Οι διάσημες που έγιναν κουκλάρες μετά από χωρισμούς

Μετά από έναν επίπονο χωρισμό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από εκείνη την εκδίκηση που τρώγεται κρύα και συνοδεύεται από ένα συγκλονιστικό κορμί. Πριν, λοιπόν, πάρετε τις σοκολάτες και τα παγωτά στον καναπέ, ακολουθήστε το παράδειγμα αυτών των διάσημων γυναικών και μάθετε πώς επιβίωσαν μετά από διαζύγια και χωρισμούς.






  • Η Reese Witherspoon ήταν παντρεμένη με τον Ryan Phillippe, ενώ μαζί έχουν και δύο παιδιά. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2007 κι έκτοτε η Reese, όπου κι αν εμφανίζεται, είναι εκθαμβωτική. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, μετά το διαζύγιο, άρχισε να τρέχει καθημερινά, ενώ προσέλαβε και προσωπικό γυμναστή, ο οποίος την έκανε fan της YogaHop.


  • Η Jennifer Aniston στα 41 της χρόνια είναι πραγματικά καλύτερη από ποτέ. Μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt το 2005, αποφάσισε να επιδοθεί σε σκληρή γυμναστική για να… ξεχάσει.  Τρεις φορές την εβδομάδα έκανε yoga, ενώ παράλληλα έτρεχε και διατρεφόταν σωστά, με πρωτεϊνες, φρούτα και λαχανικά. Έξι χρόνια μετά το διαζύγιο, η Jennifer δεν έχει να ζηλέψει καμία εικοσιπεντάρα με μαγιό.

  • Η πάντα γεματούλα Kate Winslet χώρισε επισήμως τον Μάρτιο του 2010, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Η 35χρονη ηθοποιός το έβαλε πείσμα να χάσει λίγα κιλά και να γραμμωθεί και το κατάφερε. Κι επειδή δεν είναι fan της γυμναστικής, κάνει κάθε μέρα είκοσι λεπτά Pilates στο σπίτι με dvd και προσέχει τη διατροφή της.

  • Η Courtney Cox στα 46 της χρόνια και μετά από έντεκα χρόνια γάμου με τον David Arquette, αποφάσισε να προκαλέσει ακόμη περισσότερο τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να γυμνάζεται ακόμη σκληρότερα και να διατρέφεται ακόμη πιο σωστά. Άλλωστε, θέλει να είναι υγιής για να χαρεί κάθε στιγμή με την εξάχρονη κορούλα της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...