Do it like Marc

Μέχρι σήμερα τα ανομοιόμορφα και άκομψα βγαλμένα φρύδια, η αισθητή λιπαρότητα στην ζώνη Τ του προσώπου και το φριζάρισμα στα μαλλιά αποτελούσαν το χειρότερο εφιάλτη κάθε γυναίκας που ενδιαφέρεται για την εμφάνισή της.
Από σήμερα το ένα από αυτά τα τρία,  πάντα με τις ευλογίες του Νεουορκέζου γκουρού της μόδας Marc Jacobs, μετακομίζει από τη λίστα με Don’t στη λίστα με τα Do αποτελώντας το πιο hot beauty trends της νέας σεζόν. Τα μοντέλα στο Marc by Marc Jacobs's Spring 2011 show ποζάρουν χωρίς άγχος και ενοχές με εντυπωσιακά big hair με stylish όγκο και σαφείς αναφορές στο θρυλικό Studio 54 των 70s.  Κόντρα στα μέχρι τώρα frizz ease δεδομένα με μια στρατιά «επιθετικών» προϊόντων κατά του φριζαρίσματος το concept του σχεδιαστή φαντάζει ιδιαίτερα τολμηρό. Εσείς δείξτε την απαραίτητη αποφασιστικότητα και οπλιστείτε με beauty φαντασία τολμώντας την πιο funky τάση της άνοιξης.
Get the Frizzy look
• Αν είστε αρκετά τυχερή και διαθέτετε μια ρετρο κουπ με φυσικό φριζάρισμα ψεκάστε τα μαλλιά σας με μια μη λιπαρή λοσιόν για extra όγκο στις τούφες αλλά και τις ρίζες και λεία υφή ακριβώς όπως έκανε ο hair expert Guido Palau στο σόου του Marc Jacobs.
• Αν έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά  έχετε προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους τύπους μαλλιών καθώς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να χτενίσετε με μια φαρδιά βούρτσα όλες τις μπούκλες αφού όμως πρώτα τις έχετε «περάσει» με ελάχιστη ποσότητα από έναν ειδικό αφρό φορμαρίσματος για όγκο.
• Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και η τρίχα σας 100% ίσια ξεχωρίστε και στερεώστε φαρδιές νωπές τούφες σε XL ρόλει τα οποία θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια στεγνώστε τις με ένα σεσουάρ σε μεσαία σκάλα θερμοκρασίας, «λύστε» προσεχτικά τις μπούκλες και χτενίστε τις με μια λεπτή χτένα ώστε να αποκτήσουν έντονο φριζάρισμα και σέξι όγκο.
• Και στις τρεις περιπτώσεις εξασφαλίστε την long lasting διάρκεια του χτενίσματός σας με άφθονη λακ.



www.myself.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...