Αξεσουάρ: Low budget λύσεις για στιλάτες εμφανίσεις

Το αιώνιο ερώτημα «τι να βάλω σήμερα;» γίνεται εφιάλτης όταν ξυπνάς το πρωί, μισή ώρα αφότου χτύπησε για πρώτη φορά το ξυπνητήρι, και θέλεις απλά να διακτινιστείς στο γραφείο –από το οποίο το απόγευμα θα θέλεις να διακτινιστείς στο σινεμά/ το café/ το μπαρ.

Φοράς βιαστικά ένα τζιν, μακρύ μαύρο πουλόβερ και μαύρες μπότες, και είσαι ασφαλής, αλλά όχι και στιλάτη. Από την άλλη, οι στιλάτοι συνδυασμοί απαιτούν δύο βασικά πράγματα που τελευταία έχουν γίνει πολυτέλεια: budget και χρόνο. Τι να κάνεις, λοιπόν;
Η λύση ακούει στο όνομα «αξεσουάρ», και όχι, δεν προϋποθέτει πως δουλεύεις σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, ώστε να μπορείς να δικαιολογήσεις επτά σειρές βραχιόλια και σκουλαρίκια - πολυέλαιους. Υπάρχουν πολύ πιο διακριτικές, οικονομικότατες αλλά πάντα στιλάτες επιλογές, που μπορούν να απογειώσουν και το πιο απλό σύνολο. Οι εξής πέντε:

Η ζώνη Φαρδιά ή όχι, με τεράστια αγκράφα ή ανέμελο δέσιμο, εντυπωσιακή ή σε ουδέτερο χρώμα, η ζώνη μπορεί να αναδείξει ένα ουδέτερο φόρεμα, να «στρώσει» τη σιλουέτα –τραβώντας το βλέμμα μακριά από τη μεσογειακή περιφέρεια– και να προσθέσει πόντους σε ένα αδιάφορο σύνολο. Ο βαρετός συνδυασμός τζην με μακρύ μαύρο πουλόβερ, για παράδειγμα, γίνεται αυτόματα ενδιαφέρων αν προσθέσετε μία φαρδιά κόκκινη ζώνη πάνω από το πουλόβερ.

Πάρτε ιδέες: - Η ζώνη που δένει σαν φιόγκος στη μέση προσδίδει girlie στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Τη βρήκαμε στον online κατάλογο των καταστημάτων Zara, (φωτό) στην τιμή των 7,99 ευρώ με την έκπτωση.
- Η ελαστική ζώνη με την πρωτότυπη αγκράφα που βρήκαμε στα Αχιλλέας Accessories κινείται στους τόνους του καφέ, και ταιριάζει τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις. Η τιμή της δεν ξεπερνά τα 6,95 ευρώ με την έκπτωση.
- Η μπορντώ ζώνη με την μεγάλη αγκράφα από τα Alexi Andriotti Accessories θα αναδείξει τα μαύρα σας πουλόβερ και φορέματα. Η τιμή της προ έκπτωσης είναι 10,99 ευρώ.

Το καπέλο Ξεπεράστε, επιτέλους, το αιώνιο πρόβλημα «ναι, αλλά πού να το βάλεις να πας;», αγοράστε το καπέλο ή τον μπερέ που προβάρετε και ξαναπροβάρετε στα καταστήματα αξεσουάρ, και φορέστε τα στις πρωινές σας βόλτες στην πόλη, στον απογευματινό καφέ, ή ακόμα και στο γραφείο. Ναι, δεν είναι συνηθισμένο. Από την άλλη, όμως, ούτε το στυλ είναι.

Πάρτε ιδέες:
- Η ροζ μάλλινη τραγιάσκα από τα Alexi Andriotti Accessories θα κλέψει την παράσταση στο επόμενο swing party. Η αρχική τιμή της είναι 15,90 ευρώ, προ έκπτωσης.
- Το μάλλινο ριγέ καπέλο στους τόνους του μοβ (φωτό) που βρήκαμε στην απίστευτη προσφορά των 3 ευρώ στο site του Αχιλλέας Accessories θα αναδείξει τις πρωινές σας εμφανίσεις. 
- Ο γαλλικός μπερές των Fullah Sugah θα δώσει… arty αέρα στο στυλ σας. Θα τον βρείτε σε μαύρο, εκρού, γκρι, κόκκινο και μωβ, στο online store αλλά και στα καταστήματα Fullah Sugah by Skondras (δείτε τις διευθύνσεις εδώ). Η εκπληκτική τιμή του δεν ξεπερνά τα 2,45 ευρώ με την έκπτωση.

Οι γκέτες Απολύτως girlie, casual αλλά σέξι ταυτόχρονα, οι γκέτες –όπως και οι πιο πρακτικές κάλτσες που φτάνουν μέχρι το γόνατο– φαίνονται υπέροχες μέσα από μπότες και μποτάκια, που τους επιτρέπουν να φαίνονται λίγο μόνο, πάνω από κολάν, καλσόν ή skinny παντελόνια. Μπορούν να είναι όσο χρωματιστές θέλετε, αρκεί να κάνουν μια σχετική αντίθεση με τις μπότες και το κολάν ή το παντελόνι. Όχι, ο συνδυασμός μαύρη μπότα- μαύρη γκέτα- μαύρο κολάν δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν.

Πάρτε ιδέες: Τα καταστήματα Calzedonia, που θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) είναι ο παράδεισος του λάτρη της γκέτας. Άπειρα σχέδια, χρώματα, μήκη και πλάτη, τόσο σε γκέτες όσο και κάλτσες. Όρεξη να ’χετε να διαλέγετε, κι αυτοσυγκράτηση για να μην κατεβάσετε όλα τα ράφια… Οι τιμές κυμαίνονται στα 10 ευρώ το ζευγάρι, προ έκπτωσης. Δείτε εδώ τον online κατάλογο.

Το μακρύ κολιέ Θα γίνει ο καλύτερος φίλος του απλού T-shirt σας, του μονόχρωμου φορέματος, ακόμα και του business look που απαρτίζεται από πουκάμισο και pencil φούστα, καθώς προσθέτει φαντασία ακόμη και στο πιο απλό σύνολο. Διαλέξτε το όσο υπερβολικό ή διακριτικό θέλετε, ανάλογα με το περιβάλλον για το οποίο το προορίζετε: π.χ. ασημένιοι κρίκοι για το γραφείο, πολύχρωμες χάντρες σε ασύμμετρη διάταξη για τις απογευματινές σας εμφανίσεις.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...