Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!

Κόκκινα εσώρουχα: Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.

Τα αντισυλληπτικά χάπια αδειάζουν το γυναικείο σώμα από σημαντικές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά!

Γυναίκες που χρησιμοποιούν ορμονικές αντισυλληπτικές μεθόδους παρουσιάζουν σημαντικά μειωμένα επίπεδα απαραίτητων, για τον οργανισμό, βιταμινών και αντιοξειδωτικών, εν συγκρίσει με γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν τέτοιου είδους φάρμακα, έδειξε μελέτη που προέρχεται από την κλινική Μαιευτικής και Γυναικολογίας του τμήματος Ιατρικής Albert Einstein στο νοσοκομείο Bronx-Lebanon.

Γιατί αγαπάμε λάθος άτομα: Η αλήθεια είναι... μέσα μας

 Οι βαθύτερες αιτίες των λανθασμένων ερωτικών επιλογών μας, βασίζονται κατά κύριο λόγο σε μια παραλλαγή του οιδιπόδειου συμπλέγματος, η οποία προκύπτει από την στέρηση αγάπης που πιθανώς βιώσαμε στην παιδική ηλικία, λένε οι επαΐοντες.

Ζλάτα η Απίθανη – Γυναίκα λάστιχο!


Δικαίως η Ζλάτα έχει τον τίτλο " Θεά της Ευλιγισίας"Δεν χρειάζονται λόγια, παρακολουθήστε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

99 Πιο Σέξυ Γυναίκες (99 pics)

99. Minka Kelly

TOXIC ΠΕΟ..PLE 2ο (Τύπος Γ και Δ)

Ο Μαμάκιας

Τύπος Γ και Δ
Ο μαμάκιας τώρα είναι περίπτωση. Μουλωχτή.
«Σάλιες» τους λέω εγώ γιατι θέλουν να τους τα σκουπίσεις.
Ο μαμάκιας δεν είναι απαραίτητα ο Βογιατζής που φοβαται να κολυμπήσει στα βαθιά, αλλά αυτός που δεν θέλει με τίποτα να αναλάβει ευθύνες. Που μονίμως κάνει γκάφες, που πάντα μα πάντα θα κάνει κάτι στραβό και τρέχεις εσύ να σώσεις τα ασυμμάζευτα.
Από το να ξεχάσει να πληρώσει λογαριασμό μέχρι να βάλει φωτιά στο σπίτι επειδή αποκοιμήθηκε την ωρα που μαγείρευε.

Κτιστοί πάγκοι παντού

Ένας κτιστός πάγκος μπορεί να αποτελέσει το βασικό έπιπλο σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, εσωτερικό ή εξωτερικό. Σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στιλ, θα αναλάβει όποιο ρόλο του αναθέσουμε: τραπέζι φαγητού, πάγκος εργασίας, μπαρ για τους φίλους, διαχωριστικό πάσο ή και όλα αυτά συγχρόνως!
Μια ιδέα που μπορεί να προσαρμοστεί θαυμάσια σε εσωτερικούς, ημιυπαίθριους ή εξωτερικούς χώρους. Πολύχρωμες ψηφίδες καλύπτουν το κτιστό πάσο δίνοντάς του τη χαρούμενη όψη που ταιριάζει σε ένα στοιχείο προορισμένο να προσελκύσει γύρω του όλη την παρέα.  

50 (απίθανοι) τρόποι για να κάνετε οικονομία

«Όλα αυτά τα κάναμε και πριν τη μείωση μισθών. Κάτι άλλο δεν υπάρχει;» σχολίαζε αναγνώστρια του in2life πριν από λίγους μήνες, στο κομμάτι “50 tips και tricks για οικονομία”. Φυσικά και υπάρχει. Πάντα θα υπάρχει. Αρκεί να βάλουμε στην άκρη το νεοελληνικό σύνδρομο «έχω (και το δείχνω) άρα υπάρχω» –που όλοι λίγο πολύ κουβαλάμε– και να σκεφτούμε λίγο, ή πολύ, πρακτικά.

Top-5 Τροφές Με Χαμηλά Λιπαρά!

Έχεις βάλει στόχο να κατέβεις νούμερο στο τζιν; Κι εγώ το ίδιο. Εκτός από τη γυμναστική, υπάρχουν και τροφές που περιέχουν τις γνωστές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που είναι πολύτιμα για τον οργανισμό μας. Αυτά είναι τα γνωστά φυτοχημικά, τα οποία προστατεύουν τον οργανισμό από καρδιακά νοσήματα και καρκίνο.

Πάμε να δούμε το Top-5 των φρούτων και λαχανικών...

Λατρεμένο Θαλασσί

Αυτό το καλοκαιρινό χρώμα, είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά. Οι γαλαζοαίματοι, δεν το επέλεξαν τυχαία για να χαρακτηρίσουν με αυτό το υγρό που τρέχει στο σώμα τους. Πολλοί οίκοι το έχουν στα logo τους με πρώτο-πρώτο τον Tiffany’s

TOXIC ΠΕΟ..PLE 1ο (Τύπος Α και Β)

Αυτό θα φορέσεις για να βγούμε? Να σε κοιτάει ο κάθε μαλάκας και να τον παίξει σπίτι του μετά? Ξέχνα το.»
Κοιτάς το -πραγματικά- απλό μπλουζάκι με V κόψιμο, και αναρωτιέσαι πόσες φορές τον έχει παίξει αυτός τελικά στη ανάμνηση μιας κοπέλας που έσκυψε στον δρόμο, ή στο ξεκούμπωτο κουμπί μιας συναδέλφου.

Κηπουρική σε δοχεία

Οι επαγγελματίες κηποτέχνες, και όχι μόνο, λατρεύουν την κηπουρική σε δοχεία (γλάστρες, ζαρντινιέρες, πιθάρια πιατέλες κτλ.) για την ευελιξία που τους δίνει στη κατασκευή ενός κήπου.

6 τρόποι για να μάθεις να λες ΟΧΙ

Μόλις γύρισες από τη δουλειά, τα πιάτα στοιβάζονται στον νεροχύτη σου, θέλεις να λουστείς και πρέπει να βγάλεις βόλτα τον σκύλο, αλλά η φίλη σου επιμένει ότι να συναντηθείτε για ν' αναλύσετε -για ακόμη μία φορά- τις λεπτομέρειες του πρόσφατου χωρισμού της. Έτσι δεν έχεις άλλη επιλογή... ή μήπως έχεις;

Σχεδιάστρια μόδας: «Η Τζούλια με εξαπάτησε»

Οι περιπέτειες για την Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχουν τελειωμό. Η Δήμητρα Κολέλη, γνωστή σχεδιάστρια στη Θεσσαλονίκη, κατηγορεί την persona ότι της έχει κλέψει ρούχα. Το story έχει ως εξής:

Τι αποκαλύπτουν τα κοσμήματα

Ακριβά ή προσιτά, απλά ή περίτεχνα, οικογενειακά κειμήλια ή συμβολικά δώρα αγάπης, τα κοσμήματα, είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών και έχουν τη δική τους «γλώσσα». Αν τη γνωρίσουμε, θα μάθουμε πολλά για τον χαρακτήρα μας. 

Στομαχικές ενοχλήσεις και διατροφικές αλλαγές

Οι έντονοι ρυθμοί, οι αυξημένες υποχρεώσεις και το άγχος που προκαλούν αυτές οι καταστάσεις πολλές φορές μας δημιουργούν μια δυσάρεστη αίσθηση στο στομάχι. Έντονες ενοχλήσεις, πόνοι, κάψιμο, δυσάρεστο αίσθημα πληρότητας που δεν σας επιτρέπει να τερματίσετε το γεύμα.

Cunnilingus….χωρίς στραμπούληγμα της γλώσσας.

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Μελέτη-Χατζηβασιλείου: Σφάξιμο με το μπαμπάκι!

«Δεν με αφορά το ''Dancing With the Stars''! Ούτε τα γόνατά μου χρειάζονται άλλο ζόρι -αρκεί το βόλεϊ- ούτε η φιλανθρωπία μου κλακέτες και κλακαδόρους», είχε γράψει προ ημερών η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο twitter της, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του «Dancing With the Stars», όπως είχε ακουστεί.

10 λόγοι για να χαίρεσαι που είσαι single!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ...;

-  ενώ η φίλη σου η Νάνσυ έχει σχέση με ένα καταπιεστικό τύραννο, η ξαδέλφη σου παντρεύτηκε τον πιο βαρετό άνθρωπο του πλανήτη και η συνάδελφός σου η Έλσα δεν προλαβαίνει να αγοράζει χαρτομάντιλα κάθε φορά που μιλάει για το φίλο της, πάντα, μα πάντα,

-  εσύ είσαι η καημένη της υπόθεσης που όλοι λυπούνται γιατί είσαι τόσο μόνη τώρα τελευταία. Και όμως οι single μέρες σου μπορεί να είναι οι πιο συναρπαστικές όλων!

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ : Χείλη!

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ : Χείλη!
Δυνατές και ζωντανές είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ για φέτος την άνοιξη! Παίξε λοιπόν με τα χρώματα και δημιούργησε μοναδικά looks που θα απογειώσουν όχι μόνο το στυλ αλλά και τη διάθεσή σου.

Διακόσμηση: Μόδα για το σπίτι

Η οικία μας είναι γένους θηλυκού! Φυσικό είναι λοιπόν, να ενδιαφέρεται για το τι..."φοράει" και να θέλει να δείχνει όμορφη και ανανεωμένη! Και αν υποθέσουμε ότι τα αξεσουάρ της είναι τα φωτιστικά, τα διακοσμητικά, και τα έπιπλα, τότε η κύρια ένδυσή της είναι, φυσικά, τα υφάσματα που θα επιλέξουμε για αυτή!

Πώς να καλλιεργήσετε κρόκους

Ο κρόκος είναι ένα πολύ δημοφιλές λουλούδι των κήπων καθώς είναι ένα από τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη και σηματοδοτούν το τέλος του χειμώνα. Τα φυτά του κρόκου είναι σχετικά μικρά φτάνοντας τα 10-15 εκατοστά ύψος (ανάλογα με την ποικιλία). Τα φύλλα τους μοιάζουν με φύλλα από γρασίδι, συνήθως με μια λεπτή ρίγα στη μέση.

Σύγχρονοι Ρωμαίοι και Ιουλιέτες «κρεμιούνται» στη Βερόνα

Ένας σύγχρονος Ρωμαίος παντρεύτηκε επιτέλους το κορίτσι του την Δευτέρα, όταν η πόλη της Βερόνα, στην βόρεια Ιταλία, εγκαινίασε το μπαλκόνι, πάνω στο οποίο η Ιουλιέτα μαράζωνε για τον αγαπημένο της, ως χώρο για γάμους.

Ισορροπημένη και πλήρης διατροφή για γερά οστά

Τα οστά είναι ένας ζωντανός ιστός που καθημερινά χτίζεται και αποδομείται στον οργανισμό μας. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να υπάρχει ένα θετικό ισοζύγιο, ώστε να υπερτερεί ως σχηματισμός νέου οστού. Διαφορετικά, εάν η αποδόμηση υπερτερεί, οδηγούμαστε στην οστεοπόρωση.

SIMPLE CHIC

Το χωλ, με την έννοια του μικρού δωματίου-προθαλάμου, έχει εκλείψει από τη συντριπτική πλειοψηφία των νέων διαμερισμάτων, λόγω έλλειψης τετραγωνικών.

Ο στοματικός έρωτας και το ταγκό

Από πολλά ζευγάρια, το στοματικό sex θεωρείται ότι είναι το πρελούδιο μιας πραγματικά απολαυστικής ερωτικής πράξης. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει άντρα που να μην το επιζητεί, όπως άλλωστε και γυναίκα που να μην το λαχταράει.
Από την άλλη όμως πλευρά, από την πλευρά δηλαδή αυτού που το προσφέρει, κάποιες φορές ακούω μια απροθυμία, που συνήθως είναι συνυφασμένη είτε με την περιποίηση της περιοχής, είτε με το συναίσθημα «βαρέθηκα μόνο να δίνω...»

Bio αντιγηραντικό Serum με αντιοξειδωτικό Acai

Για τα σέρουμ σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Ήρθε η ώρα να σας πούμε για ένα αντιγηραντικό σέρουμ με συμπυκνωμένα βότανα του Αμαζονίου, που κοστίζει μόνο 26,90 Ευρώ.
Ιδανικό αν θέλετε να:  παρέχετε βαθειά ενυδάτωση, άμεση αναζωογόνηση των κυττάρων.
Ιδανικό για: όλους τους τύπους δέρματος.

Γνωρίστε τα λουλούδια από λατέξ.

Οι ανθοδιακοσμητές λένε ότι τώρα πια είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται τεχνητά λουλούδια σε συνθέσεις, από το να ψάχνει κανείς να συλλέξει φρέσκα λουλούδια από τον κήπο του κάθε πρωί. Φυσικά δεν μιλούν για τα δύσκαμπτα πλαστικά λουλούδια του παρελθόντος, αλλά για λουλούδια φτιαγμένα από λατέξ τα οποία έχουν αλλάξει δραματικά την βιομηχανία τεχνητών λουλουδιών τα τελευταία χρόνια.

Οι ανοιξιάτικες αλλεργίες προσβάλουν και τα κατοικίδια μας.

Όπως ξέρουμε από την ανθρώπινη εμπειρία, ότι παρατηρείται μια αύξηση στις αλλεργίες την άνοιξη που η γύρη και άλλοι αλλεργιογόνοι παράγοντες βρίσκονται σε έξαρση, έτσι και τα ζώα παρουσιάζουν ανοιξιάτικα αλλεργικά συμπτώματα. Αν και περιπτώσεις όπως ή ωτίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα είναι σχετικά συνηθισμένες στους σκύλους, τελευταίες έρευνες έχουν δείξει πως και οι γάτες υποφέρουν από αλλεργίες.

Έρωτας = χημεία ;

Ένας φίλος μου είπε, ότι ο έρωτας είναι ένας τύπος από την χημεία…
…που αν περάσει το πρώτο 18μηνο, αυτός ο τύπος χάνεται!
Σκέπτομαι… Ναι, ωραία, είναι χημεία…, συμφωνώ απόλυτα!
Και μάλιστα μια χημεία που όταν βρεις το άλλο μισό του τύπου, μπορεί να προκαλέσει μια τρομερή έκρηξη από συναισθήματα .

LOW COST-BIG STYLE ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Άλλο ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε υπέροχα το σπίτι μας χωρίς να ρημάξουμε το τραπεζικό μας λογαριασμό.

Ωκεανός σε μπουκάλι, κατασκευή για παιδιά

Μπορείτε να έχετε έναν ωκεανό στο σπίτι σας, ακόμα κι αν δεν πάτε στην παραλία. Δείτε εδώ πως θα φτιάξετε τον δικό σας μοναδικό ωκεανό σε ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού. Φτιάξτε το και βάλτε το στην πιο όμορφη θέση και φωνάξτε τους φίλους σας να το θαυμάσουν και να σας καμαρώσουν. 

Τα ταμπού της κρεβατοκάμαρας

Εάν κάτι είναι ταμπού στην ερωτική πράξη, μάλλον θα του αρέσει. Εάν πρόκειται για μια στάση διαφορετική από την συνηθισμένη ιεραποστολική, κι αυτό είναι πολύ πιθανό να του αρέσει. 
Οι άντρες συνήθως όταν κάνουν έρωτα, μοιάζουν με τα μικρά παιδιά. Τις περισσότερες φορές τους αρέσει το παιχνίδι της πρόκλησης και οι καταστάσεις που οδηγούν έξω από τα καθιερωμένα όρια.

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: διάκριση από τους Young Global Leaders

Τη Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενέταξε μεταξύ των Young Global Leaders για το 2011 το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum -WEF), που διοργανώνει τις Συνόδους Ηγετών στο Νταβός.

Bio Έλαιο Αγριο Τριαντάφυλλο για τέλειο δέρμα

Bio Έλαιο Αγριο Τριαντάφυλλο 50 ml 
από Karawan authentic
Ιδανικό αν θέλετε : νεανική λάμψη, το έλαιο από  άγριο τριαντάφυλλο αναγεννά, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα.

Ιδανικό για: για κανονικό, ξηρό έως πολύ ξηρό, ώριμο δέρμα.

Δήμητρα Αιγινίτη: άλλαξε look

«Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά μου και δεν έχω πρόβλημα να «παίζω» κάθε φορά με το μήκος τους. Έξαλλου πριν από δύο χρόνια είχα τολμήσει να τα κοντύνω τελείως, υιοθετώντας  αγορίστικο look» εξηγεί στο ΟΚ! η Δήμητρα Αιγινίτη που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν από το καλοκαίρι.

WALLTATOO ΣΤΗ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

΄Ενα walltatoo ή ένα wall sticker αν προτιμάτε αυτό τον όρο, μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και τον πιο απλά διακοσμημένο χώρο. 

Η υγεία των νυχιών και πώς να την αποκτήσετε

Η γυναικεία καθημερινότητα πολλές φορές ταλαιπωρεί τα νύχια μας. Ωστόσο, νύχια φθαρμένα και απεριποίητα δεν ταιριάζουν στην σύγχρονη Εύα. Προνοήστε λοιπόν να έχετε περιποιημένα και άψογα νύχια ακολουθώντας μερικούς βασικούς κανόνες.

Συνθέσεις με μεταξωτά λουλούδια

Σε όλους μας αρέσουν τα φυσικά χρώματα και η ζωντάνια που έχουν τα φρέσκα λουλούδια. Σε πολλές περιπτώσεις όμως δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να στολίσουμε το σπίτι μας. Μπορούμε όμως να τα αντικαταστήσουμε με τεχνητά λουλούδια, που είναι πιο ανθεκτικά και πιο εύκολα στη χρήση από τα φυσικά. Δείτε πως μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια σύνθεση από μεταξωτά λουλούδια που θα φτιάξετε μόνοι σας.

Ο δεκάλογος του τέλειου sex

Μπορεί να περνάς μαζί του όμορφες στιγμές, μπορεί η παρουσία του να σε γεμίζει ασφάλεια, μπορεί και να σε κολακεύει το ενδιαφέρον του. Αν όμως δεν σας ικανοποιεί στο sex, φιλενάδα φοβάμαι ότι έχουμε θέμα για συζήτηση.

Conditioners. Μύθοι και πραγματικότητα

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 69% των Ελληνίδων που ρωτήθηκαν δηλώνουν ότι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν conditioner. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουμε τους μύθους από την πραγματικότητα!

Μεγάλο στήθος; Κερνάει το κατάστημα!

Μια πρωτότυπη πρόκληση για να προσελκύσει πελάτες βρήκε ένα μπαρ στην Σιγκαπούρη, το οποίο προσφέρει δωρεάν ποτά στις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Συγκεκριμένα, όσο πιο μεγάλο το στήθος, τόσο περισσότερα δωρεάν ποτά δικαιούται η κοπέλα που της ανήκει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...