά με 100% ποσοστό τεράστιας επιτυχίας: καλαθάκια βάφλας με παγωτό.







Φωτιά και λαύρα η Ελεονώρα!

Μία απο τις πιό γνωστές μας τηλεπαρουσιάστριες,η Ελεονώρα Μελέτη,μας αποκαλύπτει διάφορα στιγμιότυπα της που.......βγάζουν μάτι.!!!








Η τεστοστερόνη φταίει, που οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες

Η τεστοστερόνη φταίει, που οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες.
Οι άνδρες δεν φταίνε, που δεν καταλαβαίνουν τι θέλουν οι γυναίκες, αλλά την ευθύνη φέρουν οι … ορμόνες τους!
Σύμφωνα με μελέτες των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ και της Ουτρέχτης, στην τεστοστερόνη οφείλεται η μειωμένη ικανότητα των ανδρών να «διαβάζουν» τα αισθήματα των άλλων.


Ελένη Μενεγάκη: τελικά επένδυσε στην Άνδρο;

Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο η Ελένη έρχεται στην Άνδρο μαζί με τον Μάκη με το πλοίο της γραμμής. Της αρέσει να είναι εδώ και φαίνεται. Ντύνεται απλά και χαιρετάει όποιον της μιλήσει στο δρόμο» λέει στο People κάτοικος της Άνδρου που συναντάει το ζευγάρι όταν επισκέπτεται το νησί και συνεχίζει: «Δεν είναι άνθρωποι που προκαλούν με τις εμφανίσεις τους. Απομονώνονται στα Άχλα, στο συγκρότημα Όναρ του οποίου είναι ιδιοκτήτης ο Μάκης, και κατεβαίνουν συγκεκριμένα στο Γαύριο, στην περιοχή του λιμανιού του νησιού, για να φάνε στις ψαροταβέρνες.





Χαλβάς και ταχίνι οι θησαυροί της νηστείας και όχι μόνο!

Ένα από τα τρόφιμα που λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διατροφή μας την περίοδο της νηστείας είναι το ταχίνι και ο χαλβάς. Παράγεται με ειδική επεξεργασία από τους σπόρους σουσαμιού και η διατροφική του αξία είναι βαρυσήμαντη.
Διαχρονική αξία!
Η αξία του σουσαμιού απεικονίζεται και στην μυθολογία των Ασσυρίων, όπου σύμφωνα με αυτή οι θεοί ήπιαν κρασί από σουσάμι και έφτιαξαν τον κόσμο, ενώ διάφοροι μεταγενέστεροι μύθοι το συσχετίζουν με αθανασία.

Τα οφέλη της χορτοφαγίας

Η χορτοφαγία είναι μια διατροφική συμπεριφορά, μια στάση ζωής για πολλούς, που χαρακτηρίζεται από τη μη κατανάλωση κρέατος, πουλερικών και των υποπροϊόντων τους, ενώ πιο αυστηρές μορφές αποκλείουν τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά και το μέλι. Στοιχεία από την Αμερική δείχνουν ότι περίπου το 2.5% του πληθυσμού είναι χορτοφάγοι, στον Καναδά το 4%, ενώ στην Αγγλία το ποσοστό φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτερο (περίπου 5%).


Πες το σωστό

Οποιοσδήποτε μπορεί να παρηγορήσει τη φίλη του ή τη γυναίκα του όταν αυτή περνάει δύσκολη φάση. Νέες έρευνες όμως καταλήγουν στο ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς θα αντιδράσεις όταν το έτερον ήμισυ περνά μια πολύ καλή φάση κι έχει .πολύ καλά νέα να σου ανακοινώσει.
 
 
 
 

9η Athens Xclusive Designers Week από τις 19- 22 Μαρτίου: διεθνής εβδομάδα μόδας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των διοργανωτών της διεθνούς εβδομάδας μόδας, «9η Athens Xclusive Designers Week» (AXDW), που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105).






Ξαναγίνονται παρθένες για να... παντρευτούν!!!

Εκατοντάδες γυναίκες από αραβικές χώρες συνωστίζονται σε κλινική στο Παρίσι προκειμένου να

προχωρήσουν σε μια επέμβαση που όχι μόνο θα αλλάξει, αλλά ίσως και θα σώσει τη ζωή τους. Η επέμβαση για την αποκατάσταση του...

παρθενικού υμένα είναι μια διαδικασία που δεν έχει πολλούς κινδύνους και το κόστος της είναι στα 2000 ευρώ.






 

Οι πιο σέξυ παρουσιάστριες στην Ελληνική TV

Και στην χώρα μας, οι όμορφες παρουσιάστριες δεν πάνε πίσω, αφού και εμείς έχουμε αιθέριες υπάρξεις...



Σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες την φετινή χρονιά που μας φτιάχνουν την μέρα.





Λέοπαρ Φουλάρια! Πως τα φοράνε οι σταρ;

Τα φουλάρια ήταν πάντα ένας απλός αλλά συνάμα εντυπωσιακός τρόπος για να εξελίξεις το casual look σου! Φέτος η τάση του λέοπαρ δίνει μια wild πινελιά στις καθημερινές εμφανίσεις σου! Είναι μια ασφαλής επένδυση για να εκτοξεύσεις στα ύψη το σχεδόν αδιάφορο top σου!







Μαρίκα Νίνου: Η ''ρεμπέτισσα'' που έφυγε νωρίς...

Στο μεγαλείο της φωνής της υποκλίθηκαν ο Τσιτσάνης, ο Χατζιδάκις, ο Χιώτης... Από τι υλικά φτιάχνεται άραγε ένας ''μύθος''; Στα 35 της χρόνια, όταν νικημένη από τον καρκίνο ''έφευγε'' από τη ζωή, η Μαρίκα Νίνου είχε ήδη κερδίσει το στοίχημα της αθανασίας...

Στις 23 Φεβρουαρίου του 1957 η σημαντικότερη φωνή του ρεμπέτικου τραγουδιού, η ''μούσα'' του Βασίλη Τσιτσάνη, σιγεί για πάντα... Και είναι μόλις 35 χρονών.

H Gwen Stefani στο εξώφυλλο της αγγλικής έκδοσης του Elle

To ποπ είδωλο, Gwen Stefani, φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του αγγλικού Elle.
H Gwen Stefani κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του αγγλικού Elle φορώντας ένα Lanvin φόρεμα, φωτογραφημένη από τον Matthias Vriens-McGrath.
Η σαραντάρα καλλονή, που είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών, έχει στο παρελθόν φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά όπως η Vogue, το Elle και το InStyle, ενώ μόλις επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη όπου έδειξε τη σειρά της με ρούχα «LAMB» που κυκλοφορεί εδώ και επτά έτη.







Γυναίκες με / χωρίς μακιγιάζ #5


Το πρόγραμμα γράφει “υπέροχη” απόψε και το μακιγιάζ έχει την τιμητική του για τον γυναικείο πληθυσμό! Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές μεταμορφώσεις μέσα από φωτογραφίες γυναικών με και χωρίς μακιγιάζ






Τα νέα φορέματα Lipsy London Άνοιξη 2011.

Τα  ρούχα Lipsy London χαρακτηρίζονται πάντα από νεανικό ύφος και θηλυκότητα!

Ειδικά τα φορέματα της εταιρίας είναι ιδανικά για ένα πάρτυ ή μια νυχτερινή έξοδο,ενώ δεν λείπουν και οι πιο χαλαρές προτάσεις για μια casual εμφάνιση!


Ταντρικό σεξ: Βαρεθήκατε όλα τα άλλα;

Η μυστικιστική φιλοσοφία του Τάντρα, με ρίζες που χάνονται βαθιά στην ιστορία των ινδικών θρησκειών, αν και δύσκολο να οριστεί με μερικές κουβέντες, σκοπό έχει, όπως εξηγεί με απλά λόγια ο David Gordon White, να χειραφετήσει την εσωτερική μας ενέργειας και να μας δείξει πώς να την διοχετεύουμε στον ανθρώπινο μικρόκοσμό μας....

8 βήματα για περισσότερη ενέργεια

Καθημερινά, κάθε στιγμή χρειαζόμαστε ενέργεια για να ζούμε, να αναπνέουμε, να περπατάμε, να διαβάζουμε ακόμα και να κοιμόμαστε. Μερικές φορές, χωρίς να έχει σημασία τι κάνουμε, νιώθουμε ένα αίσθημα κόπωσης και δυσκινησίας.



Οι διάσημες που έγιναν κουκλάρες μετά από χωρισμούς

Μετά από έναν επίπονο χωρισμό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από εκείνη την εκδίκηση που τρώγεται κρύα και συνοδεύεται από ένα συγκλονιστικό κορμί. Πριν, λοιπόν, πάρετε τις σοκολάτες και τα παγωτά στον καναπέ, ακολουθήστε το παράδειγμα αυτών των διάσημων γυναικών και μάθετε πώς επιβίωσαν μετά από διαζύγια και χωρισμούς.





Επιτακτική ανάγκη η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής ως διαδικασία, παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων. 
Ως προτεραιότητες για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής καθορίζονται η Ενημέρωση και Προώθηση της κοινωνικής ευθύνης για την υγεία, με την ανάπτυξη μιας πολυτομεακής επιπλέον προσέγγισης.






Τα κλισέ των σχέσεων: Οι απαγορευμένες φράσεις

Κάποιες φράσεις δεν πρέπει να λέγονται σε μια σχέση. Κυρίως επειδή υποτιμούν την νοημοσύνη του συνομιλητή-συντρόφου προς χάριν της υποτιθέμενης διακριτικότητας, που κατά την γνώμη μας δεν χωράει σε επικοινωνία η οποία βασίζεται στην ουσία. 



12 signs, 12 styles



ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ; ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ; ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ!

Μίλα της πρόστυχα!


Μήπως το «Dawson's Creek» κάνει τις γυναίκες εύκολες; Πιθανότατα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research.
Οι ερευνητές έδειξαν σε 188 κολεγιόπαιδα (τα 2/3 ήταν γυναίκες) σκηνές από τηλεοπτικά show (μεταξύ των ο.ποίων «Τα φιλαράκια» και το «Dawson's Creek» ) που περιείχαν σεξουαλικές φάσεις. Οσο πιο ρεαλιστικό ήταν το σεξουαλικό τους περιεχόμενο τόσο πιο ανεκτική γινόταν η στάση των μαθητών.

Το παιδί μου και το Facebook

Μια φορά κι έναν καιρό η λέξη «αλληλογραφία», σήμαινε έναν χάρτινο φάκελο που τον έφερνε ο ταχυδρόμος. Επίσης μια σχολική εργασία απαιτούσε χειρωνακτική εργασία, να ανεβοκατεβάζεις ασήκωτους τόμους της εγκυκλοπαίδειας, για να βρεις την σωστή πληροφορία και για να δεις τις φωτογραφίες από το πάρτι του Σαββάτου έπρεπε να περιμένεις να εμφανίσει το φιλμ ο φωτογράφος της γειτονιάς.




Δίαιτα με χαμηλές θερμίδες. Όλη η αλήθεια για την αποτελεσματικότητα με τις δίαιτες χαμηλών θερμίδων.

Μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Η απώλεια βάρους, αναπόφευκτα θα επιστρέψει πάλι και τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό.

Μια μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ αποδεικνύει ότι οι επαναλαμβανόμενες δίαιτες απώλειας βάρους, είναι πιό δύσκολες.
Σε αυτό το πείραμα, 80 παχύσαρκοι ασθενείς...
έκαναν δίαιτα. Κάθε ένας από αυτούς έχασε κατά μέσο όρο 16 κιλά για 231 ημέρες.


Λίμπιντο: Δέκα εχθροί στο κρεβάτι σας

Μία από τις πιο συχνότερες ερωτήσεις των Συχνότερων Ερωτήσεων του ένθετου Σεξ & Σχέσεις του in2life είναι αυτή που έχει να κάνει με τη μειωμένη σεξουαλική επιθυμία: τη δική μας, του συντρόφου μας, των φίλων μας που δε θα μας απασχολούσε αν δεν επηρέαζε αρνητικά και τη διάθεσή τους.



ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

Το γαλάζιο χρώμα πάει πολύ στο καθιστικό, καθώς του προσδίδει ηρεμία και μία αίσθηση χαλάρωσης ( ότι καλύτερο  για την επιστροφή στο σπίτι μετά από μία ακόμη κουραστική μέρα στη δουλειά!Για ένα άκρως μοντέρνο αποτέλεσμα βάψτε τους τοίχους με ένα γαλάζιο σε μέτριο τόνο, ενώ πόρτες και παράθυρα πρέπει να είναι λευκά.






5 συμπτώματα που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της

Οι γυναίκες μπορεί να είναι εξίσου άπιστες με τους άνδρες μέσα στη σχέση. Σκεφτείτε την Amanda Holden, την Amy Winehouse, ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό;Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Έτσι αν εκείνη είχε πάντα καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο ( καλύτερες από ό, τι με το δικό της) και έχει πολλούς άνδρες φίλους, μην αρχίσετε να γίνεστε παρανοϊκός όταν την ακούσετε να μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο της ή όταν σας ανακοινώσει ότι το απόγευμα έχει να πάει για καφέ με ένα συνάδελφο.


Πώς να κάνετε την μπουγάδα σας οικολογικά

Aν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, ενδέχεται το άλλο της μισό να είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για την υγεία μας και το περιβάλλον. Σε μια εποχή όπου ο πολιτισμός συμπορεύεται με έννοιες όπως «καθαρός», «περιποιημένος» και «σιδερωμένος», αγοράζουμε τα πιο ενισχυμένα καθαριστικά, τα πιο εξελιγμένα απορρυπαντικά, πλένουμε τα ρούχα μας σε υψηλές θερμοκρασίες, προσθέτοντας λευκαντικά, ενισχυτικά των χρωμάτων....

Mix...and Matches σε προνομιακές τιμές!

Θέλεις να έχεις στην γκαρναρόμπα σου τα καινούργια trends γρήγορα και φθηνά; Ο κόσμος της μόδας ανοίγεται μπροστά σου μόνο με ένα κλικ. Επισκέψου το site www.matches.co.uk και θα βρεις τα πάντα σε προνομιακές τιμές. Οι εκπτώσεις σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν και το 70%. Στο site θα βρεις τα πάντα που αφορούν τη γυναικεία και όχι μόνο, μόδα για να γίνεις το απόλυτο style icon.




Η ζωή ποδήλατο

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...