Oι καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο

Στις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της χρονιάς για τους Βρετανούς. Και μέχρι τότε η μαζική υστερία εκτονώνεται με διάφορα αναμνηστικά και εικασίες για το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στον γάμο και στις δύο δεξιώσεις που θα πραγματοποιηθούν.


Η βασίλισσα Ελισσάβετ θ ανοίξει 5 αίθουσες του παλατιού για να δεξιωθεί τους 600 καλεσμένους της απ όλο τον κόσμο ενώ μετά και ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει δεξίωση γι άλλους 300 καλεσμένους. Η λίστα των προσκεκλημένων στον γάμο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί με αποτέλεσμα στον βρετανικό Τύπο να διαρρέουν ονόματα και να γίνονται εικασίες με ταχύτητα φωτός.

Πέρα από τις οικογένειες και τους φίλους των μελλόνυμφων, μέλη βασιλικών οικογενιεών ανά τον κόσμο, του Σουλτάνου του Ομάν και του Μπρουνέι ακούγονται μαζί με τα ονόματα της οικογένειας Μπέκαμ, του τραγουδιστή Κένι Γουέστ, του Ελτον Τζον, του σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει προσκληθεί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί με τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι που είχε εντυπωσιάσει τους Βρετανούς στην επίσημη επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει στη Μεγάλη Βρετανία.


www.real.gr/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...