Κate Middleton: Μια Δούκισσα φοράει ZARA

Την έχουμε ήδη χειροκροτήσει επανειλημμένα για τις στυλιστικές της επιλογές. Ο λόγος για την Kate Middleton η οποία την Παρασκευή,  μπήκε στο Westminster Abbey σαν ένα απλό κορίτσι, και βγαίνοντας  από αυτό, είχε μεταμορφωθεί σε μια απλή Δούκισσα! Μια ημέρα λοιπόν μετά από τον  «γάμο του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε,  η Kate Middleton αποδεικνύει ότι παραμένει ένα απλό και φρέσκο κορίτσι
. Στην πρώτη της ημέρα, σαν μέλος της royal family, o φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της πλέον, Δούκα του Cambridge. Aπέχοντας αυτή τη φορά από τα labels σχεδιαστών, επέλεξε ένα μπλε φόρεμα ZARA το οποίο και συνδύασε με μαύρα παπούτσια LK Bennett και ένα απλό μαύρο jacket  με μανίκι τριών τετάρτων.  Εφαρμόζοντας το signature hairstyle με τις χαλαρές μπούκλες επιμελήθηκε μόνη της –όπως άλλωστε έκανε πάντα- το διακριτικό  μακιγιάζ της.

Η Δούκισσα πλέον Kate Middleton
Την ίδια ώρα, και η αδερφή της Pippa Middleton έλαβε τόσα,  ίσως και περισσότερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της στο royal wedding. Μια ημέρα μετά το γάμο, φωτογράφοι την απαθανάτισαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο “The Goring” στο οποίο διέμενε με την οικογένειά της τις προηγούμενες ημέρες. Fashion conscious όπως και η Kate, εμφανίστηκε φορώντας ένα blazer σε royal blue απόχρωση το οποίο και συνδύασε με λευκό jean και κρεμ μπαλαρίνες. Η Pippa μάλιστα, μετά το γάμο, απέκτησε ένα σωρό καινούργιους θαυμαστές στο Facebook, οι οποίοι έγραψαν ολόκληρες σελίδες ύμνους, αναφερόμενες  στα οπίσθιά της!

Η Pippa Middleton φεύγοντας από το ξενοδοχείο της 


http://www.stylista.gr 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...