Δήμητρα Αιγινίτη: άλλαξε look

«Μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά μου και δεν έχω πρόβλημα να «παίζω» κάθε φορά με το μήκος τους. Έξαλλου πριν από δύο χρόνια είχα τολμήσει να τα κοντύνω τελείως, υιοθετώντας  αγορίστικο look» εξηγεί στο ΟΚ! η Δήμητρα Αιγινίτη που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν από το καλοκαίρι.

Το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση της αποκλειστική συνέντευξης της στο OK! για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αντώνη Σρόιτερ, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε την 32χρονη δημοσιογράφο στο Μαρούσι με νέο πιο κοντό look στα μαλλιά της, με επιρροές από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και  ανανεωμένη μελιά απόχρωση με ανταύγειες.
Η ίδια, σταθερή στις προτιμήσεις της, επισκέφθηκε το κομμωτήριο Psarrou στο Μαρούσι  όπως συνηθίζει τα τελευταία έξι χρόνια. Αμέσως  μετά, συνεπής στις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις της, κατευθύνθηκε στην εφημερίδα Πρώτο θέμα όπου εργάζεται. Το Σαββατοκύριακο που ακόλουθησε κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής γευμάτισε με φίλες της στη Βάρκιζα.
Πηγή: ΟΚ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...