Τα ταμπού της κρεβατοκάμαρας

Εάν κάτι είναι ταμπού στην ερωτική πράξη, μάλλον θα του αρέσει. Εάν πρόκειται για μια στάση διαφορετική από την συνηθισμένη ιεραποστολική, κι αυτό είναι πολύ πιθανό να του αρέσει. 
Οι άντρες συνήθως όταν κάνουν έρωτα, μοιάζουν με τα μικρά παιδιά. Τις περισσότερες φορές τους αρέσει το παιχνίδι της πρόκλησης και οι καταστάσεις που οδηγούν έξω από τα καθιερωμένα όρια.
Εάν έχεις καταφέρει να φτάσεις σε αληθινή και πραγματική επικοινωνία με το σύντροφό σου, τότε είναι πολύ πιθανό να τολμήσει να σου εκμυστηρευτεί τις μυστικές του φαντασιώσεις.
Στην περίπτωση όμως που η σχέση σας δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένη, αυτός θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τις επιθυμίες του, ιδιαίτερα εάν νιώσει ότι μπορεί μια κίνησή του να βάλει τη σχέση σας σε δοκιμασία.
Εδώ λοιπόν, αρχίζει ο δικός σου ουσιαστικά ενεργητικός ρόλος.
Αφού έχεις πειστεί ότι αυτός ο άνθρωπος πραγματικά σου ταιριάζει, κι η παρουσία του σου αναστατώνει την λίμπιντο, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.
Υπάρχουν τρία ερωτικά μυστικά που θα τον απογειώσουν,  θα γκρεμίσουν τις επιφυλάξεις του και θα καταφέρετε να οδηγηθείτε σε στιγμές μοναδικές!
1ο ΜΥΣΤΙΚΟ : Ο άντρας είναι οπτικός τύπος
Υπάρχουν λοιπόν φορές, που του αρέσει να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει ένα show.
Αυτό μπορεί να σημάνει ότι θα του άρεσε να σε κοιτάει την ώρα που του χορεύεις  αισθησιακά, ενώ το κορμί σου απολαμβάνει τα ερωτικά σου χάδια.
Πολύ δε περισσότερο θα τον γοητεύσει ο ήχος της αναπνοής σου, οι αναστεναγμοί σου και κάποια λόγια ασυνήθιστα, ίσως και  …βρώμικα!

Αυτή σου η κίνηση, θα του αποδείξει ότι είσαι εξοικειωμένη με το κορμί σου, ενώ παράλληλα θα φανεί ότι δεν είσαι μια αγχωμένη σεμνότυφη, που φοβάται ν’ αφεθεί χαλαρή σε απολαυστικά συναισθήματα.
Να θυμάσαι ότι η δική σου συμπεριφορά, θ’ ανοίξει το δρόμο για τη δική του πρωτοβουλία…!
Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τυχόν ντροπές ή ενδοιασμούς και απολαύσεις τα αισθησιακά σου χάδια ή ακόμα εάν προσποιηθείς ότι από κάποια στιγμή και μετά χάνεσαι και δεν νιώθεις την ύπαρξή του στο χώρο, να είσαι σίγουρη ότι η πρόκληση θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του, βλέποντας ότι καθυστερεί η στιγμή  που επιτέλους θα μπορέσει κι αυτός ν’ αγγίξει το ζεστό κορμί σου.
2ο ΜΥΣΤΙΚΟ : Το πρωκτικό sex  
Αυτό είναι κάτι, που μπορεί να μην περνάει απ’ το μυαλό του κάθε συντρόφου, κατά τη διάρκεια των πρώτων παθιασμένων ερωτικών σας επαφών κι επί πλέον μπορεί να μην είναι κάτι που να θέλεις να δοκιμάσεις με κάποιο σύντροφο που ακόμη βρίσκεστε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας.
Αλλά αργά ή γρήγορα, όταν η σχέση θα ωριμάσει και θα ξεπεραστεί ο αρχικός ενθουσιασμός, η ερωτική σας επαφή θ’ αρχίζει να ρουτινιάζει  και να γίνεται μονότονη.
Σ’ αυτή λοιπόν τη φάση, είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να νιώσει έτοιμος για την αναζήτηση κάποιας ποικιλίας.
Ένας καλός σύντροφος βέβαια, θα πρέπει να ξέρει ότι πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι ευγενής, κι εάν διαπιστώσεις ότι προσπαθεί να κάνει κάτι χρησιμοποιώντας την δύναμή του, ζητήστε του να συγκρατηθεί. Ο οποιοσδήποτε νορμάλ σύντροφος, δεν μπορεί να απολαμβάνει αυτό που προκαλεί πόνο στον άλλο.  Και φυσικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, δεν υπάρχει μεγαλύτερο διεγερτικό από το να βλέπεις την ευχαρίστηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου.
Πάνω απ’ όλα λοιπόν, χαλαρώστε. Αυτό το σημείο, αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ερωτογενή περιοχή. Εάν το αποφασίσετε, πείσε τον εαυτό σου ν’ αφήσει τους ενδοιασμούς έξω από την κρεβατοκάμαρα κι άφησε το ένστικτό σου - που ζητά να ικανοποιήσει επιθυμίες - να σε οδηγήσει σε μονοπάτια, που ο σύντροφος της καρδιάς σου θέλεις να σου προσφέρει.

3ο ΜΥΣΤΙΚΟ :  Γίνετε κυριολεκτικά η γυναίκα των ονείρων του
Περίμενε να τον πάρει ο ύπνος και τότε κάνε την “επίθεσή” σου.
Πίστεψέ με, ανεξάρτητα από το πόσο βαριά κοιμάται, υπάρχει ένα ανυποψίαστο μέλος του σώματός του, που σίγουρα θα ζωηρέψει όταν το αγγίξεις όπως πρέπει...!
Τα χέρια ή τα χείλη σου, θα τον κάνουν να νοιώσει μια απίστευτα εξαιρετική εμπειρία.
Ακόμα κι αν δεν ξυπνήσει ολοκληρωτικά, σίγουρα θ’ αγαπήσει το προκλητικό όνειρό του και πάνω απ όλα τον κορυφαίο πρωταγωνιστή του, που φυσικά θα είσαι εσύ!
Εάν είναι αργά κι ο χώρος γύρω σκοτεινός και είναι πολύ νυσταγμένος, μπορεί να μην είναι σίγουρος για το που τελειώνει ο ύπνος και που αρχίζει η πραγματικότητα.
Άφησέ τον να γλεντήσει, αυτήν την νυσταλέα φαντασίωση.
Αναμφίβολα θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας και την επόμενη μέρα θα ξυπνήσει μ’ ένα χαμόγελο απίστευτης ικανοποίησης στο πρόσωπό του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...