Γυναικεία Εσώρουχα: Τι θα φορεθεί το 2011

Κάτω από φαρδιά πουλόβερ και μάλλινα καλσόν κρύβεται η πιο θηλυκή πλευρά της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται ελκυστική καθ’όλη την διάρκεια της μέρας. Ξεχωρίσαμε γι’αυτό δέκα σετ εσωρούχων από τις Χειμερινές Κολεξιόν των αγαπημένων μας εταιριών και σας προτείνουμε το επόμενο δώρο που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας.


Oysho
Μέλος της οικογένειας Inditex (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius κ.α.), τα καταστήματα εσωρούχων Oysho διακρίνονται για τα νεανικά τους σχέδια, την ποικιλία σχεδίων και τις εξαιρετικές τους τιμές. Στην φετινή, χειμερινή τους συλλογή ξεχωρίζουν τα country μοτίβα, με ρομαντικά ανθάκια σε παλ σκούρα και ανοιχτά χρώματα, και με μαλακά υφάσματα που προσφέρουν άνεση όλες τις ώρες της μέρας.
Οι τιμές των εσωρούχων Oysho είναι στα 12,95 ευρώ για το σουτιέν και 4,95 ευρώ για το σλιπ ή το στρινγκ. Καταστήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Accessorize
Για τα πιο funky σλιπ της αγοράς οφείλετε να επισκεφθείτε τα Accessorize, στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Δυστυχώς, όμως, στα καταστήματα διατίθενται μόνο σλιπ και στρινγκ, όχι σουτιέν. (Photo Gallery)Οι τιμές τους κυμαίνονται από 7 έως 10 ευρώ το ένα. Καταστήματα Accessorize υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Intimissimi
Πιο σέξι από ποτέ η φετινή χειμερινή συλλογή Intimissimi, στην οποία επιστρατεύονται η δαντέλα και το απαλό βαμβάκι, σε γήινους, απαλούς τόνους που θα ταιριάξουν ιδανικά με την γκαρνταρόμπα μας. Από την τρέχουσα συλλογή ξεχωρίσαμε και το σετ της φωτογραφίας, το οποίο διατίθεται και με στρινγκ.
Η τιμή του είναι στα 25,90 ευρώ για το σουτιέν και 9,90 ευρώ για το σλιπ. Καταστήματα Intimissimi υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Calvin Klein
Δαντέλα και πάλι δαντέλα και μάλιστα στην πιο λεπτεπίλεπτη, αιθέρια εκδοχή της προτείνει για τον φετινό χειμώνα ο οίκος Calvin Klein που φημίζεται και την τέλεια εφαρμογή στα εσώρουχά του. Ξεχωρίσαμε το μελανζέ σχέδιο της φωτογραφίας, με το όμορφο δαντελένιο μπόξερ. (Photo Gallery)Η τιμή του σετ είναι 74 ευρώ.Θα το βρείτε είτε στα καταστήματα που διαθέτουν εσώρουχα Calvin Klein (π.χ. στα Orange Stores) είτε αγοράζοντάς τα online από εδώ.

Triumph
Κλασικές γραμμές, άψογη εφαρμογή και ασύγκριτη ποιότητα. Τα εσώρουχα Triumph δεν είναι τυχαία πρώτα στις επιλογές των γυναικών εδώ και έναν περίπου αιώνα. Το σετ που ξεχωρίσαμε ανήκει στην χειμερινή συλλογή Angel Curves και αποτελείται από λαμπερό σατέν και διακριτική δαντέλα, ώστε να δημιουργεί τέλειες καμπύλες και να είναι εντελώς αόρατο μέσα από τα ρούχα. Διατίθεται σε λιλά και σε σοκολατί. (Δείτε και στο Photo Gallery)Η τιμή των εσωρούχων είναι 42,95 ευρώ για το σουτιέν και 16,95 ευρώ για το στρινγκ. Θα βρείτε τα εσώρουχα σε καταστήματα που διαθέτουν είδη της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα (δείτε διευθύνσεις εδώ), ενώ μεγάλη ποικιλία εσωρούχων από προηγούμενες σεζόν σε εξαιρετικές τιμές θα βρείτε και στο Triumph Outlet (Αβέρωφ 34, Νέα Ιωνία, τηλ. 210 2597797).

La Perla
Κομψά, αισθησιακά και άκρως πολυτελή, τα εσώρουχα La Perla ενσωματώνουν την γκόθικ εκδοχή του ρομαντισμού σε μαύρες διάφανες δαντέλες και σαγηνευτικά σχέδια που κόβουν την ανάσα. Ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό σετ της φωτογραφίας που θα προκαλέσει τον θαυμασμό στις ιδιαίτερες στιγμές σας. (Photo Gallery)Η τιμή του σουτιέν είναι 198 ευρώ και του σλιπ 110 ευρώ. Θα βρείτε το σετ σε όλα τα καταστήματα La Perla (δείτε τις διευθύνσεις εδώ), ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Med
Πάντα πρωτότυπα και πάντα σέξι, τα εσώρουχα Med προτείνουν για τον φετινό Χειμώνα μοναδικά κοψίματα που κόβουν την ανάσα. Το μαύρο κυριαρχεί στις πιο λαμπερές του εκδοχές (μετάξι, πούλιες, σατέν), ενώ είδαμε και κάποια ροζ σχέδια για εσάς με την πιο κοριτσίστικη διάθεση.
Οι τιμές των εσωρούχων Med κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ για ένα σλιπ ή τάνγκα και στα 35 με 45 ευρώ για ένα σουτιέν, ανάλογα το σχέδιο που θα επιλέξετε. Καταστήματα Med υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.

Agent Provocateur
Η γνωστή βρετανική φίρμα με τα über-sexy εσώρουχα λάνσαρε πρόσφατα την χειμερινή της συλλογή, η οποία αποτελείται από ρομαντικά χρώματα και υφάσματα από δαντέλα και μετάξι. Ξεχωρίσαμε το σετ Helena, με ροζ επένδυση μέσα από μαύρη δαντέλα, το οποίο διατίθεται είτε με σλιπ είτε με στρινγκ, αλλά και με ζαρτιέρες. (Photo Gallery)Η τιμή του σετ σουτιέν-σλιπ είναι 200 ευρώ. Στην Ελλάδα η αγορά γίνεται μόνο online από εδώ. Έξοδα μεταφοράς: 7,50 ευρώ


www.in2life.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...