Το μονογαμικό σεξ χαρίζει χρόνια

Το σεξ δεν είναι μόνο ευχαρίστηση ή διαδικασία αναπαραγωγής· Μπορεί να χαρίσει χρόνια. Και επειδή οι γυναίκες είναι έτσι κι αλλιώς μακροβιότερες των αντρών, η επιστημονική ανακάλυψη για το σεξ αφορά τους άντρες.
Κι εδώ όμως υπάρχει μια προϋπόθεση: Οι άντρες για να επωφεληθούν του ευεργετήματος θα πρέπει να είναι μονογαμικοί. Γιατί αν έχουν και ερωμένη, δεν απολαμβάνουν την προστασία που τους παρέχει η τεστοστερόνη, επειδή ζουν επικίνδυνα.


Διατροφή για γράμμωση - Πώς να χάσετε το κοιλιακό λίπος!

Γνωρίζατε ότι το λίπος της κοιλιάς παράγει μια ορμόνη που αυξάνει την όρεξη;

Τα κύτταρα του κοιλιακού λιπώδους ιστού παράγουν την ορμόνη NPY (νευροπεπτίδιο Y). Μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστό ότι η NPY ορμόνη ήταν η μόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο. Τώρα Καναδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το κοιλιακό λίπος...
παράγει σημαντικές ποσότητες αυτής της ορμόνης.






Χριστίνα Μουστάκα… ο «άγγελος» του Ράδιο Αρβύλα σε καυτές φωτογραφίες…

Η Χριστίνα Μουστάνα είναι μια από τις πιο σέξυ γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση και σίγουρα όχι άδικα!
Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα, φαίνεται να έχει όλο το πακέτο, το οποίο γουστάρει το αντρικό κοινό… Ποιο είναι αυτό;
Μα φυσικά έχει νάζι, είναι όμορφη, είναι σέξυ και έχει και ακαταμάχητη φωνή…


Θέλετε και άλλα; Δεν νομίζω…
Γι’ αυτό δείτε μερικές καυτές και γυμνές εικόνες της, στις οποίες  μας αφήνει άφωνους…
 
 
 
 
 
 

Καίτη Γαρμπή: πουλάει τελικά όλα τα σπίτια της

Μετά από τις δυο υπερπολυτελείς μεζονέτες στο Κεφαλάρι, τις οποίες πούλησε το περασμένο καλοκαίρι σε Ρώσο επιχειρηματία έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, η γνωστή τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να πουλήσει και το σπίτι της στην Επίδαυρο, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει βάλει πωλητήριο και στην υπερπολυτελή κατοικία της στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση έχει αγγίξει και αυτό το ζευγάρι καλλιτεχνών, που πήραν την απόφαση να πουλήσουν το αγαπημένο τους σπίτι στην Επίδαυρο.

Αποσμητικά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ολόκληροι διάδρομοι στα καταστήματα καλλυντικών, αλλά και στα supermarket και τα φαρμακεία είναι αφιερωμένοι σε αυτά τα μικρά μπουκαλάκια. «Deodorant», «antiperspirant», «alcohol free»... Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά που αναγράφουν; Προτού επιλέξετε στην τύχη κάποιο από τα παραταγμένα στην σειρά αποσμητικά, μάθετε τα πάντα γι’ αυτά.

Στολές-φετίχ: «Ντύνοντας» τις φαντασιώσεις σας

Για πολλούς ταμπού, για άλλους μέρος της καθημερινής σεξουαλικής ζωής, οι φαντασιώσεις αποτελούν «κρυφό μυστικό» πολλών ζευγαριών, τα οποία σε μια προσπάθεια ανανέωσης της σεξουαλικής τους ζωής προσποιούνται πρόσωπα και καταστάσεις. Οι επιλογές; Χιλιάδες.

Γιατί και Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Η διακοπή του καπνίσματος αποτελεί πορεία σοφίας και σύνεσης για δεκάδες λόγους και όχι μόνο για την αποτροπή εμφάνισης καρκίνου. Είναι ίσως η μόνη εισήγηση στην οποία θα συμφωνούσαν όλοι οι γιατροί ανά την υφήλιο. Για έναν καπνιστή, η διακοπή της ανθρωποκτόνου αυτής συνήθειας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της καθημερινότητάς του, καθώς και για την επιμήκυνση της ζωής του.

Χειμερινά φορέματα: 7 προτάσεις από 15€

Συνδεδεμένα πολύ περισσότερο με την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα φορέματα είναι εξίσου θηλυκά, ιδιαίτερα πρακτικά –τα πρωινά που ξυπνάς αργά και θέλεις απλά να διακτινιστείς στο γραφείο, και όχι να συνδυάζεις ρούχα– κι επίσης πολύ λιγότερο προφανή......

«Ολυμπιακάρα και άγριο σεξ!»

Η Αλίκη Μίλαντ λίγο πριν μετάσχει στο διαγωνισμό για τη Miss Playmate εκδηλώνει τα Ολυμπιακά αισθήματά της, γοητεύεται από τον Αντώνη Νικοπολίδη, απειλεί να πετάξει τις γόβες της στους διαιτητές και αποκαλύπτει τις άγριες διαθέσεις της στο σεξ.
«Είμαι.Ολυμπιακός και το φωνάζω!»
-Θεωρείς πως έχει τα προσόντα για να καθιερωθείς στον χώρο του μόντελινγκ;«Ναι φυσικά και τα έχω..Καταρχήν κάθε κοπέλα έχει διαφορετική ομορφιά.




Η άλλη μπορεί να είναι σέξι και να κάνει μόνο για φωτογράφηση στο Playboy και η άλλη να είναι μόνο για πασαρέλα».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό σου όνειρο;

«Σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή φέτος στα Playmate και εύχομαι να βγω πρώτη. Θέλω να γίνω ένα καταξιωμένο μοντέλο».

-Σου αρέσουν οι προκλητικές φωτογραφήσεις;

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι σέξι φωτογραφήσεις».

-Επομένως λες ναι και στο γυμνό;

«Όπως σου είπα σκέφτομαι να πάω Playmate. Οπότε αν όλα πάνε όπως τα θέλω θα πρέπει να κάνω και γυμνή φωτογράφηση και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».

-Λες ψέματα;

«Ολοι οι άνθρωποι λένε ψέματα . Έτσι και εγώ έχω πει μικρά και αθώα».

-Το πιο hot κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει ποιο είναι;

«Όχι ακριβώς hot, αλλά θυμάμαι που κάποιος μου είπε «Πω πω τι πιστόλι είσαι».

-Τι είσαι στο σέξ; Ρομαντική, άγρια ή και τα δύο;

«Βασικά είμαι πολύ άγρια.. Όχι πως δεν μου αρέσει και τα τρυφερά… χαδάκια».

- Τι κοιτάς κυρίως στον σύντροφό σου;

«Θέλω πάνω απ’ όλα να μου κάνει κλικ. Βέβαια να βρίσκεται και σε καλή οικονομική κατάσταση. Δεν κοιτάω λοιπόν πρώτα το πορτοφόλι του αλλά παίζει τον ρόλο του και αυτό».

-Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

«Την Ολυμπιακάρα».

-Ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχεις από το ποδόσφαιρο;

«Μικρή πήγαινα στο γήπεδο με τον μπαμπά μου και θυμάμαι έντονα τους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Μου φαινόταν απίστευτο που έβλεπα τόσο κόσμο να χειροκροτεί και να φωνάζει».

-Έχεις φίλους από τον χώρο του αθλητισμού;

«Ναι φυσικά και έχω αλλά ονόματα ας μην πούμε. Κάποιοι είναι και δεσμευμένοι».

-Ποιον θεωρείς πιο σέξι αθλητή των ελληνικών γηπέδων;

«Μου αρέσει ο Νικοπολίδης. Τρελαίνομαι και δεν με χαλάει καθόλου που είναι μεγάλος. Είναι πολύ γοητευτικός άντρας».

-Τι σε φτιάχνει στον Ολυμπιακό;

«Οι κούπες που σηκώνει».

-Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση σου στο γήπεδο;

«Μια φορά ήμουν έτοιμη να πετάξω την γόβα μου στον διαιτητή επειδή δεν μέτρησε ένα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός».

Και τέλος, το Μίλαντ δεν μοιάζει και πολύ ελληνικό…

«Είμαι Ελληνίδα. Απλά ο πατέρας μου έχει ρίζες από την Αίγυπτο. Είναι όμως Έλληνας όπως και η μαμά μου η οποία είναι από την Μήλο».

.

Παίζοντας στο σπίτι με την φωτιά

Η φλόγα είτε προέρχεται από το αναμμένο τζάκι είτε από κεριά, αποτελεί ένα μοναδικό διακοσμητικό. Είναι πολύ λίγα πια τα σύγχρονα σπίτια όπου η ύπαρξη φωτιάς είναι απαραίτητη για την θέρμανση του χώρου. Όλοι μας όμως μαγευόμαστε από τον τρελό χορό της και μαγνητιζόμαστε από τα παιχνίδια της.


Πείτε «καληµέρα» µε γυµναστική

Οι ασκήσεις που σας προτεί­νουμε είναι εύκολες και μπορούν να εκτελεστούν με ασφάλεια από όλους. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο μίνι πρόγραμμα, εφόσον περιλαμβάνει τόσο διατατικές όσο και ασκήσεις ενδυνάμωσης και τόνωσης. Δεν θα χρειαστείτε κανένα αξεσουάρ, παρά μόνο το βάρος του σώματός σας και, φυσικά, το κρεβάτι σας.

Κριστιάν Καρεμπέ-Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: διαζύγιο βόμβα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού ολοκληρώθηκε και μάλιστα με αγώνα δρόμου για το ποιος θα μιλήσει πρώτος. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δεν είναι πια ζευγάρι! 
Λίγες ώρες πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης του στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match», στην οποία αποκαλύπτει τον χωρισμό τους, ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε το γεγονός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL France.

Γυναικεία Εσώρουχα: Τι θα φορεθεί το 2011

Κάτω από φαρδιά πουλόβερ και μάλλινα καλσόν κρύβεται η πιο θηλυκή πλευρά της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται ελκυστική καθ’όλη την διάρκεια της μέρας. Ξεχωρίσαμε γι’αυτό δέκα σετ εσωρούχων από τις Χειμερινές Κολεξιόν των αγαπημένων μας εταιριών και σας προτείνουμε το επόμενο δώρο που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας.

Τα πιο cool νύχια..

Το nail art είναι η νέα μόδα των γυναικών.. Με μια τεράστια ποικιλία απο σχέδια και χρώματα τα νύχια των γυναικών δεν θα είναι ποτέ πια ίδια..
Κορίτσια γρήγορα για μανικιούρ!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γωγώ Μαστροκώστα: βρέθηκε εκτός «Dancing» λόγω της Μανωλίδου

Εκτός «Dancing with the stars» μένει η Γωγώ Μαστροκώστα. Η γνωστή γυμνάστρια βέβαια δεν είναι η μόνη, καθώς υπήρξαν και κάποιες ακόμη αρνήσεις της τελευταίας στιγμής… Κι αυτός ήταν ένα ακόμη λόγος που αναβλήθηκε η έναρξη του δεύτερου κύκλου του talent show του ΑΝΤ1.

Αξεσουάρ: Low budget λύσεις για στιλάτες εμφανίσεις

Το αιώνιο ερώτημα «τι να βάλω σήμερα;» γίνεται εφιάλτης όταν ξυπνάς το πρωί, μισή ώρα αφότου χτύπησε για πρώτη φορά το ξυπνητήρι, και θέλεις απλά να διακτινιστείς στο γραφείο –από το οποίο το απόγευμα θα θέλεις να διακτινιστείς στο σινεμά/ το café/ το μπαρ.

Δες πρώτη τα νέα ρούχα της Καλοκαιρινής συλλογής H&M 2011.

Μπορεί ο καιρός να μην βοηθάει να μπούμε σε Ανοιξιάτικο κλίμα ακόμη, αλλά ήδη τα μαγαζιά είναι γεμάτα με ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ!


Το Καλοκαίρι μπορεί να φαντάζει ακόμη περισσότερο πιο μακρινό, αλλά παρακάτω έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά, στα καλοκαιρινά ρούχα που θα βρεις στο μέλλον στα καταστήματα H&Μ!

Πώς θα αποφύγετε τις στιλιστικές γκάφες

Αν φοράτε στενά παντελόνια που αναδεικνύουν όχι το καλλίγραμμο σώμα σας, αλλά το περίγραμμα του εσωρούχου σας, αν κυκλοφορείτε ακόμη με ένα τσαντάκι-«μπανάνα», αν έχετε κάνει μέσα στον χειμώνα επτά sessions solarium και μοιάζετε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, μην απορήσετε όταν ακούσετε σειρήνες.

Πέντε βήματα φυσικού lifting

1. Γυμνάσου
Η άσκηση σε βοηθάει να διατηρήσεις το σώμα σου σε ευεξία και νεότητα. Όσο πιο πολύ γυμνάζεσαι, τόσο περισσότερο γυρνάς το χρόνο πίσω!
2. Πρόσεχε το βάρος σου
Μην πειραματίζεσαι με επικίνδυνες δίαιτες. Αυτή η διατροφή θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό σου βάρος και να παραμείνεις σε αυτό





Η γήρανση και οι συνέπειές της στον ανθρώπινο οργανισμό

Με την πάροδο της ηλικίας δημιουργούνται προοδευτικές φθορές στο ανθρώπινο σώμα, με παράλληλη μείωση της ικανότητας που έχει να επισκευάζει τις φθορές αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητός ο όρος προοδευτικός. Κάθε απότομη επιδείνωση της λειτουργικής ικανότητας του οργανισμού, δεν είναι γήρανση, είναι νόσος. Μερικές φορές μάλιστα, επειδή το φαινόμενο της γήρανσης γίνεται αργά και σταδιακά, ο γηράσκων το συνηθίζει και δεν το συνειδητοποιεί, εάν δεν έχει υψηλό αίσθημα αυτογνωσίας.

Περπάτημα, τζόγκινγκ ή τρέξιμο;

Είναι όλα αερόβιες δραστηριότητες, που γυμνάζουν το κυκλοφορικό σύστημα, τονώνουν τη λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνουν το αναπνευστικό σύστημα και δυναμώνουν -κυρίως, αλλά όχι μόνο- το μυϊκό σύστημα των κάτω άκρων. Επειδή είναι δραστηριότητες που απαιτούν τη μεταφορά του βάρους του σώματος, ωφελούν και το σκελετικό σύστημα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση και -με διαφορετική διαβάθμιση- προκαλούν σημαντική απώλεια θερμίδων.

Γυαλιά ηλίου: Τάσεις και (έγκαιρες) προτάσεις

Τα pop 80’s, η επιστροφή στα φυσικά χρώματα, τα στρογγυλά γυαλιά του Χάρι Πόττερ, τα ζωντανά χρώματα, το tecno-chic στυλ, τα γυαλιά που φοριούνται κάτω από τα φρύδια, το vintage και το burlesque στυλ αλλά και οι επιρροές από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της μόδας κυριαρχούν φέτος στα γυαλιά ηλίου. Ναι, οι τάσεις είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, και ναι, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις των σχεδιαστών, και… οργανωθείτε, προτού οι τιμές των ελληνικών καταστημάτων οπτικών διπλασιαστούν εν όψει της άνοιξης.

Μητέρες µόνες: Αναζητώντας τη χαµένη ισορροπία

Και ξαφνικά όλα αλλάζουν… Το ζευγάρι χωρίζει, η οικογένεια διαλύ­εται και μαζί με αυτήν αλλάζουν μορφή η καθημερινότητα, οι ρυθμοί, οι συνήθειες, οι παρέες, η οικονομική κατάσταση, τα πάντα. Πραγματικά, τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν, κι αυτό είναι ­δύσκολο και οδυνηρό για όλους.

Οι σταρ που ξεροψήθηκαν στο σολάριουμ

Όταν η Κοκό Σανέλ έκανε μόδα το μαύρισμα, δεν είχε ιδέα ότι μερικοί θα ερμήνευαν την υγιή λάμψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας με τη φωσφορίζουσα ακτινοβολία του καρβουνιασμένου δέρματος.








Γαρδένιες, αζαλέες, καμέλιες, μπιγκόνιες, ορτανσίες; Αλλάξτε τους χώμα

Η γαρδένια, η καμέλια, η αζαλέα, το ροδόδεντρο, οι μπιγκόνιες, η ορτανσία κ.α. έχουν ένα κοινό. Ανήκουν στα όξινα φυτά που χρειάζεται κάθε χρόνο, την άνοιξη, να αλλάζουμε το χώμα τους ώστε μαζί με αυτό να φεύγει το ασβέστιο και το αλάτι που – μέσω του νερού με το οποίο τα ποτίζουμε – μένει στο χώμα και τους κάνει κακό. 

ΖΗΛΙΑ Πώς να τη δαμάσουμε προτού μας αναστατώσει τη ζωή

Τα παραδείγματα πολλά, καθώς η ζήλια είναι από τα συναισθήματα που πάνε χέρι-χέρι με τον έρωτα, το πάθος, την αγάπη... Άλλωστε, ζήλια έχουμε αισθανθεί όλοι μας από τη στιγμή που έχουμε νιώσει ενδιαφέρον, έρωτα, πάθος, αγάπη ή έχουμε κάνει μια σχέση. Για κάποιους ανθρώπους -ευτυχώς για λίγους- η ζήλια είναι ένα κυρίαρχο συναίσθημα σε κάθε σχέση τους.

Δυτικό Ζαγόρι: Πέτρα και χρυσόσκονη

Μου σύστησαν τα Δυτικά Ζαγοροχώρια. Κι έτσι, τελικά, τα βρήκα. Τουριστικά, αλλά πανέμορφα. Εμπορικά εκμεταλλευμένα στο έπακρο, αλλά σαγηνευτικά, με ή χωρίς το (αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο) παχύ στρώμα χρυσόσκονης που καλύπτει την επιφάνειά τους. Σαν σκηνικό παραμυθιού. Μπορεί κανείς να αρνηθεί με το χέρι στην καρδιά ότι του αρέσουν τα παραμύθια;

Ισορροπία: Η προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή

Μέτρον άριστον είπε ο Κλεόβουλος. Έχεις παρατηρήσει ποτέ έναν άνθρωπο που σου φαίνεται ευτυχισμένος; Κάποιον που λάμπει από χαρά; Αν δεις προσεκτικά την ζωή του, θα αντιληφθείς ότι υπάρχει μια ισορροπία. Η ανθρώπινη φύση βασίζεται στην ολότητα. Το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα είναι ένα.

Ράνια της Ιορδανίας: τι θαμπώνει τη λάμψη της «Νταϊάνας» των Αράβων

Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια. Μέχρι τώρα ήταν η αγαπημένη βασίλισσα του λαού. Και η παλαιστινιακή καταγωγή της αποτέλεσε το σύμβολο ενός ακατάλυτου δεσμού ανάμεσα στο ιορδανικό καθεστώς και τους Παλαιστινίους. Οι κατηγορίες όμως για διαφθορά που διατυπώνονται εις βάρος της Ράνια αλλάζουν τα δεδομένα και αποκαλύπτουν ότι ο δεσμός αυτός έχει τραυματιστεί βαθιά

Savoir vivre στο τραπέζι

Σημασία σε ένα γεύμα έχει να περνάμε καλά –και να τρώμε, ασφαλώς, καλά. Αλλά, όταν ο διπλανός μας τρώει με ορθάνοιχτο στόμα, αποκαλύπτοντας τη μισομασημένη μπουκιά από το φιλέτο του ή ορμάει για 'μακροβούτι' στην σαλάτα, παρασύροντας στον διάβα του χέρια, ποτήρια και πιάτα, το φαγητό γίνεται από ευχαρίστηση… παρωδία.

Η Μελέτη επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Dancing with the Stars και στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στα ονόματα των διάσημων που θα χορέψουν στον δεύτερο κύκλο. Υπάρχουν και οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, που προκαλούν πανικό στην παραγωγή, όμως, σε αυτό τον κύκλο φαίνεται ότι τα ονόματα θα είναι πιο λαμπερά από πέρυσι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...