Μake- up Master 2011

Μία μοναδική πρωτοβουλία της εταιρείας καλλυντικών Sephora σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση και αριστεία των make up Artists της εταιρίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πελάτη, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Νο 1 εταιρίας προϊόντων μακιγιάζ στον κόσμο, Lancτme.

Από τον Μάρτιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2011, το προσωπικό των καταστημάτων Sephora θα μπορούν να λάβουν μέρος σε έναν ιδιαιτέρως απαιτητικό και πολυεπίπεδο διαγωνισμό που θα συντονίζει η κορυφαία εταιρία Lancτme, προκειμένου να αναδειχθούν οι 3 νικητές για το 2011: o/η Make-up Master, o/η Top Make up Artist & o/η Senior Make up artist.

Ο/Η Μake- up Master θα εκπροσωπήσει τη Sephora Ελλάδος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Οι συμμετέχοντες εκτός των χρηματικών και άλλων βραβείων που θα διεκδικήσουν,  θα είναι σε θέση να προσφέρουν άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση προς όφελος των πελατών της Sephora.
Facebook, online ερωτηματολόγια, make up events στα καταστήματα, είναι μερικά από τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευση ενώ στις 4 φάσεις της διαδικασίας αξιολόγησης των make-up Artists το κοινό των καταστημάτων Sephora θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει, να μάθει τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ, και να επωφεληθεί από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίας make-up των διαγωνιζομένων.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μοναδικές εμπειρίες περιποίησης και ομορφιάς με προϊόντα Lancτme, ενώ η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί τέλος Σεπτεμβρίου με μία φαντασμαγορική επίδειξη.



fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...