ΠΟΡΝΟ: Οταν γίνεται... εθισμός!

Βλέπετε ταινίες πορνό; Οι περισσότεροι ναι αν και συχνά το αρνούνται. Είναι όμως το πορνό απιστία; Και τι γίνεται όταν πλέον καταντάει...εθισμός;
Είναι απιστία;Συνήθως το αρχικό κίνητρο είναι η περιέργεια ή η διασκέδαση. Συχνά όµως, χωρίς καν να το καταλάβει, ο θεατής εθίζεται στην πορνογραφία αναζητώντας. ολοένα και µεγαλύτερη ικανοποίηση, ρισκάροντας ακόµα και τη σχέση του.

Η Cher μιλάει για την αλλαγή φύλλου της κόρης της

Δεν είναι πια η Chastity, αλλά ο Chaz. Η Cher με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ Becoming Chaz στην εκπομπή του καναλιού της Oprah Winfrey Own, μίλησε για την αλλαγή φύλλου της κόρης της.

Ερεθιστικά tips για να ανάψει


Σκύψε να σου πω δυό φωνήεντα:Είσαστε έξω, με κόσμο γύρω σας και θέλεις πολύ μα πολύ να γυρίσετε σπίτι. στο αυτί του σαν να θέλεις να του πεις ένα μυστικό.

Ποιες διάσημες έχουν αληθινά και ποιες ψεύτικα χείλη; (Photos)

Πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε ποια γυναίκα έχει κανονικά και ποια ψεύτικα χείλη; Δείτε μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου και την αλήθεια για τα χείλη τους…

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Elvis Presley και Priscilla Beaulieu

Εκτός από βασιλικούς γάμους με γαλαζοαίματους και τιάρες, υπάρχει κι ένας άλλος γάμος που έμεινε στην ιστορία, με πρωταγωνιστή όχι έναν οποιονδήποτε βασιλιά αλλά Τον Βασιλιά.

Σελήνη κι ερωτικές σχέσεις 1ο μέρος

Συμβολίζει τον ψυχισμό και την υποσυνείδητη πλευρά
Αμέτρητα ποιήματα έχουν γραφτεί για τη χάρη της. Πολυαγαπημένη, πολυτραγουδισμένη,  συνδέεται με το υποσυνείδητο και συμβολίζει τη θηλυκή αρχή της δημιουργίας του κόσμου. Αιώνια αγαπημένη του Ήλιου, καταδικασμένοι να ζουν ξεχωριστά αλλά πάντα στενά και άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Δείτε την Pippa «λιώμα» από το ποτό τυλιγμένη με χαρτί τουαλέτας

Ήταν το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο λίγα στον γάμο του William και της Kate. Η αδελφή της νύφης Pippa Middleton, που ήταν και κουμπάρα μαζί με τον Harry, έκανε τα φλας των φωτογράφων να «πάρουν φωτιά» μόλις βγήκε από το Westminster Abbey για να βοηθήσει την αδελφή της να κατεβεί από την λιμουζίνα.

Μακιγιάζ: Συλλογή MAC Fashion Flower Καλοκαίρι 2011

Μια νέα συλλογή μακιγιάζ λανσάρει η εταιρία MAC με τίτλο Fashion Flower!

Τα λουλούδια εκτός από την μόδα, φέτος εμπνέουν και τον κόσμο του μακιγιάζ.

Έτσι η MAC που πάντα πρωτοπορεί στις συλλογές της, δημιούργησε μια σειρά καλλυντικών που θυμίζει ένα μπουκέτο λουλούδια.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το κραγιόν aqua-green!
Θα τολμούσες να φορέσεις μια τέτοια απόχρωση κραγιόν;

Δες την συλλογή MAC Fashion Flower Καλοκαίρι 2011,στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Απιστες, οι γυναίκες που έχουν θέσεις "εξουσίας"!

Οι γυναίκες σε θέσεις εξουσίας έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους άντρες συναδέλφους τους να είναι άπιστες, επειδή η οξυμένη αυτοπεποίθηση αποτελεί ισχυρότερο παράγοντα απιστίας απ’ ό,τι το φύλο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Κate Middleton: Μια Δούκισσα φοράει ZARA

Την έχουμε ήδη χειροκροτήσει επανειλημμένα για τις στυλιστικές της επιλογές. Ο λόγος για την Kate Middleton η οποία την Παρασκευή,  μπήκε στο Westminster Abbey σαν ένα απλό κορίτσι, και βγαίνοντας  από αυτό, είχε μεταμορφωθεί σε μια απλή Δούκισσα! Μια ημέρα λοιπόν μετά από τον  «γάμο του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε,  η Kate Middleton αποδεικνύει ότι παραμένει ένα απλό και φρέσκο κορίτσι

Απλά ακαταμάχητη!!

Η Κίρα Νάιτλι μιλάει για την τρίτη, κατά σειρά, συνεργασία της με τον οίκο Chanel ως πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος Coco Mademoiselle.

Milan Fashion Week: στο show του οίκου Gucci

Πολυτέλεια, film noir γοητεία και τολμηρή χρωματική παλέτα για το Χειμώνα του 2011
Πολυτελής, χρωματιστή, ειδικά επεξεργασμένη γούνα σχεδόν σε κάθε outfit, μεγάλες δόσεις διαφάνειας, ανδρικές πινελιές, γυαλιστερό δέρμα και μυστηριώδη, πλατύγυρα καπέλα με φτερά προσδίδουν κινηματογραφική γοητεία και αέρα μιας άλλης, περισσότερο glamorous, εποχής στη συλλογή του οίκου Gucci για τον επόμενο χειμώνα. Η Frida Giannini φλερτάρει έντονα με την υπερβολή, καταφέρνει όμως να παραμείνει εντός των αποδεκτών ορίων.

Πι ...αστα τα μαλλάκια σου ...

Δέσε τον φιόγκο!!!
Βασική προϋπόθεση γι'αυτό το look είναι να έχεις αρκετά μακριά μαλλιά και με ένα σχετικό όγκο. Το μάκρος δεν μπορούμε να σου πούμε πως να το αποκτήσεις σε χρόνο dt αλλά τον όγκο ναι!

Πόνοι μέσης; Top 10 συμβουλές ανακούφισης

Ελαφρύ σκύψιμο μπροστά, τα χέρια πίσω στη μέση και μορφασμός πόνου στο πρόσωπο. Σας θυμίζει κάτι; Κάποια στιγμή οι περισσότεροι ενήλικοι αισθάνονται την επώδυνη «προδοσία» της μέσης τους. Στο 95% των περιπτώσεων, ο πόνος εξαφανίζεται μέσα σε 6 εβδομάδες χωρίς ιδιαίτερη θεραπεία. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε 10 βασικά πράγματα που θα σας ανακουφίσουν.

Διακόσμηση: Προσκεφάλι στο όνειρο

Αν είστε από τους τυχερούς που έχετε επιλέξει ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι μπορείτε με μια εύκολη και όχι ιδιαίτερα ακριβή κατασκευή να του αλλάξετε εντελώς χαρακτήρα. Συνήθως ο χώρος του τοίχου που βρίσκεται πάνω από το κεφαλάρι αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για τη διακόσμησή του.

Κατακράτηση υγρών; Όχι πια!

Πολλές φορές ο δείκτης της ζυγαριάς ανεβαίνει ανεξήγητα, ενώ διαπιστώνεις ένα περίεργο πρήξιμο και βάρος σε πόδια, χέρια ή/και κοιλιά. Δεν είναι τίποτα, απλώς ηκατακράτηση έχει γίνει η νέα σου φίλη. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα φουσκώνει τοπικά, λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης υγρώνστο κυκλοφορικό σύστημα ή στους ιστούς του σώματος.

«Διατροφική» περιποίηση: Γυναικεία Υπόθεση!

Η ισορροπημένη  διατροφή σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής δύναται να επιδράσουν θετικά τόσο στην υγεία μιας γυναίκας όσο και στην διατήρηση της φρεσκάδας της, της σιλουέτας, της ομορφιάς αλλά και της νεανικότητάς της.
Εάν σας ενδιαφέρει η υγεία και εμφάνισή σας, τότε διαβάστε ποια είναι τα σημαντικότερα θρεπτικά συστατικά για την υγεία και την ευεξία μίας γυναίκας. Γιατί και η ¨διατροφή¨ είναι γένους θηλυκού!

Καλλιεργήστε φύτρα

Τα φύτρα είναι νεαροί βλαστοί που βγαίνουν από διάφορους καρπούς και σπόρους και εμπλουτίζουν τη διατροφή σας με πολλά θρεπτικά συστατικά σε επαρκείς ποσότητες. Είναι από τα πλέον ισορροπημένα και υγιεινά τρόφιμα της διατροφικής αλυσίδας. Αν και μπορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα στο εμπόριο, είναι προτιμότερο να τα παρασκευάσετε μόνοι σας στο σπίτι.

Υπάρχει καριέρα και μετά τα πενήντα

Η εργασία χρόνια δεν κοιτά

Αν ρίξετε μια ματιά στις αγγελίες εύρεσης εργασίας, θα διαπιστώσετε πως σε πολλές περιπτώσεις οι εργοδότες θέτουν πολύ συγκεκριμένα όρια ηλικίας. «Ζητούνται νέοι ως 30 ετών» είναι μια συνήθης φράση, τυπωμένη στις εφημερίδες.

Γνώρισε τη νέα it- bag του οίκου Gucci

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει τις Snaffle Bit Bags, μία σειρά από τσάντες, φτιαγμένες στο πνεύμα της συλλογής που δημιούργησε για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011 η Frida Giannini, όπου η παράδοση συναντάει την καινοτομία. Οι folk επιρροές, η αριστοτεχνική κατασκευή της, μαροκινές επιρροές, και τα πολύτιμα, χειροποίητα επεξεργασμένα υλικά συνθέτουν τη νέα, iconic τσάντα.

Ο Θρόνος της Caspani

Αν και το γκλάμουρ με έπιπλα νέο-μπαρόκ και νέο-ροκοκο είναι αρκετά δημοφιλή εισάγοντας μια πολυτέλεια προσαρμοσμένη στον μοντερνισμό της εποχής, οι πολυθρόνες της Ιταλικής εταιρίας Caspani είναι ίσως από τις πιο ακραίες εκδηλώσεις της πολυτέλειας μέσα από έπιπλα.

Γιόγκα για γερή καρδιά

Οι συστηματικές ασκήσεις γιόγκα μπορούν να μειώσουν στο ήμισυ τα επεισόδια καρδιακής αρρυθμίας στους ασθενείς που υποφέρουν από ανωμαλία στις καρδιακές συστολές, υποστηρίζει αμερικανική μελέτη που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε συνέδριο καρδιολογίας στη Νέα Ορλεάνη.

Flora by Gucci Eau Fraiche

H ανοιξιάτικη εκδοχή του δημοφιλούς αρώματος

Ένα ακόμη γυναικείο άρωμα προστίθενται στην οικογένεια Flora by Gucci. Το λουλουδάτο Flora by Gucci Eau Fraiche, που σχεδιάστηκε από την διευθύντρια δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Frida Giannini, συνεχίζει την αρωματική παράδοση του οίκου μετά το ομώνυμο Eau de Toilette και το Eau de Parfum με μια ρομαντική λουλουδάτη σύνθεση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Τα 8 Μυστικά της φόρμας

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο να αφιερώσουμε στην -απαραίτητη πια- γυμναστική. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα δίναμε τα πάντα προκειμένου να κάνουμε τo χρόνο που μας απομένει για να ασκηθούμε όσο το δυνατόν ευεργετικότερο για το σώμα μας.



Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τα 8 μεγάλα μυστικά του fitness που θα απογειώσουν τις προσπάθειες μας να γίνουμε όμορφες εύκολα και γρήγορα.

Νυφικό μακιγιάζ

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις που να προσανατολιστείς όταν σκέφτεσαι το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις την πιο εντυπωσιακή μέρα της ζωής σου!
Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι αποχρώσεις που θα σου χαρίσουν το μακιγιάζ των ονείρων σου την πιο τέλεια μέρα της ζωής σου και λάμψε σαν άλλη Κέιτ Μίντλετον.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Η JLo λέει: "I'm into you" με ολοκαίνουριο video clip!

 Αναμφισβήτητα είναι η χρονιά της Jennifer Lopez! Πολύ ανανεωμένη μας ξεσηκώνει με τους φετινούς της ρυθμούς! Μετά το On the floor, τώρα τραγουδάει το Ι'm into you!

Το βίντεο μεταδόθηκε πρώτα από το "Τoday" show όπου η Jennifer ήταν καλεσμένη!

Δες το και άνοιξε το volume του υπολογιστή σου!

Βλεφαρίδες... κάγκελα! Τι είναι; Πώς θα τις φορέσουμε;

Η αγορά μιας μάσκαρα είναι από τις πιο σημαντικές μας: ψάχνουμε εναγωνίως μέχρι να βρούμε αυτή που θεωρεί η κάθε μια από εμάς ιδανική. Να δώσει όγκο αλλά όχι τόσο ώστε να φαίνονται οι βλεφαρίδες κολλημένες, να τις διαχωρίζει αλλά προτίστως να δίνει καμπύλη, η οποία καμπύλη να είναι εμφανής και πολλά ακόμη τέτοια.

Νέες θεραπευτικές εξελίξεις για την ωχρά κηλίδα

Εμπλουτίζεται το φαρμακευτικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση των παθήσεων που προκαλεί η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

Ένα φάρμακο που έχει εγκριθεί για δύο οφθαλμικές παθήσεις, το Lucentis, έλαβε πρόσφατα από τoν Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων θετική γνωμοδότηση και για το οίδημα που οφείλεται σε θρόμβωση της κεντρικής φλέβας του αμφιβληστροειδούς.

Όταν ο Θεός έπλασε την γυναίκα...

Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν μέχρι αργά την 6η ημέρα.
Ένας άγγελος πλησίασε και είπε: "Γιατί σπαταλάς τόσο πολύ χρόνο γι' αυτή?" 
Και ο Κύριος απάντησε:
"Ξέρεις πόσες προδιαγραφές πρέπει να πληρεί για να την τελειοποιήσω ?"

Δώστε ζωή στα παλιά και ξεχασμένα κοσμήματα!

Πολλές από εμάς κρατάμε στα συρτάρια μας παλιά κοσμήματα δικά μας ή ακόμη και οικογενειακά κειμήλια. Ίσως και η χρηματική αξία τους να μην είναι τόσο μεγάλη όσο η συναισθηματική.

Ένα κόσμημα ή ένα παλιό ρολόι ,μπορεί να κουβαλάει μια ολόκληρη ιστορία, αλλά και τόσες αναμνήσεις, ώστε για μας να είναι πολύτιμο!

Αξίζει λοιπόν κάποια από αυτά τα ξεχασμένα κοσμήματα,να βγουν από τα συρτάρια και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία;

Το σεξ ή το συναίσθημα μας οδηγεί στο γάμο;

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν το σεξ ή το συναίσθημα σας οδηγούν στα σκαλιά της εκκλησίας; Αν ναι σκεφτείτε τι σας επηρέασε στην απάντηση που δώσατε. Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, σημαντικός παράγοντας, που επηρεάζει την απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι πρωτίστως η ηλικία των ερωτηθέντων.

Ένοχο το στοµατικό σεξ για τον καρκίνο του στόµατος

Ποια είναι η κύρια αιτία για την εµφάνιση καρκίνου του στόµατος; Το κάπνισµα; Η κατανάλωση αλκοόλ; Κι όµως, όχι. Στην πραγµατικότητα είναι το συχνό στοµατικό σεξ.

Από "καθρεφτοφοβία" πάσχουν οι γυναίκες άνω των 40

Από... καθρεφτοφοβία υποφέρει ο 90% των γυναικών άνω των 40 χρόνων σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων ενώ οι κυρίες στις δεκαετίες των 50 και των 60 είναι πολύ αρνητικές όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση με αποτέλεσμα οι ειδικοί να έχουν δώσει την ονομασία σε αυτό το φαινόμενο ως «σύνδρομο καθρέφτη μέσης ηλικίας»...

«Ανεβάστε» τη διάθεσή σας με έξυπνα τρικ

Το άγχος για τα οικονομικά, την εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας, η πίεση της δουλειάς και των υποχρεώσεων, ο θυμός για την κατάσταση και την αδικία που επικρατεί στη χώρα μας, είμαι σίγουρη πως δεν σας βρίσκουν να χαμογελάτε συχνά.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα τελευταία χρόνια, έβλεπα τη διάθεσή μου περισσότερο να «πέφτει» παρά να είναι καλή, επηρεαζόμενη και από δικά μου προβλήματα και από τους ανθρώπους γύρω μου.

Πώς να «στρώσεις» το αφεντικό σου

Και, όχι μόνο δεν θα χάσεις τη δουλειά σου, αλλά θα πάρεις και προαγωγή.
Πριν από πολλά χρόνια δούλευα σε μια εταιρεία. Ήμουν ικανοποιημένη γενικά από τη δουλειά μου, αλλά εύρισκα ότι δεν είχε αρκετές προκλήσεις και περίμενα πως και πως την ευκαιρία για προαγωγή.

Haute Couture το φόρεμα της Marie Chantal στον πριγκιπικό γάμο

Με ένα εκπληκτικό φόρεμα, υψηλής ραπτικής, εμφανίστηκε στο γάμο του πρίγκιπα William και της Kathrine, η Marie Chantal. Η σύζυγος του Παύλου, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα, Haute Couture, του οίκου Channel, σε γήινους χρωματισμούς, από την συλλογή άνοιξη – καλοκαίρι 2011.

Μάθετε να διεκδικείτε αυτό που σας αξίζει

Θέλετε να πάρετε προαγωγή, να ζητήσετε βοήθεια από το σύντροφό σας ή να αρνηθείτε σε κάποιον φίλο; Μάθετε πώς να γίνετε πιο διεκδικητικοί με τις συμβουλές του ψυχολόγου Πάτροκλου Παπαδάκη, συνεργάτη του omorfamistika.gr.

Πόσο κούκλα νιώθεις;

Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη όλη την ημέρα ή απλά ρίχνεις κλεφτές ματιές όταν δε σε βλέπει το αγόρι σου; Όπως και να έχει το συμπέρασμα είναι ένα: θέλεις να δείχνεις όσο πιο όμορφή μπορείς! Ανίατη ασθένεια, απαραίτητη ανάγκη ή απλά δείγμα ότι έχεις καβαλήσει το καλάμι, η ομορφιά απασχολούσε και θα απασχολεί πάντα κάθε γυναίκα! Απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις που ακολουθούν και μάθε πόσο κούκλα αισθάνεσαι!

Πως να φορέσετε ένα φουλάρι

Αν και το καλοκαίρι δεν θέλει ακόμη να επιβεβαιώσει την παρουσία του, η πιο σωστή επένδυση είναι από τώρα η αγορά ενός ιδιαίτερου φουλαριού.

Το φουλάρι αν και θεωρείται πολύ εξεζητημένο σε περιπτώσεις που φοριέται στην πόλη, δεν παύει να είναι μία καταπληκτική λύση όχι μόνο διακοσμητική, αλλά και πρακτική.

Τα οπίσθια της Pippa Middleton κλέβουν την παράσταση

Μέχρι και το facebook υμνεί τα πλούσια προσόντα της αδελφής της νεόνυμφης Kate.
Παρόλο που κανείς δε θα ήθελε να παντρεύεται και να μην είναι το επίκεντρο του κόσμου έστω και για μία μέρα, φαίνεται πως η αδελφή της νύφης, Pippa Middleton, το έκανε όπως το λένε στην Αμερική, ή αλλιώς «she stole her thunder».

Τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα

Ο σχεδιαστής από το Παρίσι είναι γνωστός για τα εντυπωσιακά (και ακριβά) πανύψηλα παπούτσια και πλατφόρμες που σχεδιάζει, αλλά μόλις αποκάλυψε μία νέα ιδέα του, η οποία, όπως υποστηρίζει ο ίδιος θα μας κάνει να φορέσουμε «τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα του κόσμου».

Ταπετσαρίες...ένα στολίδι στους τοίχους σας (2o μέρος)

Οι σημαντικοί οίκοι ταπετσαριών, πιστοποιούν τις οικολογικές και υγιεινές προδιαγραφές, καταρρίπτοντας και το μύθο περί ανθυγιεινού υλικού.
Πρόκειται για υποαλλεργικά προϊόντα που δεν επηρεάζουν ούτε τα πιο ευαίσθητα άτομα.

Kate Winslet-Jessica Alba: Πρωταγωνίστριες σε fashion καμπάνιες

Η Kate Winslet στα βήματα των Gisele Bundchen, Angelina Jolie, και Karen Elson ως το πρόσωπο του brand St. John. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει ήδη υπάρξει πρόσωπο για τα ρολόγια Longines και τη Lancome.

WOW: 10 bloggers ετοιμάζουν την επόμενη συλλογή της MAC!

H ιδέα ανήκει στον James Gager, τον δαιμόνιο creative director της MAC: οι beauty bloggers έχουν πάθος με ο,τιδήποτε αφορά την ομορφιά. Δοκιμάζουν, αξιολογούν και γράφουν τη γνώμη τους ελεύθερα, χωρίς οποιοδήποτε είδος «λογοκρισίας» ή εμπορικού πάρε-δώσε (αυτή είναι η έννοια του blogger που σέβεται τον εαυτό του, εξάλλου).

Essie Gone Wild

Για πρώτο νέο αυτού του μήνα επέλεξα την άφιξη της Resort Collection 2011 της essie, που ξέρω ότι την περιμένετε πώς και πώς. Λοιπόν, αυτή τη φορά η Essie Weingarten λέει πως η επίσκεψή της στην Αφρική άλλαξε την κοσμοθεωρία της γύρω από τα χρώματα και έγινε η αφορμή για να δημιουργήσει αυτή την καινούρια συλλογή.

Inès de la Fressange: Μιλάει για το στυλ, τη μόδα, το show της Chanel και τα παγωτά

Η μούσα του οίκου Chanel και style icon το απόγευμα της περασμένης Τρίτης βρέθηκε στη μπουτίκ Roger Vivier του πολυκαταστήματος Saks της Νέας Υόρκης για να υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου, Parisian Chic.

Τι να κάνετε αν δεν έχετε χρόνο για μανικιούρ

Προτιμήστε την τεχνική που το διατηρεί για είκοσι μέρες

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν περιποιημένα νύχια. Πόσο εύκολο είναι όμως για μια γυναίκα να βρίσκει χρόνο για ραντεβού ώστε να κάνει μανικιούρ;

Δώστε νέα πνοή στο υπνοδωμάτιο

Η κρεβατοκάμαρά μας αξίζει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Το ότι δεν είναι ένας κοινόχρηστος χώρος, όπως το καθιστικό ή ένα κομβικό σημείο της δραστηριότητας μας όπως η κουζίνα.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...