Έρχεται η Jessica Lowdnes............

Φωτογραφίστηκε στο FHM και εμείς την είδαμε.....

Γυναικεία σεξουαλικότητα: 10 μύθοι καταρρίπτονται

Το τέλος της ανδρικής κυριαρχίας στο σεξ αναδεικνύει έρευνα, η οποία δημοσιοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου). Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα Ιανουάριος 2008- Ιανουάριος 2010 σε δείγμα 1.800 γυναικών και χαρτογραφεί την σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών στην χώρα μας και σε σχέση με τα ανδρικά πρότυπα που καλλιεργούνται.

Ποιά είναι η Kelly Lynn ?

Αν και όπως την βλέπετε,σίγουρα έχετε σχηματίσει άποψη,στην πορεία θα δείτε την κοπέλα να μας δείχνει και την μπροστά όψη της........

Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ

Ο πόλεμος των φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Οι άντρες από τη μία... οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση.Μέσα σε όλα αυτά κι εκεί που παλεύεις να.συνεννοηθείς μιλώντας άπταιστα ελληνικά χωρίς τελικά να τα καταφέρνεις, έρχεται και το σεξ. Ο έρωτας που ενώνει...

Πως να επιδιορθώσεις μια σπασμένη σκιά ματιών!

Πιστεύω έχει συμβεί σε όλες μας να σπάσει σε κομμάτια μια σκιά ματιών ή το ρουζ. Η πρώτη σκέψη είναι ότι πρέπει να την πετάξεις, αλλά μην βιάζεσαι! Υπάρχει τρόπος να διορθώσεις την σκιά και μάλιστα να την επαναφέρεις ξανά στην αρχική της μορφή!

Lookbook: Batik Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Η νέα συλλογή της εταιρίας Batik για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2011, περιλαμβάνει ρούχα για casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Οι σχεδιαστές της Batik δημιουργούν πάντα ποικιλία
από tops που ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας σε σχέδια και χρώματα!

Τα ρούχα Batik θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δες το Lookbook της νέας συλλογής Batik.

Ελαιαογραφιες του Rob Hefferan

Σας παρουσιάζω μερικές απο τις ωραιότερες ελαιογραφίες του Rob Hefferan.Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης.Η δουλειά του όχι μόνο ,συλλαμβάνει τον μοναδικό χαρακτήρα και την απλότητα κάθε έργου ,αλλά δίνει μορφή σε κάθε ένα απο αυτά ,για να υποδείξει την ζωντάνια και την πνοή του υποκειμένου.Ελπίζω να τα απολαύσετε.

Πινελιές σε λευκούς τοίχους

Προτάσεις για να δώσουμε πινελιές χρώματος σε τοίχους λευκούς ή μπεζ, ώστε να εξισορροπήσουμε τη μονοτονία τους.

Το μπρόκολο έγινε καλλυντικό

Υπάρχουν τροφές που μας κάνουν καλό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής, με το στρες, τη ρύπανση και τις ανεπαρκείς διατροφικές συνήθειες, έχει οδηγήσει σε ελλείψεις σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων. Το αποτέλεσμα είναι μια κλονισμένη υγεία και μία άτονη επιδερμίδα. 

       Το μπρόκολο - στην πραγματικότητα το κεφάλι του λουλουδιού του φυτού από την οικογένεια των λάχανων – είναι τοις πάσι γνωστό ότι αποτελεί πολύ υγιεινή τροφή. Μάλιστα, πρόσφατες έρευνες, έδειξαν ότι το μπρόκολο διαθέτει τεράστιες αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. 

Χέρια κομψά

Δηλώνουν πως το βερνίκι αποτελεί το τέλειο "αξεσουάρ", καθώς με μερικές μόνο πινελιές είναι ικανό να μεταμορφώσει και να αναδείξει οποιοδήποτε look τους. Εσείς επιλέξτε μέσα από την γκάμα οκτώ Hollywood chic χρωμάτων, έτσι όπως διαμορφώθηκε από τις πιο πρόσφατες black tie αλλά και street εμφανίσεις των σταρ.

Cicely Mary Barker. Οι νεράιδες των λουλουδιών.

Η Cicely Mary Barker γεννήθηκε στο Croyden του Surrey στην Αγγλία στις 28 Ιουνίου του 1895. Η οικογένειά της είχε ήδη καλλιτεχνικές καταβολές. Ο πατέρας της ο Walter Barker κατάγονταν από οικογένεια ξυλοχαρακτών και εκείνος συνέχιζε την παράδοση. Το 1909 έγινε γνωστός για τον ξυλόγλυπτο άμβωνα που φιλοτέχνησε στην οικογενειακή τους εκκλησία. Η Cicely είχε το χάρισμα από παιδί, και αφιέρωνε πολλές ώρες για να σχεδιάζει και να χρωματίζει.

Ψηφιδοκαλλιέργεια. Η τέχνη των ανάγλυφων φυτών.

Ως ψηφιδοκαλλιέργεια ορίζεται η τέχνη της σύνθεσης ενός μοτίβου, μιας εικόνας, ενός πίνακα ή γλυπτού με την χρήση προσεκτικά επιλεγμένων και κλαδεμένων φυτών.
Η ψηφιδοκαλλιέργεια είναι ο καρπός της συμβίωσης διαφόρων μορφών τέχνης οι οποίες δανείστηκαν τα κύρια στοιχεία τους από τα τρισδιάστατα γλυπτά.

Τα κεριά και η ιστορία τους

Το φως ήταν πάντα ένα σύμβολο της ανθρώπινης προόδου. Από θεωρητική άποψη μετακινούμαστε από το σκοτάδι στο φως. Από πρακτική άποψη κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν καταφέρνουμε να παράγουμε και να ελέγχουμε το φως τότε πολλά πράγματα είναι πιθανό να καταφέρουμε. Δεν χρειάζεται πια να εξαρτόμαστε από τις εποχές, δεν χρειάζεται να περιμένουμε να ξημερώσει. Το φως μας δίνει χρόνο για δουλειά, για μελέτη, για δημιουργία. Το φως προάγει τον πολιτισμό.

Συνδυασμοί με τρία χρώματα

Χρωματικοί συνδυασμοί / προτάσεις με τη χρήση τριών χρωμάτων, στον εσωτερικό χώρο.

Γιόγκα για δύο!

Η Partner Yoga δίνει την ευκαιρία σε ζευγάρια να δραπετεύσουν από τον καναπέ του σπιτιού τους, το PC ή την τηλεόραση και να γυμναστούν παρέα, με ασκήσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά σωματικά και ψυχικά.

Green Good Design: τα τελευταία προιόντα αιχμής του ντιζάιν και αρχιτεκτονικής

... παρουσιάζονται σε μια έκθεση που ανοίγει στην Ευρώπη


Τα τελευταίας αιχμής οικολογικά προϊόντα  ντιζάιν, κτιρίων και έργων αστικού σχεδιασμού αποτελλούν την έκθεση που ανοίγει στο Contemporary Space Athens στις 6 Απριλίου και διαρκεί μέχρι τις 19 Ιουνίου και η οποία έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2011.

Η Folli Follie παρουσίασε τη νέα καμπάνια για το 2011 στη Σαγκάη της Κίνας

Η Folli Follie παρουσίασε σε ένα φαντασμαγορικό cocktail πάρτι στη Σαγκάη τη νέα παγκόσμια καμπάνια της για το 2011, με την Gaile Lai, την πρέσβειρα της Folli Follie παγκοσμίως.

Το τετράφυλλο τριφύλλι

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι ένα παγκόσμια αποδεκτό σύμβολο της καλής τύχης και η προέλευσής του ανάγεται στην αρχαιότητα. Σύμφωνα με το μύθο, η Εύα κρατούσε ένα τετράφυλλο τριφύλλι, όταν έφυγε από τον κήπο της Εδέμ.

Καρκίνος των ωοθηκών

Ο καρκίνος των ωοθηκών αποτελεί περίπου το 20% του συνόλου των καρκίνων που πλήττουν τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Εκδηλώνεται συνήθως μετά τα 50 χρόνια και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί στα αρχικά του στάδια. Γι' αυτό και είναι από τους πλέον επικινδύνους.

Στο φως επιστολές της Elizabeth Taylor

Σε ερωτικές επιστολές της Elizabeth Taylor που είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, η 17χρονη τότε Elizabeth μοιράζεται τα όνειρά της με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και στη συνέχεια την αγωνία της να επιστρέψει το δαχτυλίδι του αρραβώνα όταν αυτός διαλύθηκε.

Από την Ταϊλάνδη με αγάπη

Πάνε 6 χρόνια που η Αναστασία Ξύδη εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση, με ωράριο, διαφωνίες, άγχος. Στο έσχατο σημείο κορεσμού, αναζήτησε προσωπικές διεξόδους, μονοπάτια διαλογισμού και χαλάρωσης, άρχισε να κάνει tai chi και γιόγκα, ταξίδεψε ως την Ταϊλάνδη.

Καλός σύζυγος γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Δουλεύουν σκληρότερα, βγάζουν περισσότερα χρήματα, τρώνε πιο υγιεινά και πίνουν λιγότερο αλκοόλ. Οι ιδανικοί άντρες, σύμφωνα με τα πρότυπα μιας γυναίκας, δεν ζουν στη φαντασία μας, αλλά είναι παντρεμένοι. Οντως, διάφορες έρευνες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι όσοι έχουν φορέσει την κουλούρα είναι πιο «καλά παιδιά» από τους εργένηδες συνομηλίκους τους. Το ερώτημα μέχρι τώρα ήταν το εξής: Η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κότα;

Καλλυντικά με άρωμα... Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Μίνι συλλογή φτιαγμένη από ομογενή στην Αυστραλία
Μια συλλογή καλλυντικών αφιερωμένη στη μνήμη της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που πέθανε πρόσφατα, κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες ο ομογενής «Γκουρού των Καλλυντικών» Ναπολέοντα Περδή.

Ρεφλεξολογία και εργασία

Ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι, η Ρεφλεξολογία βοηθά αποτελεσματικά τη βελτίωση προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την εργασία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εργασιακή απόδοση.

Do it like Marc

Μέχρι σήμερα τα ανομοιόμορφα και άκομψα βγαλμένα φρύδια, η αισθητή λιπαρότητα στην ζώνη Τ του προσώπου και το φριζάρισμα στα μαλλιά αποτελούσαν το χειρότερο εφιάλτη κάθε γυναίκας που ενδιαφέρεται για την εμφάνισή της.

Γιατί δεν θέλει sex (και) απόψε;

Μήπως ήρθε η εποχή να αναθεωρήσουμε τον μύθο ότι οι άντρες θέλουν σεξ πιο συχνά και πιο έντονα από εμάς; Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι 30% των αντρών νιώθουν επιθυμία για ερωτική επαφή λιγότερο συχνά από ό,τι στο παρελθόν - ποσοστό που διαρκώς αυξάνει την τελευταία δεκαετία.

Αντιμετώπιση των αλλεργιών κατά την εγκυμοσύνη

Τους προσεχείς μήνες φυτά και δέντρα θα ανθίσουν προσφέροντας το άρωμα από τα πολύχρωμα άνθη τους. Η απόλαυση όμως δεν είναι για όλους. Κάποιοι είναι αναγκασμένοι να παρακολουθούν αυτή την «αναγέννηση» μέσα από το παράθυρό τους, αφού η γύρη είναι ένα από τα πιο ισχυρά αλλεργιογόνα, χωρίς να είναι το μοναδικό που μπορεί να προκαλέσει τη λεγόμενη εαρινή αλλεργία.

Πιο έξυπνα τα παιδιά που έχουν θηλάσει

Όσο περισσότερο θηλάζει μια μητέρα το βρέφος της, τόσο μεγαλώνει ο εγκέφαλός του και αποκτά αυξημένες νοητικές δυνατότητες, σύμφωνα με νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων

Θυμάρι - Θύμος ο κοινός

Περιγραφή: Θάμνος ποώδης πολυετής με φύλλα σχεδόν άμισχα, πράσινα, λογχοειδή με τα άκρα κουλουριασμένα προς τα κάτω. Άνθη ακραία σε χρώμα μπλε ανοικτό με ραβδωτό κάλυκα. Φυτρώνει σε άγονους τόπου σε όλη την Ελλάδα και ανθίζει Ιούνιο με Ιούλιο. Είναι το φυτό από το οποίο οι μέλισσες κάνουν το πιο ονομαστό μέλι.

Ο έρπης «κρύβει» εγκεφαλικά επεισόδια;

Πάσχετε από δερματικό έρπη. Πέρα από το ενοχλητικό του πράγματος, δεν ανησυχείτε καθόλου, καθώς ξέρετε, πως πρόκειται για μια απλή δερματική πάθηση, που θα περάσει σε λίγες ημέρες. Είναι όμως, πράγματι έτσι;

Τα φωτιστικά της Vibia

Προϊόντα υψηλού design στους χώρους την ημέρα και φωτισμού τη νύχτα……
 Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι οργανώνονται με στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών για εργασία, ανάπαυση, διασκέδαση, επικοινωνία.
Ο φωτισμός των χώρων συμβάλλει στην ανάδειξη τους, τη δημιουργία ατμόσφαιρας και ποικίλων συναισθημάτων στους ενοίκους.

Λάδι εντριβής για κρυολόγημα.

Τα Αιθέρια έλαια, τα βότανα, τα φρούτα, τα λουλούδια και άλλα φυσικά προϊόντα, είναι τα καλύτερα υλικά για καλλυντικά χωρίς χημικές ουσίες. Διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας αγνά καλλυντικά με βάση τα βότανα, όπως αυτό το λάδι εντριβής για κρυολόγημα. 

Φωτεινή Δάρρα: Η όμορφη ερμηνεύτρια αποκαλύπτει ένα διαφορετικό προφίλ

Facebook ή twitter;

«Facebook. Το ξεκίνησα ερασιτεχνικά και έτσι παραμένει. Δεν είναι αυτό που θα λέγαμε αυστηρώς επαγγελματικό το προφίλ μου. Είναι προσωπικό, είμαι εγώ εκεί. Μάλιστα με βοηθάει ο ανιψιός μου που είναι 15 χρονών. Το Τwitter δεν ξέρω καν τι είναι. Είμαι άσχετη με την τεχνολογία.

Φύκια και μεταξωτές κορδέλες

Απροσδόκητες ιστορίες προσωπικής επιτυχίας, συστατικά εξωτικής προέλευσης, τυχαίες επιστημονικές ανακαλύψεις, καινοτόμα προιόντα. Η βιομηχανία της ομορφιάς γνώριζε πάντα πώς να αξιοποιεί στο έπακρο παρόμοιες ιστορίες.

Καισαρική τομή: πότε είναι απαραίτητη;

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σε καισαρική τομή κατά τη διάρκεια του τοκετού τους. Πόσο όμως απαραίτητη είναι η διαδικασία αυτή και σε ποιες περιπτώσεις επιβάλλεται;

Πώς λένε την ασπιρίνη στα κρητικά;

Είναι βιολογικό, φθηνό και 100% ελληνικό. Ένα νέο φάρμακο που αντιμετωπίζει την κοινή γρίπη και ανακουφίζει από το κρυολόγημα, σχεδίασαν και παρασκεύασαν καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Χίλιες Και Μια Νύχτες........στην Αραβία

Οι γυναίκες στην Ανατολή,αν και πολύ περιορισμένες σε επιλογές,και μονίμως καλυμμένες με τσαντόρ και μπούργκα,δεν παύουν να έχουν την ανατολίτικη εξωτική ομορφιά.Κάποιες κοπέλες μας το αποδεικνύουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...