Μια μοντέρνα Μούσα

Η Gisele Bundchen ποζάρει όλο χάρη στο εξώφυλλο του περιοδικού Muse για το επετειακό τεύχος Άνοιξη 2011. Την Μούσα φωτογράφησε ο διάσημος φωτογράφος των editorial Luigi Murenu.

Άνοιξη Make up report: Κόκκινος πειρασμός

Και αυτή τη σεζόν το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι έντονο, ζωντανό και γοητευτικό. Είναι πάντα η ασφαλής επιλογή για μια άκρως θηλυκή εμφάνιση.

Ελένη Μενεγάκη: Θα παρουσιάσει βραδινή εκπομπή με καλεσμένη την Άννα Βίσση?

Τα σενάρια είχαν ξεκινήσει απο το καλοκαίρι και όχι αδίκως, αφού οι ιθύνοντες του Alpha ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη στη βραδινή τους ζώνη, εκείνη όμως ήταν αρνητική.

Έλλη Στάη: Πως έχασα 9 κιλά σε 40 ημέρες

Η Έλλη Στάη δήλωσε πως ανακάλυψε ποιες τροφές την εμποδίζουν να αδυνατίσει και έχασε 9 ολόκληρα κιλά - από πού; - σε σαράντα μέρες χωρίς να κάνει δίαιτα.

Μόδα:Γιατί δεν αλλάζεις ψυχολογία βάζοντας χρώμα στη ζωή σου;

Οι ειδικοί επιμένουν πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τονώσεις την ψυχολογία σου είναι να βάλεις χρώμα στα ρούχα σου.

Μικρό σπίτι; Κανένα πρόβλημα

Τα σύγχρονα σπίτια, ειδικά στις πόλεις δεν φημίζονται για τους μεγάλους χώρους. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν/νοικιάσουν μεζονέτες, αφετέρου ο καναπές γωνία ήταν πάντα ένα όνειρο για το σαλόνι.

Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας για ζεστό νερό

Η κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού (μπάνιο, πλύσιμο, κλπ) αντιπροσωπεύει ένα σοβαρό ποσοστό (περίπου 10-15%) επί της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας στα κτήρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ).

Αγάπησέ τον όπως είναι

Άντρες… Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή όπως η δουλειά μας, η οικογένειά μας και τα λοιπά και τα λοιπά πρέπει επιτέλους να παραδεχτούμε ότι απασχολούν ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου, της ζωής και της φαιάς μας ουσίας.

Γυμναστική: Η χρήση της σάουνας

Η χρήση της σάουνας είναι ένας πολύς καλός παράγοντας αποκατάστασης των μυών μετά από δυνατές προπονήσεις. Η αποθεραπεία του αθλητή και ειδικότερα η μυϊκή του αποκατάσταση είναι εξ ίσου σημαντική με την προπόνησή του. Πρέπει όμως να γίνεται σωστά γιατί όσο απλό ακούγεται τόσο περίπλοκο είναι στην ουσία.

Νεότερη μελέτη για την επίδραση της καφεΐνης στις εγκύους

οι έγκυες γυναίκες που καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης κατά τη διάρκεια της κύησης έχουν αυξημένο κίνδυνο γέννησης ενός ελλειποβαρούς βρέφους.

Ντυθείτε κομψά όσο κάνετε δίαιτα

Η δίαιτα είχε αποτελέσματα! Τι γίνεται όμως, με όλα εκείνα τα ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα σας, και δεν μπορούν να αναδείξουν τον καινούριο σας εαυτό, τώρα ή και αργότερα, καθώς χάνετε βάρος;

Σεξ: Οι φαντασιώσεις στο ζευγάρι

Το να εκφράσει κάποιος ανοιχτά στον/στην σύντροφο του το περιεχόμενο των φαντασιώσεων του μπορεί για κάποια ζευγάρια να προσθέσει ενθουσιασμό στη σχέση ή να αποτελέσει αιτία να μειωθεί το πάθος. Μπορεί να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά ή να προκαλέσει ακόμη και μια σύγκρουση.

Κόσμημα: Χειροποίητα κοσμήματα, πώς να ξεκινήσετε την κατασκευή τους

Οι άνθρωποι άρχισαν να φτιάχνουν κοσμήματα από τότε που ανακάλυψαν πόσο εντυπωσιακό φαίνεται γύρω από το λαιμό τους ένα κορδόνι με κογχύλια, δόντια άγριων ζώων, ή διακοσμητικά κομμάτια από φλοιούς δέντρων. 

Νέα μέθοδος χαρίζει ζωή σε καρκινοπαθείς

Περισσότερα χρόνια ζωής, και μάλιστα χωρίς υποτροπές και μεταστάσεις, προσφέρει στους καρκινοπαθείς ένα νέο τεστ.

DOCA: Ήταν όλοι τους στα εγκαίνια!

Πολλά λαμπερά ονόματα της showbiz, όπως η Ελεωνόρα Μελέτη και η Νίκη Κάρτσωνα, άνθρωποι των media, γνωστοί στυλίστες και μία μεγάλη ζωντανή παρέα από φίλους και συνεργάτες, το διασκέδασαν πραγματικά στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων DOCA στο κέντρο της Αθήνας.

Η Νταϊάνα στο μουσείο της Καβάλας

Μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μαρία Κάλλας, τον Μάικλ Τζάκσον και τη Μαντόνα, ένα νέο έκθεμα, αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα προστέθηκε στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στην Καβάλα.

Γάτες: Αλλεργικοί στις γάτες; Όχι πια, χάρη στην βιοτεχνολογία!

Λατρεύετε τις γάτες, αλλά κάθε φορά που σας πλησιάζουν, παθαίνετε κρίσεις φταρνίσματος, και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις; Όχι πια! Οι επιστήμονες υπόσχονται σύντομα θεραπεία στην αλλεργία από γάτες. Στο μεταξύ μπορείτε να "παρηγορηθείτε" με τις  υποαλλεργικές γάτες που είναι πλέον διαθέσιμες για όσους φιλόζωους ταλαιπωρούνται από το φτέρνισμα.

Συμπεριφορά: Πριν ο έρωτας περάσει απ' το στομάχι...

Τίποτε δεν μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από το να μοιράζεσαι ένα έδεσμα με κάποιον που αγαπάς. Ανεξάρτητα από το εάν είναι ένα πικ νικ στην εξοχή ή ένα γρήγορο γεύμα στο συνοικιακό σνακ μπαρ, όταν η μαγεία της αγάπης συμμετέχει και αυτή και γεμίζει την γύρω ατμόσφαιρα, το φαγητό θα μεταβληθεί σε κάτι γευστικό και ηδονικό, πέρα από τα συνηθισμένα μέτρα.

Σεξ: Σεξ και τρίτη ηλικία

Το σεξ στην τρίτη ηλικία είναι μια φυσιολογική διεργασία, όπως ακριβώς η σωματική άσκηση. Δεν έχει σχέση με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα. Οι άνδρες σ' αυτόν τον τομέα είναι πιο τυχεροί, αλλά και οι γυναίκες δεν χάνουν την διάθεσή τους.

Γάμος: Γιατί οι άνδρες δεν θέλουν να παντρευτούν;

Τί γίνεται, όταν εσείς είστε έτοιμες για γάμο, αλλά εκείνος όχι; Συχνές είναι οι συζητήσεις αναφορικά με τους άνδρες που δεν θέλουν να παντρευτούν αλλά... όλο και παντρεύονται, χωρίς να παραγνωρίζουμε την αλήθεια πως... όλο και προσπαθούν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα, όσο γίνεται αργότερα. 

Γυμναστική: Τι να προσέξουμε όταν αθλούμαστε έξω τον χειμώνα

Δεν πρέπει να αφήνουμε το χιόνι, την παγωνιά, τη βροχή και το δυνατό άνεμο να μας αποθαρρύνουν όταν θέλουμε να ασκηθούμε στο ύπαιθρο. Αλλωστε ο καθαρός αέρας αποδεικνύεται πολύ πιο ωφέλιμος για τον οργανισμό μας από την αποπνικτική - και ενίοτε γεμάτη δυσάρεστες οσμές - ατμόσφαιρα του γυμναστηρίου, αρκεί να ντυθούμε καλά και να κάνουμε οπωσδήποτε «ζέσταμα».

Feng shui: Feng Shui και Tατουάζ

Το έχετε αποφασίσει καιρό τώρα, το σημείο σας προβληματίζει και αμφιταλαντεύεστε λίγο με το θέμα. Όταν είστε στα κάτω σας σκέφτεστε ένα δράκο να σας ανεβάσει, όταν είστε ερωτευμένοι σας φαίνεται καλύτερο ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, όταν νιώθετε στριμωγμένοι θέλετε μια πεταλούδα για να σας μεταμορφώσει και να σας δώσει τα φτερά της.  

Botox-Dysport

Πρόκειται για μια κατηγορία ενέσιμων εμφυτευμάτων που έχουν στόχο τον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. 

Ηρεμήστε …ολόκληρο το σώμα σας

Τι είναι η προοδευτική χαλάρωση;
Ονομάζεται και προοδευτική χαλάρωση των μυών και είναι μια από τις απλούστατες τεχνικές χαλάρωσης και τις πιο αποτελεσματικές.

Λεύκανση δοντιών

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια στροφή στις απαιτήσεις του κοινού προς την αισθητική οδοντιατρική. Το ερώτημα που απαντάται πιο συχνά είναι "Πώς θα αποκτήσω ένα κατάλευκο χαμόγελο;"

Τα νέα jeans της Levi’s® Curve ID

Ανακαλύψτε νέους τύπους, αποχρώσεις και νούμερα, στη σειρά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011


Η Levis, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κόσμο του «jeanswear», επεκτείνει την παγκόσμια και πολύ δημοφιλή γυναικεία σειρά jean, Levi’s Curve ID περιλαμβάνοντας νέους τύπους, ολοκαίνουριες και μοντέρνες αποχρώσεις που θα αναδείξουν κάθε γυναικεία σιλουέτα!

Οργάνωση μπάνιου σε 10 απλά βήματα

1. Πριν ξεκινήσετε την οργάνωση προετοιμαστείτε να πετάξετε ένα σωρό πράγματα. Προσοχή!
Να τα πετάξετε, όχι να τα ξαναστιβάξετε σε μια γωνιά.
Ελέγξτε τις ημερομηνίες λήξης στα φάρμακα που κρατάτε στο φαρμακείο.
Πετάξτε επίσης τα περσινά αντηλιακά.

Μακιγιάζ. Εύκολα και γρήγορα

Να έχετε πάντα υπόψη σας το χρυσό κανόνα που λέει, ότι το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα θα το έχετε, εάν ενισχύσετε και τονίσετε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...