Loukia:Επιστροφή στη θηλυκότητα

To μακιγιάζ επιμελήθηκε η ομάδα των make up artists της Lancome με προϊόντα Lancome

Η Λουκία παρουσίασε τη συλλογή «Billie» για τον χειμώνα 2011.12, μια αναδρομή στην πορεία της, τα αγαπημένα της υλικά και τις γραμμές που η ίδια δημιούργησε. Κεντημένες δαντέλες και ποπλίνες, μετάξι και τσόχα, διαφάνειες και όγκοι.  Αυστηρές γραμμές, αφαιρετική αισθητική, θηλυκές φόρμες και εύθραυστες ισορροπίες συνθέτουν την κολεξιόν της Λουκίας για τον επόμενο χειμώνα..



Με πολύ μεγάλη ευαισθησία η έμπειρη ομάδα των make up Artists της Lancome προσέγγισαν την επιθυμία της σχεδιάστριας για τη «θεατρική» οπτική που ήθελε να περάσει στο κοινό της, μετατρέποντας το μακιγιάζ σε άλλο ένα τρόπο προβολής της αισθητικής της Λουκίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και δημιουργώντας την έκπληξη  κυρίως μέσα από το μακιγιάζ στα μάτια των μοντέλων.
Χρησιμοποιήθηκαν σκούρες αποχρώσεις του ροζ και του μωβ στα ξανθά μοντέλα για να αποδοθεί ένα αγγελικό Look, ενώ gothic και πιο υποβλητικό ήτανε το αποτέλεσμα στις μελαχρινές, με χρήση έντονων κεραμιδί, καφέ και μαύρων σκιών.

Την ένταση στο βλέμμα ολοκλήρωσε η μάσκαρα για έντονο πολύ μαύρο όγκο στις βλεφαρίδες Hypnose Drama της Lancome, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο προέβαλλε το αποτέλεσμα της αψεγάδιαστης φυσικής-γυμνής επιδερμίδας που επιτυγχάνεται με τη χρήση του make up Teint Miracle. Τα χείλη κρατήθηκαν σε λαμπερές neutral αποχρώσεις όλες από τη σειρά Rouge Absolu Nu της Lancome

 

 

 

/fe-mail.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...