McArthurGlen: Το πρώτο Εκπτωτικό Χωριό στην Ελλάδα!

Σε μια εποχή που τα outlets, οι προσφορές και τα stock shops είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, το opening ενός εκπτωτικού χωριού με εκπτώσεις έως 70% ακούγεται ιδιαίτερα δελεαστικό!
Έτσι από την Πέμπτη 2 Ιουνίου, έρχεται στην Ελλάδα μια νέα εμπειρία shopping με το λανσάρισμα του McArthurGlen Designer Outlet Athens.
Το McArthurGlen Athens θα προσφέρει στους καταναλωτές τα αγαπημένα τους brands σε είδη μόδας, ομορφιάς και σπιτιού σε τιμές 35 – 70 % χαμηλότερες από την προτεινόμενη τιμή λιανικής.
Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, προσεγμένο μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια, καταλαμβάνει 21.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 110 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν χαμηλότερες τιμές όλο το χρόνο σε brands όπως –μεταξύ άλλων – Versace, Cavalli, Moschino, Ferre, Trussardi, Richmond, Brooks Brothers, Replay, Tommy Hilfiger, Timberland, Nautica, Gant, Lacoste και Columbia.
Το McArthurGlen Designer Outlet Athens θα βρίσκεται στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα, σε απόσταση 30 λεπτών από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Αθήνας και θα προσελκύσει τόσο τους Έλληνες όσο και ξένους επισκέπτες που αγαπούν τη μόδα.
Το υπαίθριο κέντρο, διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα στα οποία κυριαρχούν απαλές αποχρώσεις σε συνδυασμό με πέργκολες και δρομάκια, δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη πως περπατά σε μια γραφική γειτονιά της Αθήνας. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα μοναδικής αισθητικής οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους brands σε χαμηλότερες τιμές.
Επίσης, όπως αναφέρουν "επιβραβεύουμε τους τακτικούς μας πελάτες όλο το χρόνο με επιπλέον προσφορές, προσκλήσεις σε VIP εκδηλώσεις, previews και αποκλειστικά promotions επιπλέον των κατά 35 – 70 % χαμηλότερων τιμών όλο το χρόνο".
Το McArthurGlen Athens, μέλος της McArthurGlen Group of Designer Outlets, θα είναι το 20ο McArthurGlen Designer Outlet που θα ανοίξει στην Ευρώπη και θα αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό για όλους.



www.stylewatch.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...