Πι ...αστα τα μαλλάκια σου ...

Δέσε τον φιόγκο!!!
Βασική προϋπόθεση γι'αυτό το look είναι να έχεις αρκετά μακριά μαλλιά και με ένα σχετικό όγκο. Το μάκρος δεν μπορούμε να σου πούμε πως να το αποκτήσεις σε χρόνο dt αλλά τον όγκο ναι!
Αφου λουστείς, απλώνεις σε όλο το μήκος των μαλλιών έναν αφρό φορμαρίσματος για όγκο και όταν ξεκινήσεις να τα στεγνώνεις ψεκάζεις τις ρίζες των μαλλιών με ένα προϊόν που χαρίζει όγκο στην περιοχή. Μόλις τα χτενίσεις, κρεπάρεις ελαφρώς τα μαλλιά σου και δένεις έναν ωραίο φιόγκο με μια κορδέλα που να ταιριάζει  με το ντύσιμο αλλά και με το χρώμα των μαλλιών σου.
Ίσια και σφιχτά !!
Η κλασική αλογοουρά χρειάζεται δυο βασικά συστατικά: ίσια μακριά μαλλιά και ένα σφιχτό δέσιμο χαμηλά στον αυχένα. Γι'αυτό πριν τα πιάσεις λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν που δρα κατά του φριζαρίσματος και ενίσχυσε την προσπάθεια του ισιώματος με ένα εξειδικευμένο conditioner. Στέγνωσε τα μαλλιά σου και στην συνέχεια ίσιωσέ τα με μια φαρδιά βούρτσα, αν έχεις ταλέντο, ή πιο εύκολα και γρήγορα με μια συσκευή ισιώματος. Αφού πιάσεις τα μαλλιά με ένα διακριτικό λαστιχάκι μπορείς να τιθασεύεις τις τρίχες που πετάνε με μια λακ για μέτριο κράτημα. 
 Hair Mess!!
Αυτό το ponytail είναι το next big thing στην κατηγορία του. Το είδαμε σε αρκετά ντεφιλέ και η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Αυτό το “ξασμένο” και φουντωτό μαλλί που μοιάζει σαν να έχεις μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι είναι και πολύ σέξι και πολύ εύκολο να το υιοθετήσεις. Αφού λουστείς αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, τα κρεπάρεις ελαφρώς και αφού δημιουργήσεις πλούσιο όγκο τα πιάνεις χαμηλά στον αυχένα με ένα πολύ λεπτό λαστιχάκι. Αν θέλεις να τονίσεις τον όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού ίσιωσε τα άκρες των μαλλιών. 
 Πάρε το ρετρό!!
Ποια από εμάς είδε τα μαλλιά στο ντεφιλέ και τις καταχωρήσεις του οίκου Louis Vuitton και δεν τα ζήλεψε; Άκρως θηλυκά και κολακευτικά μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ με πολύ απλές κινήσεις. Καταρχήν χρειάζεται να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να δημιουργήσεις ελαφριές μπούκλες στο τελείωμά τους. Στην συνέχεια, δημιούργησε έναν ελαφρύ όγκο στην κορυφή των μαλλιών με ένα ελαφρύ κρεπάρισμα κι έπειτα πιάσε το ponytail σφιχτά και ψηλά. Ιδανικό θα είναι να τραβήξεις όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και να αποφύγεις τις χωρίστρες στο πλάι για να μην χάσεις την ρετρό αισθητική του look.


http://www.stylewatch.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...