DOCA: Ήταν όλοι τους στα εγκαίνια!

Πολλά λαμπερά ονόματα της showbiz, όπως η Ελεωνόρα Μελέτη και η Νίκη Κάρτσωνα, άνθρωποι των media, γνωστοί στυλίστες και μία μεγάλη ζωντανή παρέα από φίλους και συνεργάτες, το διασκέδασαν πραγματικά στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων DOCA στο κέντρο της Αθήνας.

Το πάρτυ εγκαινίων έγινε, στο κτίριο DOCA της οδού Πολυκλείτου 12, που πρόσφατα αποκτήθηκε και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο πολυχώρο, με DOCA Showrooms στους ορόφους και DOCA Shop στο ισόγειο.
Η βραδυά ήταν γεμάτη λάμψη και χαμόγελο. Μία jazz μπάντα έπαιζε ρυθμούς από τη Νέα Ορλεάνη και οι προσκεκλημένοι απολάμβαναν το ποτό τους και το εξαιρετικό catering, εξερευνώντας το μοντέρνο περιβάλλον.
Η κα. Στέλλα Ντόκα και ο κ. Παντελής Χατζηφωτιάδης ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους της DOCA αλλά και όλους τους φίλους και συνεργάτες, που στέκονται δίπλα στο brand και συμβάλλουν στη φωτεινή πορεία που διανύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Τις τσάντες, τα ρούχα και τα αξεσουάρ DOCA θα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Eλλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...