Britney Amber: Ένα όνομα που θα σας μείνει αξέχαστο...

Το κορίτσι επέστρεψε και υπόσχεται οτι θα την θυμάστε.....κάθε βράδυ....

Μake- up Master 2011

Μία μοναδική πρωτοβουλία της εταιρείας καλλυντικών Sephora σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση και αριστεία των make up Artists της εταιρίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πελάτη, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Νο 1 εταιρίας προϊόντων μακιγιάζ στον κόσμο, Lancτme.

Μπίρα για λαμπερά μαλλιά

Αν δεν σας αρέσει να πίνετε μπίρα, τότε αφήστε τα μαλλιά σας να την απολαύσουν!

Η μπίρα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire. Oπότε μπορείτε 2- 3 φορές την εβδομάδα να ρίχνετε στα μαλλιά σας μπίρα.

Πασχαλίτσα εναντίον μελίγκρας

Απελευθερώνοντας «ωφέλιμα έντομα» στον κήπο ή το περιβόλι προστατεύετε τα φυτά από τις ασθένειες.

Είναι ένας ωφέλιμος κάτοικος του κήπου μας. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν υπάρχουν πασχαλίτσες στο περιβόλι ή τον κήπο σας, τότε η μελίγκρα θα αλωνίζει ελεύθερα! Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να ρίξετε στη... μάχη τις εισαγόμενες, εξ Ολλανδίας ή Βελγίου, που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Θα εξαφανίσουν ταχύτατα τη μελίγκρα που καταστρέφει τα φυτά σας και θα εγκατασταθούν στον κήπο, προφυλάσσοντάς τον από τις μελλοντικές επιθέσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση: απαγορεύονται αυστηρά τα φυτοφάρμακα!

Οργασμός – The big ‘Ο’

Το θέμα του γυναικείου οργασμού έχει αποτελέσει το θέμα άπειρων ερευνών , άρθρων και βιβλίων. Τι είναι τελικά ο οργασμός ; Σε τι διαφέρει ο αντρικός από τον γυναικείο οργασμό; Ποιο είναι το περιβόητο σημείο G ;

Οι χρωματικές τάσεις για το 2011

Σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ξεκινήστε με τα χρώματα. Εδώ είναι οι χρωματικές τάσεις για το 2011 που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα και τους συνδυασμούς χρωμάτων  για το σπίτι σας.

Ενοχές!

Τι είναι αυτό που κάνει τις περισσότερες γυναίκες δυστυχισμένες για το βάρος τους ; Οι ενοχές. Ναι μάλιστα , καλά διαβάσατε. Μπορεί οι ίδιες να αισθάνεστε εντάξει με τα λίγα παραπάνω κιλά σας αλλά το περιβάλλον σας φορτώνει με ενοχές που σας κάνουν να δημιουργείτε αρνητική εικόνα για τον εαυτό και την εμφάνιση σας.

Oι καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο

Στις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς για τους Βρετανούς. Και μέχρι τότε η μαζική υστερία εκτονώνεται με διάφορα αναμνηστικά και εικασίες για το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στον γάμο και στις δύο δεξιώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Loukia:Επιστροφή στη θηλυκότητα

To μακιγιάζ επιμελήθηκε η ομάδα των make up artists της Lancome με προϊόντα Lancome

Η Λουκία παρουσίασε τη συλλογή «Billie» για τον χειμώνα 2011.12, μια αναδρομή στην πορεία της, τα αγαπημένα της υλικά και τις γραμμές που η ίδια δημιούργησε.

Παπαρούνα - Μήκων η Ροιάς

Ό,τι και να γραφτεί για αυτό το μοναδικό αγριολούλουδο είναι λίγο. Γνωστό στους αρχαίους Έλληνες για την μοναδικότητα του, μελετήθηκε και τα μυστικά που κρύβει μέσα του βγήκαν σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Είναι φυτό ετήσιο και αν και υπήρχε άφθονο στην Ελληνική Φύση, η χρήση των Ζιζανιοκτόνων έχουν ελαττώσει δραματικά τον πληθυσμό του καθώς αντιμετωπίζεται σαν ένα κοινό ζιζάνιο. Η εικόνα της Άνοιξης με τα χωράφια πλημμυρισμένα από αυτό το φυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

«Τη σχέση μου με τον Γρηγόρη την έκανα για να τη ζήσω»

Νάντια Μπουλέ, ένα κορίτσι που το τελευταίο διάστημα έχει σταθεί στα δικά της... τηλεοπτικά πόδια και αποκτά το προσωπικό της αυτόφωτο αστέρι.

Σε μία συνέντευξη, κατάθεση - καρδιάς, στο περιοδικό Down Town μιλάει για την τηλεόραση, για τις σχέσεις που τελειώνουν και βέβαια για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το προφίλ του ατόμου που κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά

Έρευνες σε διάφορες χώρες δείχνουν ότι τουλάχιστον 7% των γυναικών και 3% των ανδρών έχουν κάποια εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης κατά την παιδική ηλικία. Οι κοινωνικές επιπτώσεις αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο, αφού έχει φανεί ότι μπορεί να προκληθούν ποικίλες ψυχολογικές διαταραχές όπως, κατάχρηση ουσιών, σεξουαλική εκδραμάτιση, και αυτοκτονική συμπεριφορά.

Καλοκαιρινή κουμπάρα!

Αν είσαι κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο δες τι φόρεμα να βάλεις για να εντυπωσιάσεις και να νιώθεις άνετα και ασφαλή!
Το ερχόμενο καλοκαίρι έχει πολύ χρώμα, οπότε το μαύρο το ξεχνάς διαπαντός και το μωβ είναι πολύ συνηθισμένο σε τέτοιες περιστάσεις. Είτε είσαι μελαχρινή, είτε ξανθιά, είτε καστανή το κόκκινο χρώμα θα σε «σώσει» από πολλές πλευρές!

McArthurGlen: Το πρώτο Εκπτωτικό Χωριό στην Ελλάδα!

Σε μια εποχή που τα outlets, οι προσφορές και τα stock shops είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, το opening ενός εκπτωτικού χωριού με εκπτώσεις έως 70% ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστικό!

Κυτταρίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλες σχεδόν τις γυναίκες σε κάποια στιγμή της ζωή τους. Με δεδομένο ότι και σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη άμυνα είναι η πρόληψη, απαντάμε σε κάποια βασικά ερωτήματα που πρέπει να έχουν υπόψη τους όλες οι γυναίκες.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΩΝ

Η ινωμυοματεκτομή είναι η χειρουργική διαδικασία που γίνεται για την αφαίρεση ινωμυοματων, οι οποίοι είναι οι πιο συνήθεις όγκοι στις γυναίκες με επικράτηση 20-50%. Αυτοί οι καλοήθεις ινώδης όγκοι ή λειομυώματα, φαίνεται να μεγαλώνουν όσο εκτίθενται στην οιστρογόνο ορμόνη.

6 λόγοι που ξυπνάτε κουρασμένες

Όταν έχετε αυπνία, είναι λογικό, το πρωί να σηκώνεστε κουρασμένες. Όταν όμως... έχετε απολαύσει έναν καλό ύπνο, πόσο λογικό είναι να ξυπνάτε κουρασμένη ή κακοδιάθετη; Οι λόγοι που μπορεί να προκαλούν αυτά τα συμπτώματα μπορεί να σας εκπλήξουν!

Αν για παράδειγμα σηκώνεστε έχοντας μια άσχημη γεύση στο στόμα, γνωρίζετε ότι μπορεί να προέρχεται από γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση ή ασυμπτωματική καούρα;

Ιπόμαια η Πορφυρή

Η Ιπόμαια η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως Χωνάκι, αποτελεί ένα πολύ γνωστό ετήσιο, αναρριχώμενο φυτό. Το γεγονός πως υπάρχει σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων καθώς και το ότι μεγαλώνει ιδιαίτερα γρήγορα δίνοντας πολλά άνθη, είναι αρκετό ώστε αυτό το φυτό να είναι αγαπητό, πράγμα που φαίνεται καθώς βρίσκεται μέσα σε κάθε ελληνικό κήπο.

Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος !

Ο υπολογισμός του Δείκτη Μάζας σώματος αποτελεί μια πολύ δημοφιλή μέθοδο για να αντιληφθούμε το κατά πόσο ένα άτομο θεωρείται υπέρβαρο ή όχι. Πως υπολογίζουμε το δείκτη αυτό ;

Χείλη με "sexy look"

Δεν είναι λίγες οι φορές, που θέλουμε να φορέσουμε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, αλλά δεν το αποφασίζουμε γιατί μας φοβίζει το τελικό αποτέλεσμα.
Ψυχολογικά, το κόκκινο χρώμα υποδηλώνει τη δύναμη, το θάρρος, το πάθος, τη θυσία και την προειδοποίηση. Δεν το αποφασίζουμε όμως, γιατί φοβόμαστε μην θεωρηθεί πολύ έντονο, προκλητικό ή κακόγουστο.

Συμβουλές και υποδείξεις για καλύτερη χρήση της ενέργειας στα κτίρια

Ο σχεδιασμός των κτιρίων, τα υλικά κατασκευής, οι πόρτες και τα παράθυρα που χρησιμοποιούνται, είναι αποφασιστικής σημασίας για έναν άνετο τρόπο ζωής. Καθώς ένα μεγάλο μέρος της ενεργειακής κατανάλωσης σχετίζεται με τη θέρμανση και την ψύξη (περισσότερο από 50%) και δεδομένου του μεγάλου χρόνου ζωής των κτιρίων, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε όλα αυτά τα θεμελιώδη ζητήματα κατασκευής που έχουν επίδραση στο κόστος. Ακολουθείστε αυτές τις συμβουλές προκειμένου να αυξήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας και να αποταμιεύσετε χρήματα.

Η Ashley Nicole και οι καλτσοδέτες της..............

Η Ashley φοράει τις καλτσοδέτες της και δείχνει πολύ σέξυ.....

Η MIA VALENTINE φωτογραφήθηκε ..και πήραμε μάτι.!!!!!!!!

Η Μia είναι πρόθυμη να δείξει,και έδειξε,τα χαρίσματά της....Δείτε τα............

JAIME HAMMER.......

Αν και απο πρόσωπο δεν λέει πολλά,απο κορμί η κοπελιά σκίζει.......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...