Ελένη Μενεγάκη: τελικά επένδυσε στην Άνδρο;

Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο η Ελένη έρχεται στην Άνδρο μαζί με τον Μάκη με το πλοίο της γραμμής. Της αρέσει να είναι εδώ και φαίνεται. Ντύνεται απλά και χαιρετάει όποιον της μιλήσει στο δρόμο» λέει στο People κάτοικος της Άνδρου που συναντάει το ζευγάρι όταν επισκέπτεται το νησί και συνεχίζει: «Δεν είναι άνθρωποι που προκαλούν με τις εμφανίσεις τους. Απομονώνονται στα Άχλα, στο συγκρότημα Όναρ του οποίου είναι ιδιοκτήτης ο Μάκης, και κατεβαίνουν συγκεκριμένα στο Γαύριο, στην περιοχή του λιμανιού του νησιού, για να φάνε στις ψαροταβέρνες.





Έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία στα φρέσκα ψάρια. Δεν κάνουν νυχτερινή ζωή, δεν πάνε στα μπαράκια που είναι ανοιχτά και το χειμώνα. Άλλωστε, ο Μάκης δεν έχει και ιδιαίτερες φιλίες με κάποιον από το νησί. Είναι φιλικός με όλους, χωρίς, όμως, να έχει κολλητούς φίλους για να μοιράζεται μαζί τους προσωπικά πράγματα. Τους αρέσει επίσης να κάνουν βόλτες στο Μπατσί. Τους τελευταίους μήνες δεν κρύβονται πια και συμπεριφέρονται φυσιολογικά, όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, περπατούν χέρι χέρι και τρυφερά αγκαλιασμένοι. Λατρεύουν να κάνουν βόλτες με το τζιπ του Παντζόπουλου και να βλέπουν τα παλιά αρχοντικά».
Τα όσα λέει η συγκεκριμένη πηγή στο People είναι οι πραγματικές στιγμές που ζει η 41χρονη παρουσιάστρια του Καφέ με την Ελένη στο πλευρό του 42χρο-νου συντρόφου της (ο Μάκης Παντζόπουλος έκλεισε τα 42 του χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο και είναι μεγαλύτερος από την Ελένη Μενεγάκη εννέα μήνες, η οποία θα κλείσει τα 42 χρόνια της στο τέλος του ερχόμενου Οκτωβρίου). Υπάρχουν, όμως, και φήμες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, οι οποίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια περνάει τα σαββατοκύριακα της με τα τρία παιδιά της και το σύντροφο της και κάποιες φορές ταξιδεύουν όλοι μαζί στην Άνδρο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» λέει η ίδια καλά πληροφορημένη πηγή συμπληρώνοντας: «Δεν έχουμε δει ποτέ τα παιδιά μαζί με το ζευγάρι. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι μέσα στο χειμώνα θα έφερνε η Ελένη τα παιδιά της στο νησί».
Η δεύτερη φήμη που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες είναι ότι η οικοδέσποινα του Καφέ με την Ελένη έχει ξεκινήσει τις επενδύσεις στην Άνδρο, προσπαθώντας να επενδύσει τα χρήματα που έχει κερδίσει σε διάφορες επιχειρήσεις ιδίως οικολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε ακίνητα. «Ακούμε εδώ και πολύ καιρό ότι η Ελένη έχει αγοράσει ένα παλιό αρχοντικό στο δρόμο προς τη Χώρα. Μάλιστα, κάποιοι δίνουν και την πληροφορία ότι πρόκειται για ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας. Κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. Άλλωστε, δεν θα το μαθαίναμε; Αν είχε κάνει η Μενεγάκη μια τέτοια αγορά δεν θα το ήξεραν στο υποθηκοφυλακείο του νησιού; Ε, εκεί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο!»
Ο ίδιος άνθρωπος, που έχει γεννηθεί και ζει στην Άνδρο, αποκαλύπτει όσα ξέρει σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για τον πρόσφατο συνεταιρισμό της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία συντρόφου της στο οικολογικό συγκρότημα που έχει δημιουργήσει εκείνος στα Άχλα: «Οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει εκεί κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι δεν έχει γίνει μέτοχος της επιχείρησης η Ελένη. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Παντζόπουλος θέλει να επεκτείνει το συγκρότημα και έχει ήδη πάρει άδεια γι’ αυτό, αλλά εκείνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δική του επιχείρηση και τη βελτίωση της». Αυτά τα λόγια επιβεβαιώνονται από άνθρωπο του περιβάλλοντος της Ελένης Μενεγάκη, που ισχυρίζεται ότι: «Έχουν ειπωθεί πολλά για διάφορες επενδύσεις της Ελένης που έχουν γίνει ακόμα και στο Ντουμπάι. Τίποτε από αυτά δεν πλησιάζει την αλήθεια, γιατί μπορεί η Ελένη να έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει ακόμα τίποτα στην πράξη».

Πηγή: People
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...