Απλά ακαταμάχητη!!

Η Κίρα Νάιτλι μιλάει για την τρίτη, κατά σειρά, συνεργασία της με τον οίκο Chanel ως πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος Coco Mademoiselle.
Πείτε μας τι γνωρίζατε για την Κοκό Σανέλ πριν από τα γυρίσματα του πρώτου διαφημιστικού;
Δεν ήξερα πολλά πράγματα. Είχα, βέβαια, απόλυτη επίγνωση του τι αντιπροσωπεύει το όνομα Σανέλ. Οταν άρχισα να ανακαλύπτω την ιστορία της εντυπωσιάστηκα από το τεράστιο ταλέντο της αλλά κυρίως από τη μοναδική προσωπικότητά της.

Πώς αντιδράσατε όταν σας έγινε εκ νέου πρόταση να είστε η μούσα του Coco Mademoiselle;
Πετούσα στον έβδομο ουρανό. Την πρώτη φορά ένιωθα λίγο περίεργα, για να μην πω ότι φοβόμουν, γιατί δεν ξέραμε την αντίδραση του κοινού. Μετά τη μεγάλη επιτυχία όμως η πρόταση για τη δεύτερη συνεργασία ήταν κάτι παραπάνω από μαγική.

Τι σημαίνει για εσάς το γεγονός ότι ο οίκος Chanel επιλέγει να είστε και πάλι η πρέσβειρα του αρώματος;

Μιλάμε για τον οίκο-θρύλο στην ιστορία της μόδας. Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή για μένα να βλέπω το όνομά μου να συγκαταλέγεται στους «συνεργάτες» του. Ενώ την ίδια στιγμή δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι. Παρ' όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι η συνεργασία με τη Chanel είναι μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου. Η συναίσθηση ότι αποτελείς έστω και ένα μικρό κομμάτι του οίκου που θαυμάζουν σε όλον τον κόσμο είναι μοναδική εμπειρία.

Πιστεύετε ότι έχετε κοινά στοιχεία με τη μαντμουαζέλ Σανέλ;
Μακάρι! Θαυμάζω την έντονη προσωπικότητά της. Μου αρέσει πολύ η δύναμη του χαρακτήρα της και κυρίως η έντονη αίσθηση ανεξαρτησίας που την έκανε να ξεχωρίζει. Ποιος ξέρει; Ισως, φορώντας το άρωμα, κάποια μέρα να της μοιάσω...

Στο καινούργιο διαφημιστικό ο Καρλ Λάγκερφελντ σχεδίασε την ολόσωμη φόρμα που φοράτε στη μηχανή. Είχατε δει τα σχέδια πριν από τα γυρίσματα;
Το μόνο που ήξερα είναι ότι σκεφτόταν να σχεδιάσει μια ολόσωμη φόρμα σε μπεζ απόχρωση. Δεν γνώριζα τις λεπτομέρειες. Τα ανακάλυψα όταν ήταν όλα έτοιμα, στα γραφεία του οίκου.

Ο Τζο Ράιτ – ο σκηνοθέτης του φιλμ – σάς είχε μιλήσει για το σενάριο της ταινίας;
Μου είπε μία λέξη μόνο: μηχανή! Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν χρειαζόταν τίποτε παραπάνω.

Εχετε οδηγήσει ξανά μηχανή;
Οχι, ποτέ. Και οφείλω να ομολογήσω ότι πανικοβλήθηκα στην ιδέα και μόνο. Εχω την υποψία ότι ο Τζο φανταζόταν το αντίθετο. Φυσικά, έκανα κάποια μαθήματα. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν μια απλή μηχανή των 125 κυβικών. Φαντάζεστε πώς ένιωσα όταν είδα ότι είναι Ducati. Ειδικά δε όταν ο δάσκαλος μου εξήγησε πως αν, τυχόν, πέσει δεν θα μπορώ να τη σηκώσω.

Είναι αλήθεια ότι τρία χρόνια προτού γίνετε η πρέσβειρα του Coco Mademoiselle σάς το έκανε δώρο μια φίλη σας;
Αλήθεια. Μάλιστα είναι το πρώτο γυναικείο άρωμα που φοράω. Μέχρι τότε προτιμούσα τα ανδρικά αρώματα. Το αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο;
Οτι είναι δυνατό και γλυκό μαζί. Και ενώ είναι τόσο θηλυκό, προσφέρει το συναίσθημα της δύναμης που αναζητούσα στα ανδρικά αρώματα.

Τι θα απαντούσατε αν σας πρότειναν να είστε και πάλι η πρωταγωνίστρια στο επόμενο διαφημιστικό φιλμ του Coco Mademoiselle;
Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να αρνηθώ;


http://www.tovima.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...