Καλοκαιρινή κουμπάρα!

Αν είσαι κουμπάρα σε καλοκαιρινό γάμο δες τι φόρεμα να βάλεις για να εντυπωσιάσεις και να νιώθεις άνετα και ασφαλή!
Το ερχόμενο καλοκαίρι έχει πολύ χρώμα, οπότε το μαύρο το ξεχνάς διαπαντός και το μωβ είναι πολύ συνηθισμένο σε τέτοιες περιστάσεις. Είτε είσαι μελαχρινή, είτε ξανθιά, είτε καστανή το κόκκινο χρώμα θα σε «σώσει» από πολλές πλευρές!
Διάλεξε ένα maxi φόρεμα από μεταξωτό ζέρσεϋ ύφασμα, που να μην έχει πολύ βαθύ ντεκολτέ, για να μην τονίσεις περισσότερο το ήδη μεγάλο αν έχεις, στήθος σου. Βρες ένα σχέδιο που να έχει αραιές κάθετες πτυχώσεις και στενεύει στην μέση με ζώνη.

Το ζέρσεϋ λόγω της πυκνότητας και του μικρού βάρους του, δεν παχαίνει και είναι αρκετά αέρινο, οπότε δεν θα κάνει πιο έντονη την περιφέρεια σου.  Σου προτείνουμε maxi φόρεμα, αλλά θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον δέκα πόντους τακούνι, για να μακρύνει όσο γίνεται η σιλουέτα!

Ότι αφορά τα αξεσουάρ το κόκκινο δένει υπέροχα με το χρυσό, αλλά σε ματ έκδοση. Τα χρυσά αξεσουάρ που έχουν γυαλάδες είναι δύσκολο να συνδυαστούν και δείχνουν πολύ «δεύτερα»! Και εφόσον ο στόχος μας είναι να εντυπωσιάσεις αλλά και να επιμηκύνουμε όσο μπορούμε την σιλουέτα, εννοείται ότι τα μαλλιά σου θα είναι πιασμένα ψηλά.

Αγόρασε αν δεν έχεις ήδη μια clutch τσάντα, εντυπωσιακή όσο και τα πέδιλα, και παίξε με κοσμήματα που να είναι χρυσά ή κόκκινα με χρυσές λεπτομέρειες… και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό , αρκεί να το πιστέψεις.



www.stylewatch.gr




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...