Flora by Gucci Eau Fraiche

H ανοιξιάτικη εκδοχή του δημοφιλούς αρώματος

Ένα ακόμη γυναικείο άρωμα προστίθενται στην οικογένεια Flora by Gucci. Το λουλουδάτο Flora by Gucci Eau Fraiche, που σχεδιάστηκε από την διευθύντρια δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Frida Giannini, συνεχίζει την αρωματική παράδοση του οίκου μετά το ομώνυμο Eau de Toilette και το Eau de Parfum με μια ρομαντική λουλουδάτη σύνθεση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.


Το άρωμα παντρεύει νότες εσπεριδοειδών με περγαμόντο, κουμκουάτ και τριαντάφυλλο, οι οποίες συμπληρώνονται από σανδαλόξυλο και πατσουλί αναδύοντας μια ανάλαφρη και αιθέρια μυρωδιά από ανοιξιάτικα άνθη. Το μπουκάλι του ακολουθεί το λιτό σχεδιασμό του Flora by Gucci σε εξαγωνικό σχήμα με ένα άσπρο πώμα και μια μαύρη κορδέλα να το κοσμεί, ενώ στο κουτί του αποτυπώνεται το διάσημο λογότυπο του οίκου, όπως ακριβώς και πάνω στο μπουκάλι του.

Stylista says:
Η έμπνευση για τα αρώματα Flora by Gucci πηγάζει από ένα μοτίβο ορόσημο από τα αρχεία του οίκου Gucci που ανακάλυψε η Frida Giannini, διευθύντρια του δημιουργικού του. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο μοτίβο αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στο μεταξένιο φουλάρι που σχεδιάστηκε ειδικά για την πριγκίπισσα Grace Kelly το 1966 και μέχρι σήμερα αποτελεί διαχρονικό σύμβολο. 


http://www.stylista.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...